♥ Модні ляльки від Jason Wu.
Величезне привіт всім!! Не знаю як ви, а особисто мені дуже подобається дивитися на різних ляльок ))) І я не могла не поділитися з вами цією красою!! Може бути, не всі люблять ляльок, але таку красу просто не можна ігнорувати!
Чим саме я хочу поділитися?
Так. Хочу познайомити вас з молодим дизайнером з Тайваню ))) Його звуть Джейсон Ву. Народився в 1982 році. Світову популярність він здобув після появи Мішель Обами у своєму вбранні. У нього багато колекцій і він дуже популярний у світі ))) Але я хочу розповісти не про його колекції одягу, а про ляльок, які він створює!!
Перші кроки в якості модельєра Джейсон Ву зробив на ляльках. Але з часом це переросло в справжнє мистецтво. Джейсон Ву дарує нам милуватися не тільки шикарним одягом, але і чудовими моделями - дивовижними ляльками!
Колекція ляльок називається "Fashion Royalty" - перекладається як "Королівство моди" і саме про цю колекцію я хочу вам розповісти! )))
Модні ляльки Royalty по праву носять титул королев лялькового світу. Вишуканість і витонченість, аристократичність і реалістичність, елегантність і шик - поєднують в собі красу Fashion Royalty. Вперше випущені в 2002 році, ляльки Fashion Royalty за одну ніч завоювали серця шанувальників ляльок.
Скільки ляльок Fashion Royalty випущено на сьогоднішній день?
За 7 років існування бренду Fashion Royalty було випущено 13 основних колекцій та 4 колекції для щорічної колекції FR Convention Collection. Для членів клубу створюються ляльки (від 1 до 4 ляльок клубу на рік). Загалом, при приблизному підрахунку, ми отримуємо близько 180 000 ляльок! )))
Герої моди королівської сім'ї:
Багато в чому успіх Fashion Royalty також пов'язаний з унікальним, на сьогоднішній день, підходом до вироблених ляльок. Кожна красуня, що виходить під брендом Fashion Royalty, незалежно від того, з базової вона лінійки або за обмеженим тиражем, має свою історію. У кожної ляльки, крім сертифіката автентичності, є листівка (Story Card) з невеликим нарисом з життя героя. ))))
Головні герої:
Француженка Вероніка Перрен, глава косметичного концерну W. Veronica - перша лялька, випущена Джейсоном Ву під брендом Fashion Royalty. У 2009 році планується реставрація форми (скульптури обличчя).
Адель Македа, мулатка, дочка видатного африканського дипломата, яка виросла в Парижі.
Індійська актриса Іша після оглушливого успіху в Голлівуді підписала рекламний контракт і стала обличчям компанії.
Головна опонентка Вероніки та її суперниця по бізнесу Наталія Фаталь – президент косметичної компанії Missima Corp., яку зараз відправили у відставку.
Євгенія Фрост - двоюрідна сестра Вероніки Перрен, яка буквально зайняла тепле місце Наталі Фатал - її пост в компанії «Міссіма» і стала новою дружиною колишнього чоловіка Наталії.Приховуючи свої відносини з сім'єю Перрен, Євгенія знаходиться в дуже делікатному становищі.
Підступний японець Кіорі Сато (Kyori Sato) - друг дитинства, а тепер ненависний ворог для Вероніки.
Баронеса Агнес фон Вайс – марнославна німкеня, яка мріє про славу великого кутюр'є.
Лучія - поп-зірка і примадонна нічного клубу Libertad.
Російська красуня - Тетяна Александрова - яка підкорила своєю красою Європу.
Данія Зарр – кореспондентка телеканалу «Краса TV».
А тепер моя улюблена лялька!! Вона дуже красива!!
Poppy Parker, новий бренд Джейсона Ву, представлений у 2009 році. Історія Поппі починається з її приїзду в Нью-Йорк. Під час довгого шляху Поппі мріяла стати найвідомішою молодою фотомоделлю. У Нью-Йорку вона відкрила для себе магію цього вічно сплячого міста з його богемним життям. Прекрасні художні галереї, пам'ятники, парки та торгові центри, що не мають собі рівних, здається, чекали на неї весь цей час. Що ж, Нью-Йорк, готуйся, Поппі Паркер прибула! ))))
На сьогоднішній день під керівництвом Джейсона Ву створюються і випускаються інші лінії ляльок, 11-дюймові колекційні ляльки - Nippon Misaki, Monsieur Z (лінія була припинена в 2007 році), The Dynamite Girls, Valia, Ru Paul, EVE KITTEN, а також ігрові лінії, і 16-дюймові ляльки - Gene Marshall і AvantGuards.
Про цих ляльок можна говорити дуже довго. Таких ляльок набагато більше )))) Я вже витягнула свій пост )))) Сподіваюся, вам сподобалося!! Дякую всім ))))