Комікс-Кон 2013

Ми продовжуємо оцінювати наряди знаменитостей, і я пропоную вам ще одну частину найцікавіших образів зіркових модистів з фестивалю Comic-Con 2013, які пройшли пару днів тому в Сан-Дієго.

Тут можна знайти першу частину.

1 999 р.

Scarlett Johannson є типом жінки, яка виглядає сексуально навіть в милій квітковій сукні. Поруч з яскравим багатобарвним принтом виглядає дуже літо, але я не зовсім впевнений, що така сукня вимагає глухого чорного лайнера і чорного взуття як доповнення.

Для прес-конференції з нагоди виходу нового сезону «Трюї крові», Анна Пакін вибрала безпрограшний варіант – невелика чорна сукня, відповідна, здавалося б, за будь-яких обставин. Тим не менш, ця копія, створена будиноком Давида Коми, навряд чи підходить для офісних робіт - наряд прикрашений шкіряними і блискучими пластиковими вставками, створення яких дизайнер надихнув музичною темою і зокрема вініловими записами. Важко загубитися в такому натовпі!

Зірка серії «Ревенж» Емілі ВанКампу відвідала фестиваль у розслабленому наряді з дотиком панського скеля. Актриса носила чорний топ з скромною бронзовою обробкою, шкіряними легінями і білими катерами, які розбавляють чорність трохи. ансамбль Емілі не поганий, але нічого особливого. Крім того, з таким татом слід носити щось світло - ефект буде приголомшливим.

Ginnifer Goodwin рідко воліє банальні наряди, і цей випуск не був винятком. Актриса з'явилася перед фоторепортажами в сипучих сукнях з глибоким V-подібним вирізом і великими кишенями. Я знаходжу її ідеальною сукню для теплого літнього вечора. Уявіть, наскільки комфортно і розслаблена актриса відчувається в цьому наряді, на відміну від її колег у чорному шкіряному одязі? Це життєздатність, яка замість світлих комфортних сандалівузлів, Жан вибрав класичне взуття.

Ім'я користувача та ім'я користувача. Я можу пропустити щось під час мого відпочинку, але вона вагітна? Що стосується наряду, то він дещо поступається його попереднику. Емеральд колір для обличчя зеленої акторки, але непрактична тканина і неуспішне вирізання чітко зіпсує зовнішній вигляд.

Ось три красиві жінки в червоний. Сандра Булок відданий костюм сукні з осінньої колекції Roland Mouret з чорними вставками з боків і обробкою в стилі орігамі з ліфи.

, м. Київ

... Аббі Кукурудзяний поміщається на мінімалізм і тканину з блиском як єдиний декоративний елемент.

3610Р. 4200Р.

На заході з нагоди виходу нового сезону телевізійних серіалів у створенні Крістофера Кане з незвичайними «прозорими» вставками, які дають образ пряний. Вона є Емілія, яка є моїм улюбленим серед трьох любителів кольору пристрасті - її наряд чудово вписується в атмосферу фестивалю, в той час як плаття sandra здається нудним для мене, а образ Аббі неуспішним завдяки вибору взуття і ... колготки. Так, так, є іржі, що Міс Корніш прийшов на прес-конференцію, що зношує прозорі колготки, що є поганим тоном. Особливо влітку, особливо в Голлівуді.

Монохромний ансамбль, що складається з білої блузки та чорної шорти, був обраний Elizabeth Olsen. На перший погляд, наряд від Balenciaga здається дуже стриманим і простим, але в реальності це не так. Блуза прикрашена цікавим «хвостом» на спині, а шорти прикрашені незвичайним баском.

Рахель Білсон став шовковою блузкою від Mark Jacobs, прикрашений смішним ретро-принтом у вигляді чорної сковорідки. Витривалий верхній актриси доповнений стриманим дном - спідницею карамельного кольору і взуття очереного відтінку.

У рамках фестивалю «Том Круїз» в рамках фестивалю «Том Круїз» відбулася презентація нового проекту «На краю майбутнього». Вона носила синьо-фіолетову сукню з неоновим принтом і цікавим ягідним взуттям як єдиний додатковий елемент. Наряд дає мені конфліктуючі почуття, але це просто особиста думка - Я не схожий на симетричний друк на сукні і я не впевнений, що сандалі йдуть з туалетом.