962
Перша стрижка хлопчика
П'ятирічний Rin Carter ніколи не був до барбекю. Самий факт не те, що дивовижний - багато дітей засихають самі батьки. Тим не менш, Рін є інший випадок. Хлопець ніколи не мав стрижки, і в результаті він виріс локони нижче талії. Характерно, матір Ріна, Леан Сміт, не планував записати запис, вона не зрізала свого сина виключно для відставних причин. За словами жінки, локони успадкували від батька дитини, дизайнера Neil Carter. «Коли Рин народився, він мав такі прекрасні золоті локони на спині голови. Я ніколи не думав про їх відрізання.
Навіть різати чубчики, я не пропускав, говорить жінка. З якоїсь причини мама відразу з'являється, послання якого в цілому з контролю, і вона, наприклад, розповідає про сина в 20-х роках: Коли мій малюк був роком, я послав йому манну ложку. Мій син раптом відвернувся, і я змащував його щік. Білий відбік на дитячій щоці так доторкнувся, що я вирішив не змити його
й І все ж забороти сина мити, хоча зараз його щетини ростуть, і залишки кашу, звичайно, не так помітні, як раніше. Однак, слухаючись фотографіями малої рині, у своїй справі, проблем з гігієною немає. Можна лише вгадати, скільки часу мама витрачає на волосся сина щодня. Зрозуміло, що залишають таке волосся непристойними протягом декількох днів - і на голові дитини утворюються вузли, які доведеться зрізати. Але Leanne Smith, здається, має вільний час (жіноча жінка повідомляється, працює як «парт-органайзер» – очевидно, час роботи.
Пасувальники-на вулицях часто приймають Рін для дівчинки, але дитина, згідно з матір'ю, це не варто, але життєрадісна. Попри те, що він був до школи. Перед тим як відправити її в школу, її мама збирає волосся Рін в хвіст (з причин безпеки), і її син не дуже використовується для цього лікування з волоссям. Але це лише половина неприємностей. Основна проблема полягає в тому, що хлопчики відмовляється від гри з Rin, оскільки він виглядає як дівчина. Мати примітив, що син досить хлопчиківські інтереси - він любить автомобілі, футбол і серії "Scooby-Doo".
Так дитина почала просити перукарню. Leanne коментує дуже думу про відрізання локонів Rin робить її крім, але вона все ще приглушена до її сина персуазія. Стрижка застібка призначена для майбутнього Великодня. І мама вирішила перетворити досить банальну подію на урочисту подію. Зокрема, на честь стрижки Леанна збирає пожертви, які планують перенести до дитячого відділення місцевої лікарні. Сума, що піднялася жінкою, вже досягла 82 фунтів. Крім того, Леанн планує пожертвувати ріжучі волосся сина до благодійної допомоги хворим на рак.
Leanne нотує, що він не дасть перукарню Rin, щоб вирізати «надто багато» (що це означає) або використовувати машину. Однак жінка вже переконана, що стрижка зробить її крім. Може бути мати не вбивати себе так. По-перше, у неї є другий син, дворічний Рекан, який ніколи не мав стрижки, тому вона має можливість продовжити експеримент з вирощування дитячого волосся. Коли сини виростають і починають вибрати власні зачіски, Леан може отримати, наприклад, локшину. Незважаючи на те, що собака не обрізає волосся все своє життя, він все ще не зможе зволожувати свої скарги. Дворічний хлопчик курить сигарети 40 на добу. Вовк дівчина потрапила в книгу рекордів. Кійська дівчина має дику кореневу.
Джерело: mirfactov.com/