Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Популярні страви

Радянські часи привели до багатьох цікавих страв, які поглинали частинки національних кухонь республік Союзу, тим самим даючи піднятися на щось міжнародне руками винахідливих радянських господинь, а не менш винахідливих думок технологів харчової промисловості. Неприємний господиня, який захотівся здивувати гостей вишуканим смаком в асортименті продуктів, доступних в той час, після чого хитромудрий рецепт вирушив на блокноти з рецептами. Є багато модифікацій страви, але невід'ємні компоненти оселедця під шубою все ще буряки, майонез, картопля і звичайно, оселедець себе.

Я не впевнений, що це типова радянська страва, але наші мами і бабусі намагалися запекти найтонші торти і зробити смачні вершки, після чого все перетворилося в чарівний десерт, плаваючи в ротах.

Відомий Народний Комісар Трейд доручився найважчим і непривабливим завданням - смачно годувати мільйони радянських людей, і спробувати це зробити так, щоб господині хочуть піти в точку кейтерингу, а не варити самостійно, при прийомі чоловіків і дітей до громадського їдальні.

Немає коментарів тут. Кожен любить її, кожен знає її.

Я не знаю, чому це називається "Одеська". Ймовірно, що прототип рецепту був дійсно прийнятий з містян «Печері біля моря», або, можливо, це просто продукт чоловічої фантазії.

Чудова дешева закуска з дрібних речей, яка сира і не продається, але можна використовувати.

Чудова ідея використовувати нестандартні залишки сиру, щоб розплавити, залити в оболонку і дим. Я не знаю, хто, але я любив його, що я не можу сказати про цей час.

Так, це «Олив'є», так як з оригінального рецепта в радянській інтерпретації було абсолютно нічого не залишилося, тому я сміливо відправляю свій рецепт стравам радянської кухні.

Я не знаю, хто придумав його або коли, але це також досить популярна страва в їдальні.

р.

Ще один великий домогосподарка винахід. Просто смажена печінка – нудна і не естетична насолода. Не на столі, але товар доступний. Що ми робимо? Звичайно, випікайте незвичайний торт з простих продуктів.

р.

Придумав шеф-кухар в одному з київських ресторанів в 70-х роках ХХ століття, після чого він закохався в любов з усіма народами СРСР, які ще залишаються одним з найпопулярніших страв в пострадянському просторі.

Поділіться спогадами та стравами, які ви вважаєте типовим радянським явищем.

Фото: fandorin1001.livejournal.com