До списку очікуваних альбомів цієї осені можна сміливо додати ще одну! 29 серпня ювілей останнього концерту легендарних Beatles, сер Павло Маккартні, з новинами релізу нового альбому. 14 жовтня в альбомі «Нові і будуть випущені 14 жовтня». За словами співачки, альбом вийшов дуже незвичайним - 4 різних виробників працювали на ньому, і кожен приніс свої ноти на різні треки.
У інтерв'ю BBC6 він розкрив новий сингл, назва якого озвучить назву альбому, Нью. Сир Маккартні розповів про новий сингл:
Про любов. Я думаю, що аудиторія одразу визнає свій стиль.
На YouTube можна слухати безкоштовно. А для того, щоб не засудити новинку, пам'ятайте 5 найпопулярніших сольних пісень, які виконували Павло Маккартні – ті, які досягали вершини графіків і залишалися там (і в серцях слухачів) надовго.
5. Умань Гурт на ходу (1974)
Пісня з п'ятого сольного альбому Paul McCartney отримала номер один на діаграмі White 100, що досягають вершини діаграм в Канаді та Новій Зеландії. У своїй рідній Великобританії пісня, яка звучала в третій помсти в діаграмі 100 кращих синглів.
4. З маленьким ликом (1978)
Ця пісня була написана під час вагітності дружини Павла Лінда, у зв'язку з чим група Вінгс, яка включила співачки, взяла коротку поломку в творчу діяльність. Пісня про те, як він пішов з життя в той час. Ну, слухачі люблять пісню! Пісня стала лідером в Білборді 100 Best Singles Chart і зайняла 5 місце в сестри Американська Сучасна музична графіка для дорослих. У Великобританії також п'ятий.
3. Моя любов (1978)
Пісня Моя любов з альбому Red Rose Speedway також стала першим в діаграмі 100 кращих синглів Bill, не може протистояти пісні про почуття співачки за дружину і діаграму сучасної музики для дорослих - в ній Моя любов також стала лідером і займав посаду протягом трьох тижнів. У Великобританії успіх не був як перекручування - 9th в діаграмі Найкращих синглів. Єдина Моя любов отримала статус золота в якості продажу понад одного мільйона примірників.
2. Складання (1980)
Динамічний склад, що складається з McCartney II, повторює успіх, займаючи перше місце в 100 кращих білбордових одинок і перерву на другий місце в діаграмі кращих синглів Великобританії. У хітовому параді сучасної музики для дорослих пісня зайняла лише 48 місце, але вперше зламала в діаграму Найкращої танцювальної музики, з 64-го місця.
1,1 км Silly Любов Пісні (1976)
Найуспішніша пісня Павла за графікою – «Сільливо любовні пісні». Перше місце в діаграмі 100 кращих синглів, перше місце в діаграмі сучасної музики для дорослих і другого в 100 кращих синглів Великобританії. Наприкінці 1976 року композиція була визнана кращою в жанрі поп-музики, а також отримала статус золотого синглу для подолання вібра продажів одного мільйона примірників. Браво, Сир Павло!
Джерело: vev.ru/