Поділіться своїм посміханням.

Посмішка людини не завжди є ознакою гарного настрою або особливої схильності до співрозмовника. Досить часто це елементарне бажання виглядати соціально адаптовано. «Погляд, кожен!» Я посміхнувся. Я роблю. Я люблю тебе. Добре, що, згідно з носієм, слід перенести посмішку. Не завжди відповідає дії, але це ще одна тема.
У царстві тварини посмішка є загрозою. Це дуже специфічний. (Смішні люди ще більш виразні в цьому плані.) А тварини не ламаються з хорошими почуттями, але попередження. Для того, щоб наступна дія була неприємною для одержувача.
Але не дивлячись на це маленьке диво природи, важко вірити, що за його посміханням лежить деяка загроза або агресія. Коли ви подивитеся на це, рот поширюється на вуха. Це короткохвостий кенгуру. І він завжди посміхається. Коли він їсть. Сплячий. Шукаємо. Прогулянка позитивом. Дуже хороший і абсолютно безпорадний перед хижаками тварин. Тому вона збереглася на невеликих островах біля Австралії і на материнці в ізольованих зонах, де немає котів і лисок. Він сам - розмір великого кота - близько півметра довжиною. Плюс 30 сантиметрів на хвіст. Діти, як і інші марсупи, абсолютно безпорадні - вони народжуються мовними і з перерослими вухами. Добре, вони занурюють в сумку, де вони дивляться.
О, мій Бог, він виглядає як Galustyan.

р.