Кітові борони

Цього тижня нова пісня Lana Del Rey «So Legit» була розміщена в Інтернеті, яка містить неоднозначні образи до її колеги Стефані Німецький, відомий світом як Lady Gaga. "Стефані, ви смоктати! «Я знаю, що ви продали 20 мільйонів» (Stefani, ви смоктати, і я знаю, що ви продали 20 мільйонів альбомів)

Слухати fw.to/yVyoQBg (видалено з YouTube).

Лана не соромиться слів. Протягом пісні вона дивиться на феномені популярності співачки з образом фрикака:

"Всі дівчата думають, що вони можуть співати, але вони дійсно погано. й
Я не розумію, чому ти схожий на вирощений чоловік і говорити як дитина. Як твої пісні стають хітом, кожен з них божевільний?
Я не розумію, чому смак вважається вишуканим. Що сталося в Брукліні, що сталося в Нью-Йорку? Що відбулося на мій етап, що сталося в пан-року?

Лана Дел «Знайди, що ти пішов з Гага?» Ми всі божевільні, як Gaga?

Реакція Лади Гага ще повинна бути підтверджена, без коментарів від співачки або її представників.
Це не перший раз, що відомі співаки і актори мають публічно зловживали один одному. Багато зіркових дівчат славляться своєю здатністю створити скандал з синіх, непристойно кажучи про своїх колег. Всі засоби використовуються - зовнішній вигляд, творчість, чоловіки, вага, звинувачення вживання препарату восени під розподілом. У Старих Війнах немає ніяких заборонених методів або є дива просто шукаючи іншу причину, щоб нагадати шанувальникам і журналістам про себе?

1,1 км Mariah догляд і нікі Мінай

У 2012 р. солодковершковий поп-діва і ламбойантний раппер впало, коли судді на Американському Ідолі. Під час одного з слухань Нікі здавалося, що Мар'яни діяли занадто рогатним, що рапс-художник не міг ігнорувати, змовно викличуть "високість". Молода співачка пообіцяла вижити старшу колегу з шоу, і навіть погрожувати її з гарматою. Охорона здоров'я повинна бути найнята додаткова безпека для захисту себе від антетики gangsta Nicky.

В кінці виробники випікають як з-під огляду на падіння рейтингів сезону, так і не хочуть перетворювати американський Ідол в дешевий скандальний шоу.

2. Крістіна Агилера і Келлі Осбор

І дівчата, як правило, повинні бути повними, але не пропустіть можливість їздити по одному для додаткових фунтів. Агилера колись критикувала осдесу за її зайву вагу (загальна, Келлі вдалося втратити 32 кг).
Пройшов час, Христина шокувала громадськість, значно відновила. Келлі не пропустило можливості реагувати на зловживання Агилерою, що створювалася в серпні 2011 року " Вона сказала мені жиром протягом багатьох років". Але я ніколи не був, що жир. й

3. У Katy Perry і lily аллен

У 2008 році британська співачка Лілі Аллен та американська співачка Katy Perry заснували співак з використанням публічних медіа.

Каті був першим, щоб відкрити вогонь, кажучи, вона була "американська версія Лілі Аллен, просто не так жир." Лілії не залишалися в боргі і в її характерному гострому порядку передали неоднорідне повідомлення до Каті через журналістів:

«Я довго від мене, не співає своїх пісень, тому відключайся! й

4. У Лілі Аллен і Courtney Любов

Через кілька років, Лілі Аллен знову подарував скандал, в цей час практично перетворився в слон. Брітон не ставати п'ятдесят, вибираючи об'єкт ворожості представника старої охорони рокерів Courtney Love на церемонії нагородження Лондона в 2010 році. Вирощування в парникових умовах, вдоволення аллен Курт Кобаїна, любов не до неї зубів - без думки двічі, солістка отвору перекладається на фізичну атаку. Співачка зуміла відокремити, але конфлікт не закінчувався.

Наступний день Лілі назвав Courtney Love a "пароїдний препарат-струтий lunatic" на Twitter. Намагаюся врятувати обличчя, юна співачка відмовилася брати участь у боротьбі: «Я ніколи не б поборола її, маю правило - не атакувати людей похилого віку розуму дам».
Судні не можуть бути самопідготовленими або адекваційними, і є якусь правду до слова Аллен, але її відповідь була жорстоко спокійною: "Я не обираєтеся кинути виклик безсоння, непривабливі діти, які не люблять нікому, навіть віддалено знаю." Жорстокий, Courtney.

5. Умань Amanda Bynes і Ріанна

Кілька місяців тому між маловідомими, але один раз дуже популярний в США юна актриса Аманда Бінс і співачка Ріханна. Більш точно, скандал не працював – Бинес, розкочуючи схил на набагато вище швидкості, ніж Ліндасай Лохан, не важливо, що Ри дав їй більше, ніж кілька слів.
Аманда, яка з'являється в невідкладній необхідності лікування, з'являються непристойні повідомлення:

Не хочу бути коханим, тому ви можете розповісти всім, навіть мамі, що я назвав мій собаку Ріанна.
Кріс Браун збити вас, тому що ви не дуже привабливими.
Тексти пісень, а це означає: Ви хочете виглядати біло.
На відміну від вас, потворна, я не до наркотиків. Ви були страшні, і ви знаєте його!

Ріанна не вернулася до відповіді, тільки при проходженні в мікроблоці:

«Дізнайтесь, що відбувається після скасування інтервенції? й

Після цього, пісня Lana Del Rey не схожа на найгірший варіант, щоб полонити її суперника. На жаль, креативність, навіть при переході до особистостей, здається більш гідною платформою для уточнення відносин, ніж заливання отрути на блогах і розірвання волосся один за лаштунками подій.