Факти про фільм «Головні ігри»

Минулого тижня вийшов новий трейлер фільму The Hunger Games. У полум’я розірватимуться. Довга очікувана прем'єра другої частини трилогії наближається щодня. Весь світ побачить його 21 листопада. Також 10 серпня на сайті Путівник повідомила, що британська група Coldplay 26 серпня випустить пісню Atlas, яка буде частиною саундтреку нової частини фільму. Ця пісня буде першим новим матеріалом з альбому Mylo Xyloto, випущений в 2011 році. Як відомо, Кріс Мартін, лідер Coldplay, і, таким чином, чоловік актора Гвінет Пальту є великим шанувальником книг Suzanne Collins, які були основою The Hunger Games.

У Секлі до The Hunger Games ми побачимо нові цікаві, небезпечні пригоди та випробування основних персонажів. Це буде про те, як Katniss Everdeen і Pete Mellark повернутися додому після бурхливих ігор. Але ситуація ускладнена тим, що вони зараз знаходяться в більшій небезпекі, оскільки їх відмова від відтворення правил в Арена викликав Капітол. І тепер є нові, вже ювілейні ігри, які повинні бути особливими, тому тільки переможців минулих ігор беруть участь в них. Катніс і Pete змушені повернутися в Арена, де цей час вони змагаються з найсильнішими. Правила гри також змінюються – Арена стає ще більш небезпечним, масштаб більший, а ставки вище. У той же час ми просто чекаємо на наступну прем’єру, насолоджуючись новим причепом, і пам’ятаємо найцікавіші факти про першу частину трилогії голодних ігор.

1,1 км Ідея створення цього роману прийшла до Сусана Collins дуже несподівано. Одного разу вона була просто переключенням каналів, і одна з них була на виставці реальності, а інша крихка нога навала Іраку. Судан був настільки вражений тим, що вона побачила, що вона відразу прийшла з оригінальною концепцією нової книги: історія про непресивний стан і страждання невинних людей, які сниться переповненню тоталітарним режимом.

2,2 км Головною особливістю книги стала оповідання від імені Катерини Евердіна. Але оскільки це буде досить складно повторити цю техніку на екрані, сценарій спеціально підвищило ролі деяких інших персонажів, які дозволили глядачам ненасильни з оригінальним джерелом краще зрозуміти суть того, що відбувається на екрані.

3. У Прем'єра трейлера для «Hunger Games» відбулася в площі Times з величезним захопленням шанувальників роману і транслювалася в прямому ефірі на популярній ранковій телепрограмі Good Morning America в США. З метою забезпечення безпеки тих, хто зібрав на площі, влада навіть заблокувала трафік на декількох центральних вулицях Нью-Йорка. По-перше, це відбулося тільки в зв'язку з фільмами про Індіана Джонс і Друзі океану.

4. Дженніфер Лоуренс і Ліам Хемсорт є природним шляхом блондин, тому для зйомок фільму змушені були фарбувати їх волосся темним, в той час як темно-волосатий Йош Хутчерсон, навпаки, яскравіше їх.

5. Умань Цей проект був і залишається настільки популярним в Америці, що майже рік до виходу фільму в прокат головних персонажів фільму – Jennifer Lauren, Josh Hutcherson і Liam Hemsworth – любителі відсвяткували як суперзірки.

6. Жнівень Майже тридцять акторів були розглянуті за роль Катнісів, в тому числі Саоірс Ронань (Ганна). The Perfect Weapon, Досить Bones, Chloe Moretz (The Time Keeper) і Emily Browning (Заборонений прийом). Сам Сусан Collins (автор книги «Hunger Games»), який став одним з виробників фільму, вважається, що Дженніфер є ідеальна актриса, здатна втілити її характер на великому екрані: Дженніфер - неймовірна актриса! Дуже міцний, і одночасно вразливий, красивий, недорогий і сміливий. Я не чекав, щоб знайти актора, яка була настільки досконалою для цієї ролі.
261710

7. Про нас Комісія Дженніфер Лоуренса за роль Катнісу була $ 500,000, однакова кількість отримала Twilight star Kristen Стюарт за першої частини фільму.

8. Юш Хутчерсон, який відіграв партнера Катніса Пете, вже привернув увагу на такі успішні фільми, як «Брідж до Терабіції» та «Джурні до центру Землі».

9. Навігація Згідно з активованою прес-репортажною агенцією, село відомий як район 12 в кінопристосуванні гри Hunger було зроблено для продажу за $1.4 млн. Саме те, що це село отримало велику популярність серед прихильників фантастичної картини. А один з туристичних порталів Північної Кароліни почав запропонувати чотириденні тури локацій блокбудтера.

10. Дженніфер Лоуренс думав три дні до прийняття ролі Катніса Everdeen.

Р

11. Дженніфер може стати дуже популярним навіть раніше, якщо вона отримала роль Bella Swan замість Крістен Стюарта.

12. У гри Hunger просто сяйво зі столярним відтінком акторів на фоні: Стенлі Туччі грає активний телеведучий, Дональд Сутерланд - головна вілла, президент країни та ініціатор шоу, Дерев'яний Харлльсон - екс-переможець, п'ятий і наставник Katniss на Арена. Єлизавета Банки студії 30 стали доцільним Effie Bryak, а Lenny Kravitz стала стилістом ім. Cinna.

, Україна

13.00 р. У 2011 році отримала нагороду «Краща книга року».

14. На кришці першого видання The Hunger Games представлені фантастичні золоті птахи муки і стріли, які вписані в колі. У кіно, це був брош Katniss, отримав перед його відправленням для гри Hunger.

15. Роман Collins’ (і фільм того ж назви) знаходиться в фантастичному стані під назвою Панем, яка не була випадковою. Слово "панем" походить від латинського виразу "панем і circenses", що означає "прочитати і циркулі".

16.00 р. Wes Bentley, який грає в фільмі головний стюардеси гри Hunger, Seneca Crane, сказав в інтерв'ю, що незвичайна граціозна борода, яка прикрашає свій характер в фільмі, була створена з власної бороди через спеціальну укладання.

17.00 р. Вегетаріан в реальному житті. З цієї причини, у всіх пострілах, де Haymitch сидить на столі, він або просто напої або їсть тільки фрукти і овочі.

18 років Дженніфер Лоуренс: Мені дуже важко. Я хотів би запустити весь час і покласти багато зусиль до нього — це називається The Hunger Games, до речі, і я ніколи не їсти стільки, скільки я зробив на цьому наборі. Дуже серйозний препарат: шість тижнів стрільби, бігу, сходження, йога, бойові мистецтва ... Я так втомився, що я тримав запит Gary Ross, «Чи не запускається в наступному кіно, але ходити?» ?

19.00 р. Вішалка гри становила $ 155 млн за три дні.

20. Зйомка фільму "Гунгери гри": 10 вересня 2012 р. та завершився 21 грудня 2012 р. Режисер другої частини трилогії був Френсі Лоренс, відомий фільмами Я Ам Легенда і Костянтина: Господь темряви.