Дев-волк

р.

11-річний Супатра Сасупфан з передмістя Бангкока потрапив до Книги рекордів Guinness як найсвіжіші дівчата в світі. Все обличчя, вуха, руки, ноги і спина малюка покривається товстою «вузолом», яка робить її виглядати як вовк. Цікаво, що сама дівчина вже звикла до її особливості і навіть гордість стала настільки популярним.

11-річний Супатра визнає, що вона горда, щоб отримати звання «сампереддівчина в світі». Всім її життям інші діти викопали Супатра, зателефонувавши дівчатам «монаки» і «вовк-дівчина», але тепер, що Супатра потрапила в книгу рекордів Гуіннеса, діти в школі почали лікувати її зовсім інакше. «Я щасливий бути в книзі записів. Багато людей важко працювати в ній. Я запитав кілька питань, що все, вона сказала.

Постраждає від генітального синдрому Амбраса або гіпертирозу, краще відомий як синдром вервка, пов'язаний з зміною хромосом. Супатра є одним з лише 50 людей у світі, які страждають від цього рідкісного генетичного розладу. Її обличчя, вуха, руки, ноги і задня кришка волосся, які не схильні до лазерного видалення, навпаки, стають товстими і товстими, тому мати дівчини просто регулярно підстригує волосся на обличчі дочки.
Це може призвести до втрати зору. Вовк дівчина також схильна до алергії.

Тепер, коли школярі більше не турбують дівчину, Supatra нарешті приєдналися до колективу класу і навіть стали популярними. «Для мене було кілька людей, які мене закочували про мавпи, але вони більше не роблять цього», – каже вона.
«Я звик до цього стану, я не відчуваю волосся на обличчі, хоча це не завжди змушує мене бачити, що відбувається навколо мене». Я сподіваюсь на один день я можу зрізати їх, дівчина сказала. Чи не дана хвороба позбавить її шанс на нормальне життя.

«Я люблю математику, тому я можу навчити інших дітей пізніше. Я хочу стати лікарем і допомогти іншим вирішити проблеми здоров'я, говорить Супатра.
Батько дівчини, 38-річний Саммуренг сказав, що на пологах Супатра були тільки 1 міліметровий широкий, тому дівчина не могла дихати нормально і витрачати перші три місяці свого життя в інкубаторі. Пізніше хірургія проводилась для розширення нострилів дівчини.

Супатра провів близько десяти місяців в лікарні. У віці від двох, дівчина занурила ще одну операцію, після чого вона здатна дихати нормально. Згодом, коли батьки Супатра, 38-річному Саммунгі та Сомфоні, займали дочку будинку з лікарні, вони занурилися в ряд проблем. «Коли наші сусіди побачили свою дочку вперше, вони попросили мене те, що страшний гріх я зробив.»

Батьки були загиблими, що інші діти будуть дражнити свою дочку, але навчилися швидко залучити людей, тому дівчина має багато друзів.

Джерело: gorodkerch.com/blog/2762/devochka_volk_popala_v_knigu_rekordov_ginnesa/