Модні ляльки от Jason Wu

♥ Модні ляльки від Jason Wu.

Величезне привіт всім!! Не знаю як ви, а особисто мені дуже подобається дивитися на різних ляльок ))) І я не могла не поділитися з вами цією красою!! Може бути, не всі люблять ляльок, але таку красу просто не можна ігнорувати!

Чим саме я хочу поділитися?

Так. Хочу познайомити вас з молодим дизайнером з Тайваню ))) Його звуть Джейсон Ву. Народився в 1982 році. Світову популярність він здобув після появи Мішель Обами у своєму вбранні. У нього багато колекцій і він дуже популярний у світі ))) Але я хочу розповісти не про його колекції одягу, а про ляльок, які він створює!!

Модні ляльки от Jason Wu

Перші кроки в якості модельєра Джейсон Ву зробив на ляльках. Але з часом це переросло в справжнє мистецтво. Джейсон Ву дарує нам милуватися не тільки шикарним одягом, але і чудовими моделями - дивовижними ляльками!

Модні ляльки от Jason Wu

Колекція ляльок називається "Fashion Royalty" - перекладається як "Королівство моди" і саме про цю колекцію я хочу вам розповісти! )))

Модні ляльки Royalty по праву носять титул королев лялькового світу. Вишуканість і витонченість, аристократичність і реалістичність, елегантність і шик - поєднують в собі красу Fashion Royalty. Вперше випущені в 2002 році, ляльки Fashion Royalty за одну ніч завоювали серця шанувальників ляльок.

Модні ляльки от Jason Wu

Скільки ляльок Fashion Royalty випущено на сьогоднішній день?

За 7 років існування бренду Fashion Royalty було випущено 13 основних колекцій та 4 колекції для щорічної колекції FR Convention Collection. Для членів клубу створюються ляльки (від 1 до 4 ляльок клубу на рік). Загалом, при приблизному підрахунку, ми отримуємо близько 180 000 ляльок! )))

Герої моди королівської сім'ї:

Багато в чому успіх Fashion Royalty також пов'язаний з унікальним, на сьогоднішній день, підходом до вироблених ляльок. Кожна красуня, що виходить під брендом Fashion Royalty, незалежно від того, з базової вона лінійки або за обмеженим тиражем, має свою історію. У кожної ляльки, крім сертифіката автентичності, є листівка (Story Card) з невеликим нарисом з життя героя. ))))

Головні герої:

Француженка Вероніка Перрен, глава косметичного концерну W. Veronica - перша лялька, випущена Джейсоном Ву під брендом Fashion Royalty. У 2009 році планується реставрація форми (скульптури обличчя).

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Адель Македа, мулатка, дочка видатного африканського дипломата, яка виросла в Парижі.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Індійська актриса Іша після оглушливого успіху в Голлівуді підписала рекламний контракт і стала обличчям компанії.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Головна опонентка Вероніки та її суперниця по бізнесу Наталія Фаталь – президент косметичної компанії Missima Corp., яку зараз відправили у відставку.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Євгенія Фрост - двоюрідна сестра Вероніки Перрен, яка буквально зайняла тепле місце Наталі Фатал - її пост в компанії «Міссіма» і стала новою дружиною колишнього чоловіка Наталії.Приховуючи свої відносини з сім'єю Перрен, Євгенія знаходиться в дуже делікатному становищі.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Підступний японець Кіорі Сато (Kyori Sato) - друг дитинства, а тепер ненависний ворог для Вероніки.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Баронеса Агнес фон Вайс – марнославна німкеня, яка мріє про славу великого кутюр'є.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Лучія - поп-зірка і примадонна нічного клубу Libertad.

Модні ляльки от Jason Wu

Російська красуня - Тетяна Александрова - яка підкорила своєю красою Європу.

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Данія Зарр – кореспондентка телеканалу «Краса TV».

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

А тепер моя улюблена лялька!! Вона дуже красива!!

Poppy Parker, новий бренд Джейсона Ву, представлений у 2009 році. Історія Поппі починається з її приїзду в Нью-Йорк. Під час довгого шляху Поппі мріяла стати найвідомішою молодою фотомоделлю. У Нью-Йорку вона відкрила для себе магію цього вічно сплячого міста з його богемним життям. Прекрасні художні галереї, пам'ятники, парки та торгові центри, що не мають собі рівних, здається, чекали на неї весь цей час. Що ж, Нью-Йорк, готуйся, Поппі Паркер прибула! ))))

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

Модні ляльки от Jason Wu

На сьогоднішній день під керівництвом Джейсона Ву створюються і випускаються інші лінії ляльок, 11-дюймові колекційні ляльки - Nippon Misaki, Monsieur Z (лінія була припинена в 2007 році), The Dynamite Girls, Valia, Ru Paul, EVE KITTEN, а також ігрові лінії, і 16-дюймові ляльки - Gene Marshall і AvantGuards.

Про цих ляльок можна говорити дуже довго. Таких ляльок набагато більше )))) Я вже витягнула свій пост )))) Сподіваюся, вам сподобалося!! Дякую всім ))))