Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Це весело. Якщо ви пам'ятаєте анекдот - один буде годувати, буде показано ще одну історію, третя патч буде лежати. Це правда. Вони також виглядають як люди. Якщо все на понти і аспіри виділити як за кольором, так і розташування - постійно піднімається під ногами, то потрібно бути надзвичайно обережним у використанні. Оскільки це може бути весело, але з непередбачуваних наслідків. І якщо всі потрібні і хочуть, то він не рекламує себе дуже багато. Тексти пісень, а це означає: Він там десь, позаду животик, під листом, покритий гілочками. Він знає, що він знаходить його. Я не хочу, щоб отримати шлях. Є реальні гіганти серед грибів. Є один представник в цій серії. Не те, що він є найбільшим або рекордним власником, але він також поважний. І, звичайно, такі цінні представники флори мають власну безпеку. Це за межі природного шуму. Не бачу його. Все дуже серйозне і цілеспрямоване.
І кажуть, що похід на гриби - це шикарний релакс. Ну, я не можу поставити п'ять пені. Я б рекомендую вам використовувати. Але в цілому, цілком зрозуміло - ліс, тиша ... тільки приглушені кішки десь на відстані. Тексти пісень, а це означає: І ви тихо щасливі - це не їсти вас.
Ну, він вніс нам у грибне царство Роман Ніконець. Він був, хто мав силу і мужність, щоб потрапити в цю дику. Не тільки, але з машиною і цибулею. Ми робимо бізнес. І найдивовижніше, що в мене була сила, щоб її варити. Ось де влада.
Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

3610Р. 4200Р.

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство

Gribnoje Королівство