Кінозірки

3 серпня в ЗМІ з'явилася новина про продовження історії про агента Бурна, а також про його наступника - Аарона Хреста. Універсал буде знімати ще одну серію про безстрашний агент, припустимо, що це буде хіт фільму. 1 серпня о 1 серпня отримував комедію «Ред 2» про списання пенсійного віку на російських екранах, і продемонстрував досить хороші результати в касі для перших вихідних. Історії про секретні агенти та скидки неймовірно популярні у всьому світі, а актори, які втілюють свої зображення на екрані, запам'ятовують надовго. Я пропоную вам рейтинг найвідоміших фільмів, які ми побачимо.

1,1 км А якщо ви думаєте про Jason Bourne, то давайте з ним. Так, Jason Bourne. Колишній агент CIA, побічний ефект проекту Treadstone, має швидку реакцію, абсолютну інтуїцію, практичну бойову майстерність, майстерність зброї, знає іноземні мови. З плюсів його совість не вивів будь-які препарати, і тому він стає небажаною людиною для його офісу. З мінусів - постраждає від часткової втрати пам'яті, відновлюючи яку на шматках і перетягує нас, аудиторія у світ своїх пазлів. Ще один недолік – не можна назвати його перспективним холостям! Він, безумовно, не жінка, але був одружений пара разів і ... "чуйно" з кішок шлюбу, оскільки його дружини загинули його ворогами.
Ясон Борн народився завдяки письменнику Роберту Лендаму. А якщо ви відрахуєте його як рік його народження, то рік опубліковано першу книгу, 1980, то Бурне повинно бути близько 33 років. Але в книгах дата народження постанови різна – 13 вересня 1970 р.
До речі, якщо ви думаєте, що вперше на екрані Bourne з'явився з обличчям Matt Damon – ви помилилися. Перша адаптація історії про Борн була випущена в 1988 році, а потім Річард Палалін відігравав роль шпигуна. Фільм «Таємниця особистості Бурна» був успіхом, але сейкел, алас, не був вилучений через високий конкурс від шпигуна brethren (право потім пан Бонд перехрестив дорогу до Бурне, який зібрав головний офіс кінотеатрів). Що стосується сюжету, то не існує сенсу роз’ясування, якщо ви бачили більш сучасну версію оповідання, анідентика Борн.

515194

І все ж найвідоміший Бурн сучасного часу - це один, граний Matt Damon. Я думав, що він був великим. Оскільки його шпигун виявився досить людиною, з видатними недоліками і перевагами. Ось чому, разом з іншими шанувальниками Bourne я залишаю надію, що пан Дамон повернеться в цій серії. І це можливо, якщо Павло Грінграс є режисером (хоча я думаю, що плата буде грати роль, теж).

І нарешті, Аарон хрест. Він з'явився в четвертому розстрочку франшизи в якості іншого агента Treadstone. Кінотеатр Єремі Реннер. На даний момент була випущена лише одна частина з його участю – «Еволюція Бурна», але, як я писав вище, Універсальний запустив проект для розробки наступної серії. Для розробки сюжету та сценарію Антонія Пекхема була запрошена, яка раніше писала історію для «Книги Елі» та «Селок Холмс» від Guy Ritchie. Давайте надію на цікаве продовження.

2,2 км І все ж, мабуть, найвідоміший і найвідоміший агент нашого часу є сер Джеймс Бонд. Командувач Британського флоту, спеціальний агент MI6, агент 007. Я хочу бути чесною, вона все одно загадка мені, як історія британського агента стала популярною в Сполучених Штатах. Знову про британський! Хто не розуміє, що це так само, як і робить фільм про агента розвідки Узбекистану і сподіваючись, що таке кіно збиратиме гідну коробку. Але... Джеймс Бонд. Плюси – використовуються для дій, а потім думають (і це плюс для аудиторії, враховуючи, що його вороги спочатку сподобаються, і тільки потім збити), повний пригодник і жінка. Складається знову жилет (особливо для тих, хто мріє його змащувати), алкоголік і гамбал.
Я не маю байдужим себе, і ви з описом кожного актора, який відігравав цей характер. Я просто списав його.
Перша кіно адаптація оповідання про Бонд був епізодом в американському серіалі «Кульмінація», а потім в 1954 році Баррі Нельсон виступив Бонд.
Сон Коннері, який відігравав Бонд в 1962 році, відігравав його за 9 років. І я відрахував 9 епізодів з його участю (якщо я був неправильним, я апологізую).
Георг Лазенбі грали У 1969 р. він ніколи не повернув до цього героя, здавши режисер серії.
Роджер Мур став найстарішим Бонд, граючи з 1973 по 1985.
Тімоті Далтон відіграли шпигуна для британського інтелекту з 1987 до 1989 року.
Пірс Броснань, найбільш чарівний Бонд, зацарював в цій ролі з 1995 по 2002 рік.

Даниїл Крайг, найоптимальніший і високоросійний Бонд всього часу в цій ролі з 2006 по сьогодні.
Я шукав серію Бонда з Пірсою Броднаном та Данилом Крайгом. І добрий! І добрим є те, що творці керують, незважаючи на всі сучасні речі і лосьйони для зйомок, щоб зберегти атмосферу Бонда.

3. У Ethan Hunt є американський шпигун і CIA агент. Прос - вірний собі і свою компанію, має почуття гумору і стилю, сексуальні (танки Том Круїз). Згода – на відміну від свого англійського аналога до жінок практично небайдужим, завдання – перш за все! Він здатний розбирати себе в веселому вигляді, створюючи гумку обличчя в 10 хвилин і змінивши час свого голосу.

Протягом серії агент Хун відігравав Tom Cruise. Непросто для нього, хоча. Я пам'ятаю в деяких 200... рік я читаю новини, що актор буквально витягував згоду виробників за участь у продовженні фільму. Виробники звернулися до того, що Том, алас, не молодий і не може бути в змозі виконувати супертрики. Крус у відповідь згинав м'язи і довів, що він був в будь-якій точці світу. І згодом він став виробником фільмів про Етан Хун. До речі, згідно з рами, наступного року буде ще одна частина 5 «Місцевий неможливий».

4. 1 серпня на екранах Росії випущено другий цикл фільму про відставання списків Червоної 2. Дозвольте мені також згадувати їх у верхній частині найбільшого. Зважаючи на те, що перший з усіх, цей фільм об’єднала великі актори, алеї у віці. І по-друге, тому що немає колишніх спій, а також хороших акторів. Так, Френк Мойсе, граний Бруце Вілліс, є свого роду retired CIA агент. Адреса Cleveland, Огайо. Розваги – це довга бесіда з пансіонатом. Плюси - не зробіть знижку на вік, міцність, знання і досвід підкорення! Всередині досить скромні в порівнянні з іншими списками. Гумор і залізниця - завіси Червоного і червоного 2. Якщо ви ще не бачили цих фільмів, ви будете насолоджуватися грою Брюса Willes, Божевілли John Malkovich і елегантністю Helen Miren.

5. Умань І нарешті Максим Максим Максим Максимович Ісаєв. Я не думаю, що ви повинні писати, хто він, де він, чому і як. Плюси і мінуси також розглядаються переконливими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Коментарі є зайвими.

У будь-якому випадку я думаю, що шпигун фільми завжди будуть популярні. Тому що вони втілюють все, що не в нашому житті – пригоди, пригоди, непереможливість і торжество доброго над злом. Неважливо, що життя реального скидання не схожа на фільм – ми віримо тільки в те, що ми бачимо!