Про нас

Привіт, всім !!! Я думаю, що багато хто з вас бачив фотографії таємничого незнайомця, що тримає руку незнайомця і веде його. Цей проект називається "Фольво Me" і він зробив мене дивовижним! Це емоції, які я хочу поділитися з вами! Покажіть вам трохи про цей проект.

Це неординарний і нескінченно красивий проект «Зовні мене» фотографа Мурад Осман. Мурад знаходиться з Дагестанських гір. Народився в 1985 році. Він переїхав до Москви в 1990 році і це коли він зрозумів, що він хотів би зробити фотографії. Він переїхав до Лондона в 2001 році і живе там до цього дня.

Про нас

На додаток до роботи в Лондоні, Мураді і його подруга Наталя Захарова подорожують світ і поділяють ці приголомшливі фотографії з нами.

Як виникла ідея проекту?

Проект з'явився повністю випадково. Мурад і Наталія були колись в Барселоні. Мурад взяв фотографії її, і вона поспішала насолодитися новими місцями – так вона забрала Мураду вручну і витягнула його з нею, щоб побачити щось особливо цікаве. Він спійманий момент і взяв цей постріл !!! І ось ми йдемо. Так вони почали приймати ці постріли, де вони пішли, тому що вони просто сподобалося.

Про нас

За словами Наталії, кожен фото приховує незвичайну історію.

Про нас р.

Сама Наталія народилася в Німеччині, але вважає Іжевськ рідним містом. Вона любить Іжевську дуже багато і мух, щоб побачити її батьків і друзів на першій можливості. Може бути народився в Німеччині, визначивши своє життя, прагнення розширити свою присутність.

Про нас

Фотопроект «Follow Me» дуже популярний у світі Інтернет-просторі. У Instagram Murad налічує понад 300 000 послідовників, і кожен новий фото забиває кілька десятків або навіть сотні захоплених коментарів на різних мовах. У програмі Murad ви можете переглянути останні фотографії.

Сан-Себастьян

Про нас

Це місце невідомо.

Про нас

Грузія

Магазин Ікеа

Про нас

Крем

Про нас

Берлін

Про нас

авелло

Про нас

Австрія

Про нас р.

Венеція

Про нас

Венеція

Про нас

Гонконг Діснейленд

Про нас

Українська

Балі (кількі поля)

Бренденбург Ворота

Про нас

У інтерв'ю Наталія сказала, що вона і Мурад тепер готують інший проект, ідею якого буде складніше:

до Новий проект буде включати не тільки наші фотографії, але й історію певного місця, а й історію того, як ми отримали там і що це означалося нам. Я думаю, що це повинно бути цікавою, адже сутність цього проекту полягає в тому, щоб показати, наскільки красивим є наш світ. Не знаю про те, як і які інші люди живуть, говорить Наталія.

Я абсолютно люблю ці фотографії! Я думаю, що багато людей помітили цей стиль дівчини. На кожній фото вона одягається голкою! Ніцца побачити ... )

Дякуємо всім, хто дивився мій пост! Це мій перший пост! Для тих, хто любить це, почекайте мене за новий проект цієї чудової пари!

Про нас р.