Mick Jagger.

26 липня відзначає 70-річчю легенди живої породи, лідером культового гурту Rolling Stones Mick Jagger. Незважаючи на свій венозний вік, Мік все ще знає, як запалити краще, ніж більшість своїх молодших колег, хоча в останні роки він намагається дотримуватися здорового способу життя, ніж раніше. Це дивовижне, скільки енергії і приводять цей худий Брютон випромінює і відступає на сцені – якось він керує дарувати концерти, підняти онуки, відвідувати модні події з моделлю до Грузії, а також виступати композитором, пісняристом і документальним продюсером.

Днів перед ювілею, Jagger і Rolling Stones знову здивували всіх, вибравши непланований альбом на iTunes. Їхня енергія дійсно невичерпна! Після того, як я втомився, і я хочу писати повідомлення для VeV.ru : Ми пропонуємо Вам 10 цікавих фактів від життя найбільш енергійного рок-музиканта всього часу:

1,1 км Якщо ви зустрінете Mick Jagger на чайній вечірці в Палаці Buckingham, протокол буде адресований йому "сір". На своїй 60-й день народження в 2003 році Королева Єлизавети II лицаря.

159438 р.

2. Всупереч поширеній вірі, в журналі Rolling Stone і Rolling Stone не вплинули на один одного на вибір назви (право як і Ігор Крутой і журнал охолодження). Але не зупинився Mick Jagger від появи на чохлі журналу запис 16 разів.

3. У Один з кращих пісень Rolling Stones, «Симпатія для Девіла» під впливом російської літератури, з Джимдом, що при його написанні він уявив себе як Воланд від «Майстер і Маргарита». Ми можемо тільки вгадати, що пісня буде звучати як ніби Мік уявляв себе, наприклад, Родіон Расколніков або Кіса Воробянінов.

4. У Mick Jagger посідає 4 місце в списку 100 найманих митців всього часу згідно VH1. Я не здивився, якщо результати були визначені голосом аудиторії, а текстові повідомлення були надіслані всім, хто не мав можливості з'єднання з рокером. За словами ромерів, їх число досить привезти його до п'яти рейтингу.

5. Умань Цей пункт є логічним продовженням попереднього. Jagger має 7 дітей від 4 жінок: дочка від Marsha Hunt – Karis Jagger Hunt, дочка від Bianca de Macias – Jade Jagger і 4 дітей з Jerry Hall – дочка Elizabeth Jagger, син James Jagger, дочка Грузія May Jagger і син Gabrielle Jagger. Він також має сина Luciana Gimenez Lucas Jagger, народився в 1999 році. Добре зроблено, Mick!

6. Жнівень Коли Мік зустрів Кейт Річардс, вони були 4 роки. На спортивному майданчику відбувся долюсний знайомство. Але, дивно, майбутні рокери не відразу ж змусили планувати взяти по всьому світу і провести звукову перевірку на концерт в пісочниці. Це сталося після школи.

7. Про нас Відомий голос Джинджану був уражений дитячою травмою. На баскетбольній грі з'явився удар на супротивника з такою силою, що він відкусив шматок своєї мови. Після цього він не міг говорити протягом тижня, і коли він зробив, його голос звучав різні. Але не повторювати цей експеримент надії тієї ж кар’єри, як рокер!

8. У Коли Mick Вчителі звернулися до своєї школи. Але учні просто подрібнили, "О, що старий Beatles dude". Хто сказав про британську освіту?

9. Навігація У 2010 році Jagger утворився новий гурт з назвою Super Heavy. На додаток до Mick він увійшов до молодшого сина Боба Марлі Дам'яна Марлі, колишнього члена групи Eurythmics Dave Стюарт, вокаліст Jos Stone та індійський композитор A.R. Rahman, відомий саундтреками для фільмів Danny Boyle “Slumdog Millionaire” та “127 Година”. жанр нової команди значно відрізняється від стилю роллінгів. Дивіться відео на пісню Miracle Worker.

10. У віці 26 Mick Jagger заявили, що він закінчить свою музичну кар’єру на 33 роки, "Я дуже помер, ніж співати "Сатисфакція", коли я запліднив." Ха, Мік, не працює! Зареєструватися!

35060.