1318
Сім'я Альбіно
Найбільша сім'я аlbino в світі живе в Індії. Батько сім'ї Rositurai Pullan, його дружина Мані і їх шість дітей є все чистого альбіносу. Крім того, найдовша донька голови сім'ї, Рену, заміжала ще один аблино Роших, і вони мали сина, аліно Дхарамраю. Ось тепер 10 альбіносів в клан Путан. На протязі багатьох років вони мали жити, періодично позбавлялися і занурилися з досудами суспільства. Але тепер їх унікальний подарунок робить їх гордістю самі. Сім'я може незабаром бути включена до Книги рекордів Guinness.
1. Роситура Путан, 50, його дружина Мані і п'ять своїх шести дітей.
2,2 км Унікальний клан індійських водоростей живе в щільно заселеній зоні Делі в невеликій, тісній квартирі. Кожен має біле волосся, легкість шкіри і сині очі. Розітряй розповів про те, що інші індійці дали їм прізвисько «ангрез», що означає «англійська». Вони не вірять, що всі члени сім'ї народилися в Індії і індіанці кров'ю. Ми не можемо залишатися на сонці довго, але ми робимо все, щоб подолати такі труднощі.
3. У Одруження Альбіно Росітурі та дружини Альбіно Мані була організована шлюбом. І батьки були звичайні люди без ознак альбінізму і вирішили, що їх дивні діти будуть краще жити разом. Перед переїздом в Делі вони мешкали на півдні Індії, де вони вважалися знахідками і хворими. У Делі вони більш переносяться, але більшість зараз думають, що вони білі люди.
4. У Після того, як перша дитина Мані народилася з абліном, вона бажала одягати її труби так, щоб вона більше не мала «пошкоджених» дітей, але лікар в лікарні був настільки рубаним з неї, що він відмовився навіть подивитися на неї і Мані повернувся додому.
5. Умань До цього найбільшою родиною альбіносів були дві сім’ї з Канади та США, де 6 членів сім’ї здійснюють ознаки альбінізму. Зіон Хан має найбільшу сім'ю в світі - 39 дружин, 94 дітей і 33 онуків. Найменша бібліотека світу розташована в телефонній кабіні. Найсмачніша собака в світі знає більше 1000 слів.
Джерело: bigpicture.ru/? р=266845