Дев-волк

Дев-волк р.

11-річний Супатра Сасупфан з передмістя Бангкока потрапив до Книги рекордів Guinness як найсвіжіші дівчата в світі. Все обличчя, вуха, руки, ноги і спина малюка покривається товстою «вузолом», яка робить її виглядати як вовк. Цікаво, що сама дівчина вже звикла до її особливості і навіть гордість стала настільки популярним. Дев-волк

11-річний Супатра визнає, що вона горда, щоб отримати звання «сампереддівчина в світі». Всім її життям інші діти викопали Супатра, зателефонувавши дівчатам «монаки» і «вовк-дівчина», але тепер, що Супатра потрапила в книгу рекордів Гуіннеса, діти в школі почали лікувати її зовсім інакше. «Я щасливий бути в книзі записів. Багато людей важко працювати в ній. Я запитав кілька питань, що все, вона сказала. Дев-волк

Постраждає від генітального синдрому Амбраса або гіпертирозу, краще відомий як синдром вервка, пов'язаний з зміною хромосом. Супатра є одним з лише 50 людей у світі, які страждають від цього рідкісного генетичного розладу. Її обличчя, вуха, руки, ноги і задня кришка волосся, які не схильні до лазерного видалення, навпаки, стають товстими і товстими, тому мати дівчини просто регулярно підстригує волосся на обличчі дочки.
Це може призвести до втрати зору. Вовк дівчина також схильна до алергії. Дев-волк

Тепер, коли школярі більше не турбують дівчину, Supatra нарешті приєдналися до колективу класу і навіть стали популярними. «Для мене було кілька людей, які мене закочували про мавпи, але вони більше не роблять цього», – каже вона.
«Я звик до цього стану, я не відчуваю волосся на обличчі, хоча це не завжди змушує мене бачити, що відбувається навколо мене». Я сподіваюсь на один день я можу зрізати їх, дівчина сказала. Чи не дана хвороба позбавить її шанс на нормальне життя. Дев-волк

«Я люблю математику, тому я можу навчити інших дітей пізніше. Я хочу стати лікарем і допомогти іншим вирішити проблеми здоров'я, говорить Супатра.
Батько дівчини, 38-річний Саммуренг сказав, що на пологах Супатра були тільки 1 міліметровий широкий, тому дівчина не могла дихати нормально і витрачати перші три місяці свого життя в інкубаторі. Пізніше хірургія проводилась для розширення нострилів дівчини. Дев-волк

Дев-волк

Супатра провів близько десяти місяців в лікарні. У віці від двох, дівчина занурила ще одну операцію, після чого вона здатна дихати нормально. Згодом, коли батьки Супатра, 38-річному Саммунгі та Сомфоні, займали дочку будинку з лікарні, вони занурилися в ряд проблем. «Коли наші сусіди побачили свою дочку вперше, вони попросили мене те, що страшний гріх я зробив.» Дев-волк

Батьки були загиблими, що інші діти будуть дражнити свою дочку, але навчилися швидко залучити людей, тому дівчина має багато друзів. Дев-волк

Дев-волк

Дев-волк

Джерело: gorodkerch.com/blog/2762/devochka_volk_popala_v_knigu_rekordov_ginnesa/