Про нас

Привіт, всім !!! Я думаю, що багато хто з вас бачив фотографії таємничого незнайомця, що тримає руку незнайомця і веде його. Цей проект називається "Фольво Me" і він зробив мене дивовижним! Це емоції, які я хочу поділитися з вами! Покажіть вам трохи про цей проект.

Це неординарний і нескінченно красивий проект «Зовні мене» фотографа Мурад Осман. Мурад знаходиться з Дагестанських гір. Народився в 1985 році. Він переїхав до Москви в 1990 році і це коли він зрозумів, що він хотів би зробити фотографії. Він переїхав до Лондона в 2001 році і живе там до цього дня.

На додаток до роботи в Лондоні, Мураді і його подруга Наталя Захарова подорожують світ і поділяють ці приголомшливі фотографії з нами.

Як виникла ідея проекту?

Проект з'явився повністю випадково. Мурад і Наталія були колись в Барселоні. Мурад взяв фотографії її, і вона поспішала насолодитися новими місцями – так вона забрала Мураду вручну і витягнула його з нею, щоб побачити щось особливо цікаве. Він спійманий момент і взяв цей постріл !!! І ось ми йдемо. Так вони почали приймати ці постріли, де вони пішли, тому що вони просто сподобалося.

За словами Наталії, кожен фото приховує незвичайну історію.

р.

Сама Наталія народилася в Німеччині, але вважає Іжевськ рідним містом. Вона любить Іжевську дуже багато і мух, щоб побачити її батьків і друзів на першій можливості. Може бути народився в Німеччині, визначивши своє життя, прагнення розширити свою присутність.

Фотопроект «Follow Me» дуже популярний у світі Інтернет-просторі. У Instagram Murad налічує понад 300 000 послідовників, і кожен новий фото забиває кілька десятків або навіть сотні захоплених коментарів на різних мовах. У програмі Murad ви можете переглянути останні фотографії.

Сан-Себастьян

Це місце невідомо.

Грузія

Магазин Ікеа

Крем

Берлін

авелло

Австрія

р.

Венеція

Венеція

Гонконг Діснейленд

Українська

Балі (кількі поля)

Бренденбург Ворота

У інтерв'ю Наталія сказала, що вона і Мурад тепер готують інший проект, ідею якого буде складніше:

до Новий проект буде включати не тільки наші фотографії, але й історію певного місця, а й історію того, як ми отримали там і що це означалося нам. Я думаю, що це повинно бути цікавою, адже сутність цього проекту полягає в тому, щоб показати, наскільки красивим є наш світ. Не знаю про те, як і які інші люди живуть, говорить Наталія.

Я абсолютно люблю ці фотографії! Я думаю, що багато людей помітили цей стиль дівчини. На кожній фото вона одягається голкою! Ніцца побачити ... )

Дякуємо всім, хто дивився мій пост! Це мій перший пост! Для тих, хто любить це, почекайте мене за новий проект цієї чудової пари!

р.