Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки Jason Wu.

Привіт, всім !!! Я не знаю про вас, але я люблю шукати різні ляльки. Я не можу допомогти поділитися цією красою з вами! Може бути не всім подобається ляльки, але ця краса просто не може ігноруватися!

Що саме я хочу поділитися?

Навігація Хочу познайомитися з молодим дизайнером з Тайваню. Його ім'я Jason Wu. Народився у 1982 році. Він отримав по всьому світу після появи Мішельської Обами в його наряді. У світі є безліч колекцій і користується великою популярністю. Але я не хочу говорити про свої колекції одягу, але ляльки він робить !!!

Його перші кроки були зроблені дизайнером одягу Jason Wu на ляльках. Але з часом вона виросла в справжнє мистецтво. Ясон Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Колекція ляльок називається "Fashion Royalty" - перекладається як "Кіндом моди" і це про цю колекцію, яку я хочу розповісти вам! й

Мода Королівська лялька право переносить титул королеви цуценя світу. Софістика і вишуканість, аристократія і реалістичність, витонченість і шик - об'єднайте красу модної королівськості. Вперше випущено в 2002 році, Fashion Royalty dolls на ніч завоював серця лялькових шанувальників.

Скільки ляльки Fashion Royalty були випущені так далеко?

За 7 років свого існування Fashion Royalty випустили 13 основних колекцій та 4 колекції на щорічну колекцію FR Convention Collection. Клубні ляльки створюються для членів (від 1 до 4 клубних ляльк на рік). В цілому, з грубим підрахунком, ми отримуємо близько 180 000 ляльк!

Мода Королівських героїв:

Багато в чому успіх Fashion Royalty обумовлений унікальним, на сьогоднішній день, підхід до виготовленої ляльки. Кожна краса, яка йде під брендом Fashion Royalty, незалежно від того, чи є вона з базової лінії або за межі кровообігу, має свою історію. Кожна лялька, крім сертифікату автентичності, має сторiнку з невеликим ескізом від життя героя.

Основні символи:

Французький Вероніка Перрін (Вероніка Перрін) голова косметичного концерну W. Veronica - перша лялька, випущена Jason Wu під брендом Fashion Royalty. У 2009 році планується відреставрувати Молдову (обласна скульптура).

р.

Adèle Makéda є дочкою відомого африканського дипломата, який виріс у Парижі.

Габаритний зображення

Індійська акторка Іша, після високого профілю успіху в Голлівуді, підписала рекламний контракт і стала обличчям компанії.

1782 р.

р.

Головний опонент компанії Veronica та бізнес-конкурс, Наталія Жирале, є президентом косметичної компанії Missima Corp.

р.

, Україна

Євгенія Фрастова (Eugenia Frost) Cousin Veronica Perrin, буквально приймала тепле місце Наталії Fatal-her post в компанії Missima і стала новою дружиною її екс-люда Наталії. Вішуючи свої стосунки з сім'єю Перрін, Eugenie знаходиться в дуже ніжному положенні.

3610Р. 4200Р.

Kiori Sato - це дитячий друг і тепер ненавидний ворог для Veronica.

Baronness Agnes Von Weiss є a vain німецька жінка, яка мріє стати великим путур'єром.

Lucia є поп-зіркою і diva of Libertad nightclub.

Російська краса – Тетяна Олександрівна – підкорила Європу своєю красою.

Dania Zarr є співвідношенею для Beauty TV.

І тепер моя улюблена лялька! Дуже красива!!!

Новий бренд Jason Wu у 2009 році. Історія Поппи починається з її прибуття в Нью-Йорк. Під час довгої подорожі Поппи мріяли стати найбільш відомим молодим моделям. У Нью-Йорку відкрив магію цього вічно-похилого міста з його богемним життям. Красиві художні галереї, пам'ятники, парки та торгові центри незрівняні, здавалося б, чекали її все разом. Привіт, Нью-Йорк, готовий, Poppy Parker знаходиться тут!

166234

На сьогоднішній день під керівництвом Jason Wu, інших лялькових ліній, створюються 11-дюймовий колекціоновані ляльки - Nippon Misaki, Monsieur Z (лінія була припинена в 2007 році), The Dynamite Girls, Valia, Ru Paul, EVE KITTEN, а також ігрові лінії, і 16-дюймові ляльки - Gene Marshall і AvantGuards.

Ви можете говорити про ці ляльки протягом тривалого часу. Є багато більше таких ляльк ) Я вже йду вперед. ) Я сподіваюсь, що ви користуєтеся! Спасибі всім