Gribnoje Королівство

Це весело. Якщо ви пам'ятаєте анекдот - один буде годувати, буде показано ще одну історію, третя патч буде лежати. Це правда. Вони також виглядають як люди. Якщо все на понти і аспіри виділити як за кольором, так і розташування - постійно піднімається під ногами, то потрібно бути надзвичайно обережним у використанні. Оскільки це може бути весело, але з непередбачуваних наслідків. І якщо всі потрібні і хочуть, то він не рекламує себе дуже багато. Тексти пісень, а це означає: Він там десь, позаду животик, під листом, покритий гілочками. Він знає, що він знаходить його. Я не хочу, щоб отримати шлях. Є реальні гіганти серед грибів. Є один представник в цій серії. Не те, що він є найбільшим або рекордним власником, але він також поважний. І, звичайно, такі цінні представники флори мають власну безпеку. Це за межі природного шуму. Не бачу його. Все дуже серйозне і цілеспрямоване.
І кажуть, що похід на гриби - це шикарний релакс. Ну, я не можу поставити п'ять пені. Я б рекомендую вам використовувати. Але в цілому, цілком зрозуміло - ліс, тиша ... тільки приглушені кішки десь на відстані. Тексти пісень, а це означає: І ви тихо щасливі - це не їсти вас.
Ну, він вніс нам у грибне царство Роман Ніконець. Він був, хто мав силу і мужність, щоб потрапити в цю дику. Не тільки, але з машиною і цибулею. Ми робимо бізнес. І найдивовижніше, що в мене була сила, щоб її варити. Ось де влада.

3610Р. 4200Р.

р.