MTV ВМА 2013

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Цього разу стилісти знаменитостей спробували полюбити і прикрашати їх підопічних у найяскравіших і незвичайних образах. Звісно, серед цієї пустоти було місце і пара класичних туалетів, які підходять для реального життя, але більшість модного процесу з нагоди 30-ї річниці церемонії VMA можна сміливо назвати самим божевільною дією літнього сезону.

р.

Один з найяскравіших образів на червоному килимі був створений Rita Ore. Її ніжна синя сукня з великими стразами і перами від Олександра Ваутьєра колекції одягу виглядала дуже ефектно і здавалося б сказати: «Я королева цього вечора!» При більш детальному огляді, наряд не можна назвати ідеальним у всіх відношеннях (відповідає за умови посадки на фігурі), але в цілому образ вийшов дуже успішним. Особливо хочу відзначити укладку - стриманий макіяж, відсутність улюбленої червоної помади і простий зачіска відмінно доповнить наряд.

р.

Зображення реальної рок-зірки було обрано для події Coco Rocha, що з'являються на червоному килимі в чорному джинсі, простою футболкою і шикарною шкіряною серветкою з золотою обробкою. Нова коротка стрижка прекрасно вписується в образ, але недолік яскравого акценту був дуже яскравим. Це там, де червоний помада не болить.

Але Miley Cyrus цей час можна легко плутати з одним з членів Spice Girls – божевільний зачіска і не менше запашного наряду з вінтажних bins Dolce & Gabbana, просто обшортовані про нього. Що це і яка реакція Miley очікувана, ніхто не знає, але коли ваш образ виглядає менш гідним, ніж наряд Лади Гага, який цей раз виглядав більш ніж елегантно, варто думати.

Один з кращих зображень, до мого смаку був представлений на червоному килимі Werewolf star Holland Roden. Актриса з'явилася перед публікою в оригінальному шампанському різнобарвному ансамблю, що складається з бісеру, звужених брюк і пишної кулькової спідниці, від Naeem Ханського курортного збору. Зображення чудовий на всіх точках - від самого наряду і закінчуючи відповідною укладкою. Єдиним недоліком є те, що багато модних критик вважають її занадто шикарним і красивим для червоного килима VMA.

Сукня з тваринним принтом від Emanuel Ungaro обрана для її релізу Katy Perry. Наряд виглядає дуже ефектно і прекрасно вписується в стиль ексцентричної співачки, але, на жаль, не фарбує її фігуру.

7763792р.

Кришталеве лікування на Zac Posen. Шикарне плаття, ідеальний вибір аксесуарів і образу в цілому, але ... наряд не вписується в атмосферу події. Такий туалет органічно виглядатиме на червоному килимі Золотих глобусів, а не на нестандартних VMA. Леопард зчеплення не збирається вирішити цю проблему.

р.

Зображення Ciara in Givenchy плаття, хоча це виглядає дійсно шикарно, але його навряд чи можна назвати неприпустимою на цьому заході. Особисто на мій смак, нагота тут ще багато, але те, що плаття виглядає яскраво і виділяється на загальному фоні, я не сперечався.

Габаритний зображення

На червоному ковроліні Joan Smalls у Вікторі та Ротфлі. Модель мала білосніжну шкіряну сукню з крилом, яка доповнюється гладіаторними сандаліми до коліна, великим золотом намисто і темною помади. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Erin Wasson, ймовірно, плутати VMA червоний килим з вечіркою в особняку Playboy. Інакше, як ще пояснити вибір цього наряду? Знімок повинен виглядати сексуально, але особисто я не бачив нічого подібного. Крім того, наряд виглядає нудно - занадто багато Erin намагалися привернути увагу кожного.

Зображення Алісон Вільямса від Valentino, хоча він виглядав менш яскравим на червоному килимі, не позбавлений елегантності і стилю в його істинному прояві. Єдине, що турбує мене про це наряд - це вибір взуття - варто замінити нудні чорні човни з більш цікавим паром, так як вибір взуття в Голлівуді є найширшим.

Selena Gomez продовжує бурити моду Олімпу! Останнім часом Голлівудські принцеси дуже радували вибору нарядів, але цей раз вона сама побачила. Сукня темно-синього статі з шикарними фінішами та дамськими елементами ідеально підходить для VMA. Це провокація, яка не виходить за межі.

666875

Ще одна зірка вечора була леді Гага. Аудиторія очікувана, як м'ясне плаття або гігантське яйце від співачки, і отримала шикарний вечірній туалет від Prabal Gurung, який, серед інших речей, не суперечить стилю своєї коханої.
Габаритний зображення

Шукайте сексуальну в чорному одязі на підлозі не дається всім, але Naya Rivera обов'язково не наноситься на них. Втрата зіркового ходу червоного килима в щільному вінтажному Paco Rabanne плаття з еротичними декольтеми, закріплення титулу sexiest дівчина вечора. Справжня чорна сковорідка, ні інший спосіб.

Справжній варіант старого Голлівуду був таким вечору Taylor Swift. Незважаючи на те, що цей образ співачки є новим, експеримент на реінкарнації був успішним для всіх 100. Темно-синій щільна сукня з шумеруванням страз і спокусливою декольте атласом на Taylor, як зав'язана, а ретро локони і червона помада завершили зображення ідеально.

Р

Габаритний зображення

Зображення Шейлену Вудлі, хоча поступається яскравості і оригінальності нарядах її колег, виглядали дуже гідно на червоному килимі. Вкорочена чорна топка і спідниця з «повчанням» з Еміліо Пуччі були ідеальним завершенням літнього сезону.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное