Attires Венеціанського кінофестивалю

Другий день Венеціїського міжнародного кінофестивалю був відзначений трьома подіями високого профілю. Перш за все, заслуговував «Золоті Лев» за свій внесок у кіномистецтво отримав легендарний режисер, лауреат Оскара, автор фільмів «Французьке підключення» та «Ексорціст» Вільям Фрідкін. З цього приводу програма «Венетські класики» показала маловідомий фільм режисера «Відьма» 1977 року.

По-друге, в Венеції, прем'єра наступної казки з серії «Мій казка жінок», встановленого модним будинком Miu Miu Miu. Короткі фільми розкажуть історії жінок, які доторкнулися до різних аспектів життя – від вибору наряду до важкого розлучення від чоловіка. Жінки, звичайно, є кінорежисерами. Цього разу під керівництвом Палестинського Гайама Аббаса був створений Ле Донен-дель Вучірія.

А, по-третє, головна прем'єра другого дня кінофоруму стала фільмом Івана Куррана «Трилі» з Мією Виковською в ролі заголовка. Фільм розповідає історію австралійського письменника Робіна Давидсона, який 1977 року підпорядковував подорож по Австралію на полонених. Пізніше автор описав свої пригоди в книзі «Травли».

Почнемо модний перегляд найпримітніших нарядів другого дня кінофестивалю з прем’єрою короткометражного фільму від Miu Miu Miu. Звісно, всі гості зірки, які віддали перевагу прем'єрі з їх увагою, обрали Miucci Prada для нарядів. Frida Pinto віддали перевагу міні-роздяганню яскравого червоного кольору з контрастною вставкою на кнопках і застібках - такі фантазії і навіть елементи мультфільму характерні для створення Miu Miu. Поповнення наряду з сумочками на ланцюжку та чорні яхти Марини Джейн, Фріда отримала простий і простий вигляд, що відповідає коду сукні заходу.

У яскравому тіні плаття з'явилася на червоному килимі і Michelle Dockery. Її наряд має всі права на існування, але не з цими аксесуарами - крихітна старомодна сумочка і масивне взуття, які виглядають ще більшими в житті, навряд чи роблять його правою компанією.

Габріельська спілка, яка відігравала основну роль в одній з казок Miu Miu, накладених для фотографів в чорному шифоновому плаття з червоним оксамитовим кордоном. Я люблю спосіб плаття виглядає - вона має осінній шарм, але гігантські чорні сандалі. Погляд

р.

Black Fan Carey Mulligan не змінив своїх смаків, оптимізуючи для маленької чорної сукні з контрастним білим коміром. Для того, щоб не перетворити в сіру мишу, актриса доповнила наряд з незвичайними круглими келихами в рамі з леопардовим принтом.

Від коктейльної партії - до урочистого заходу з нагоди скринінгу фільму «Травли». Мя Виковська відвідала свою прем'єру в чорному вечному туалеті з Ніною Риччі з корсетним мереживом боосу і спідницею дерматідного стилю. Кожен знає, що Mia є незвичайною дівчиною, і вона навряд чи підійде нарядам, які ми звикли бачити на голлівудських старлетах, але це не причина вибору сукні для себе. синдром Кірстен Данст на обличчі.

Тепер зрозуміло, що на прикладі Мрії – її наставник Робін Давидсон, про подорож якого знято фільм «Трильси» на прем'єрі в чорному мереживному одязі, що навряд чи влаштовано її. Elie Saab вечірній наряд не поганий, але обов'язково не варто носити з черевики.

Модель і ведучий кінофестивалю Eva Riccobono зробив вибір на користь чорної шифонової сукні з незвичайною обробкою від Christian Dior. Вбрання приємно, але я не думаю, що це достатньо для Венеції прем'єри. Я думаю, що багато людей, як я, expect розкішні вечірні туалети від легендарного кінофестивалю, і отримай пекло!

р.

Дуже незвичайна сукня була продемонстрована на червоному ковроліні італійською акторкою Francesca Cavallin. Передній наряд був перловим білим, а спина - глибокий бордовий фіолетовий. Зображення, доповнене темною бордовою помадою в тонусі, виявилася дуже незабутнім.

зображень

, м. Київ

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На мій погляд, наряд виглядає дуже добре, а правильні аксесуари доповнять його чудово.

р.

Яскравий образ від Fausto Puglisi продемонстрував нам коханець екстремальних ріжучих Наталії Борг. Вона носила ансамбль, що складається з чорного шкіряного верхнього і короткого збитого спідниці з незвичайними принтами, доповненими масивним намистом і кольоровими сандаліями з ременями. Зображення є спірним - незважаючи на дуже точне поєднання кольорів, є деякі дисгармонії в ньому, і особисто цей наряд викликає асоціації з лінією від пісні Лариса Долина - "Я буду носити все краще відразу".

Джерело: vev.ru/