Життя простих програмістів (84 фото)

Автор: Привіт! Мене ім'я Юлії, і я живу в Великому Чікаго, що таке гарне ім'я, що люди села, що оточують Чікаго, використовують з особливим зеалом.
Як правило, дні програмістів важко показати, так як для неініційованого очей вони проходять досить статично - людина, що сидить в бороді і светрі на комп'ютері, натискаючи кнопки, виражаючи повний спектр емоцій з обличчям. І в поясненні бризки слини і несе деяку шкоду. Людина мистецтва, що ви берете з нього? Але зараз я роблю цікавою проблемою, яка включає фотографії, і так багато, щоб показати і поговорити про людську мову.
Я вибрав вівторок, день мій чоловік забирає і скидає дітей, і я можу уповільнити роботу довше. На жаль, 31 січня був раптово заповнений паралельними оповіданнями, тому вам не буде нудно, я пообіцяю!

1. У 8:00 я прокинувся, був захоплений, захопив телефон і назвав дилерське обслуговування. Що ж, вночі перед, я зламав шину і згину диска коліс. Швидко зануривши їх, щоб прийняти мене без запису, компостував мозку чоловіка, послав їх молодшою дочкою в сад (кіндергартен, не думають нічого невірного), і стрибнув в душ. І просто стрибаючи з душа, я пам'ятав, що я збираю, щоб фільм мій день. Ось, час:

2,2 км І ось я, в рушниках і терористичній пам'яті про те, що показує годинник:

499.00 Р

3. У Так як ви приїжджаєте сюди, я розповім про себе трохи більше. Я 38 років, 19 з яких живуть в США. Моя родина - чоловік і дві дочки: Єлизавета (Ліса) дванадцять років, і Рахель (Буся) двадцять-один місяць. Я працюю для великої компанії, яка спеціалізується на роздрібній торгівлі.
На початку мого дня Ліза вже залишилася для школи автобусом. Вона була woken вгору і ескортована її dad в той час як busey і я був сплячий. Ведуться вечори, а отже, ходимо майже на два роки без сну. Але достатньо ліричних з’їздів, це час для бізнесу. Я пообіцяв приїхати на дилерське обслуговування не пізніше ніж за дев'ять років.
Я виходжу з ванної кімнати і починайте бездоганне збирання. Філософічне питання «що носити?» вирішує кожен день на користь чистої пари джинсів. З одного дня мій найкращий друг дивився в моїй шафі і сказав: «О, ви отримали нормальні речі!» Підтвердження. Застібка повністю, і нічого не носити.

4. У Мені медитувати на бісерінці, надані іншим другом на NG. У мене є багато намистин теж, але я не маю нічого носити. Я знаю, що я не можу збігти їх, і я залишаю їх, де я знайшов їх. Як звичайний.

5. Умань Порожні чашки на сковороді. Про шість років тому Ліза розфарбувала і подарувала нам в подарунок, шахта також мала каструлю. З тих пір ми використовуємо їх щоденно, які на жаль вже помітні. Випущено щітку, яка заготовки цієї форми. Ми, ймовірно, повинні пити від них, поки вони не розсипаються. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. До речі, він буде присутній тільки в режимі реального часу, я розповість вам, чому.

6. Жнівень Я кладаю волосся в положенні, де вона висохне.

7. Про нас Увійти через веб-інтерфейс на робочу поштову скриньку і написати лист, який я пізно. Запобігання питанням, я зізнаю, що Blackbery є шахтою, не працівником. Я люблю їх несамовита. Це мій другий.

8. У Я збираю книгу, яку я сподіваюся читати, чекаючи на машині (Я не можу).

р.

9. Навігація Похід на кухню. Моя людина виготовила муфту для мене, тому що я часто забуваю, щоб забрати її з холодильника, а потім збивати, що все на роботі не добре. Це італійський домашній суп і шматочки зрізаного шабатного хліба.

10. Я працюю в гаражі. Він, мій ранений дарлінг.

261997

11. У мене є автомобіль для перевезення тих, хто висить під стелю велосипедів влітку, і це, висить на стіну лижників взимку. Крім того, в нашому селищі сотні кілометрів не є гаком, тому без особистого транспорту, ніде. Я отримую воду на добу. Я витягніть 3 пляшки з цієї коробки щодня.

12. Телефон підключений до автомобіля через BlueTooth, ми маємо в деяких областях, введені закон про телефонні розмови за колесом, і може легко бути тонким, якщо ви бачите когось з трубкою в вухо. Я пообіцяв, щоб працювати. Розмова. час:

р.

13.00 р. Як я стояти на перехресті, я дивлюся. Тут є, наші будинки, а також їх перша лінія, яка ближче до дороги. Ми не бачимо, це глибоко.

14. Я проходжу озеро Арлінгтон, ми іноді приїжджаємо сюди, щоб ковзати. Навколо озера закладено асфальтобетонний шлях з двосторонніми розмітками. У прохолодних вечорах тут досить живо - циклісти, ролики, бігунки і просто пішохідні тури. Повний коло - миля і половина, досить зручно для тих, хто поїзд і розрахувати відстань. Не переповнено взимку.

15.00 р. Пара знімків по дорозі, не особливого художнього значення. Одноповерхова Америка, незважаючи на те, що багато будинків є двома і триповерховими.

доб. 4

16.00 р. На перетині знаходиться міні-магазин. Я був в цьому магазині протягом чотирьох місяців. Вони продають всі види косметичної пластики, і я з піни для волосся. Я зітхную, і я тримаю.

(доб. 3)

17.00 р. Ось ми йдемо. Цей спосіб.

176374

18 років Ось вона, мій дорогий, тепер вона буде вивчити. Тим не менш, мій телефон знову дзвонить. В той час як я розмовляю в кімнаті очікування, я можу розраховувати $ 690 на ремонт. Я зателефоную мені чоловіка і ручаю телефон на механіку. Тоді я швидко згорнувся в лову доріжку, звертаючись до чоловіка і майстра. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми будемо їздити трохи більше.

19.00 р. Я пішов. Це час. Найлівіше значення є поза температурою в градусах Fahrenheit. У нас є плаваюча зима, але лижі переважно подрібнюються в гаражі.

20. Поверніть на шосе.

21. У день перед механікою, який дав мені запас, попередив мене, що я можу приїхати не швидше п'ятдесят кілометрів на годину. Увімкнення на надзвичайних ситуаціях і заголовок на шосе. "Це простіше їздити швидко, ніж диск повільніше, - сказала мудра гусака Akka Kebnekaise. Або щось. Сьогодні я отримав свою мудрість. ДТП врятував мене від довгого хвоста про подразнених водіїв, але не від шахів перевантажених вантажівок.

22. Повільно гойдалки в правій крайній лінії для повільних передач. Борн. Нарешті, є знак, що вказує на відстань до мого виходу, зазвичай, коли він вже через один.

23. Концертний зал моряків. Хто там не був?

24. І нарешті мій вихід. Оплачується він.

25. Я платжу за те, що називається IPass. Я періодично передає гроші на свій рахунок. Право для людей, які плачуються монетами. Поїздка для монет майже в два рази дорожче.

р.

26. Написати колеса. час 10:35. Я знову не збираюся в тренажерний зал. Я зазвичай їду там три рази на тиждень на обід, хоча я не знаю, що це. Зараз я думаю, що це досить.

27. Сьогодні я вирішив піти через головний вхід.

28. Це міст, де я зламав шину вчора. Я не новий драйвер, я просто не щасливий.

9569969

29. По суті, навколо нашої будівлі дуже красиво, навколо сходу, всі літні квіти цвітуть. Поблизу будівель копають водойми, в яких труси і лебеді купують. Зима, тому нічого не знімати.

Р

30. Складання.

31. Нарешті на робочому місці. Мій куб. Мій подруга дав мені квіти про рік назад. Я не особливо дарував в квітковій частині, рослини в нашому будинку управляються чоловіком, але я подбаю про них особливим доглядом.

31. Завдання, що я зараз займається, щоб налаштувати одну стару програму для очікуваного навантаження. Це досить крокований, він отримав пучок проблем, починаючи від витоків пам'яті до декількох тисяч непотрібних запитів бази даних. Такі завдання вирішуються за допомогою імітації навантаження і профілювання. Симулятор навантаження - це програма, яку я написав, що запевняє, що 100 користувачів дрочить атакувати сервер одночасно. Про те, що відбувається пам'яті. Хлопці, Я чесно спробував знайти відповідні російські умови, але заспокійливий! Вони не здаються. Так не вдарив мене, будь ласка!
У Java управління пам'яттю здійснюється віртуальною машиною JVM. Відповідає за виділення, ініціалізація та випуск клітин пам'яті. Останнє відбувається через операцію "збір врожаю". й
Коли програма стартує в JVM, відразу приписується певна кількість клітин пам'яті. Ці клітинки грубо діляться на статичні реєстри (простір замісу), які програма читає, але не пишеться, і активна пам'ять (розташування простору).
Капуста ділиться на три розділи: старі, ден1 і ден2. Переважна більшість створених об'єктів скорочена, їхня програма записується в одному з денних, другий в цьому моменті не бере участі. Еден періодично рецензується сміттєзбірником, а всі відповідні об’єкти перезаписуються в другому дені, що стає актуальною після завершення збору сміття. Уявіть, наприклад, змінну в межах функції. Для цього виділяються деякі клітинки пам'яті, які мікросекунди пізніше не потрібні, тому що функція закінчена. Збірник сміття випускає їх і повертає їх на використання програми. Якщо не повернулися деякі з непроголошених пам'яті, то незначні колекції сміття відбуваються частіше і частіше, звільняючи менше і менше пам'яті, і в кінцевому підсумку програма не встигне писати, і вона знизиться з обручним кільцем З помилки пам'яті. Графічно це буде виглядати щось схоже на це (це графік тесту, який ми робили у вихідні дні, навіть до того, як я зафіксував витік).

На графіку показано, що з кожною збіркою сміття, кількість активної пам'яті, що виділяється зменшенням (координатна вісь позначається пам'ять в мегабайтах, а вісь abscissa відзначає час). На цьому етапі ми хотіли б збити нашу програму, щоб створити точний стан реєстрів пам'яті (зварювання) і знайти витік.
Природно, ми відмітили не дійсну програму у виробництві, але копіювання спеціально налаштована для тестування навантаження на стрес. Це, теорія над.

32. Тепер розглянемо графік переробки пам'яті після ремонту. Як бачите, все стабільно, крива не піднімається вгору, тому немає витоку.

Я продемонстрував, що наші архітектори включені до свого ранкового звіту. Цей звіт чекав ордів, і він не може бути затриманий. Він також говорить про те, що я супер тітка і я зафіксував витік пам'яті, і що cheers до мене.
Що про архітектора? Архітектор в нашій галузі не буде проектування будинків, але програмного забезпечення. Також вирішує, які технології використовують в конкретному випадку, а також окреслюють топографію кінцевого продукту. У нас є чотири архітектори нашої організації, і я отримав найбільш інформативний проект. Він не знає, як вирішити технічні проблеми, але він добре знає бізнес процес і може завжди чітко регулювати тести з точки зору реального користувача.

33. Моя людина приймала своє колесо до серця, йому потрібно варити. Очевидно, що я вже повністю документував і передрукував невірно.

34. В той час як я очистую, я відправляю свою корекцію на репозиторію. По дорозі тест на навантаження (з деяких причин я не збираю фотографії).
І мій чоловік пише, що він читає і просив і дізнався, що не потрібно міняти всі чотири колеса. На першому поверсі нашого будинку ви знайдете ціни. Наша компанія славиться балансом роботи та особистим життям. Тому в будинку є тренажерний зал, а також хімчистка, і перукарня, і автоцентр - все так, щоб працівники не потрібні нічого і не хочуть йти додому. Де ми бачимо шини.

Це смішний, але в одному з стільців в цьому фойє, я зробив офіційну пропозицію три роки тому. Всі рослини тут живі, а фонтани реальні і не пахнуть. Красивий, поганий!

35. Я був некомфортний фільм на автоцентрі. Поцікавився, як швидко прийде шина. Моє настрій вже на нуль, я вирішив взяти прогулянку на першому поверсі. Ось знак магазину. Тут вони продають продукти - чіпси, морозиво, цукерки, печиво та ін. Я зустріюсь з нами.

36.00 Р Ще один магазин. Продає зразки товарів, які маркетологи замовляють в процесі розробки колекцій сезону. Наприклад, постільна білизна.

37. Ось іграшки.

р.

38. Ціни не дуже великі. Якщо ви їдете там регулярно, його можна досить вигідно приготувати. Я рідко приходжу сюди. Серйозний дядько говорить мені, що він збирається фотографії. Я зроблю, що я збираю його в будь-який час. Я щасливий сьогодні. Ліза нещодавно попросила на банні листи, які вартість мене $10.

39.00 р. Якщо тренажерний зал знаходиться в будь-якому місці, я вирішив піднятися на сходи. Я працюю на третьому поверсі.

40. Час. До зустрічі можна швидко поїсти суп.

41. Наша ініціативна система управління припинила підзвітність.

42. Я зателефоную на зустріч, шукаю графіки. Це нічого нового. Ми готові до наступного етапу тестування.

1 990 Р

43. Тим не менш, менеджер Проекту не жартує про звітність та не схожий на дитину. Вона потребує документальних результатів. Я зроблю собі ромашку чаю і почати.

р.

44. Останній пам'ятний знак був створений у вихідні дні. Я копіюю його з сервера.

45. І ми всі пішли на Велике захоплення мов. Я вирішив бути пізно, тому що я зайнятий і я хотів би розповісти ключові моменти. Знімок в дзеркалі пустельної дамської кімнати.

р.

46. Тим часом я отримав зворотний дзвінок від автоцентру. Новини розчаровує, як видно з листування з чоловіком.

47. Я почав отримувати дійсно нерви. Я вирішив зупинитися в нерві, спати на виступах, і відкласти мій мами візит до лікаря з завтрашнього тижня. Тоді я закликав російських майстрів, влаштовувати зустрічі з ними, щоб закріпити мою довге колесо, і почати аналізувати пам'ять.

48. Ось класи, які виявили найбільш в момент згортання і які не випустили їх для очищення. Збір сміття збирає тільки неспроможні предмети. Якщо хтось не випустив тостер до об'єкту, вважається неспроможним і не може бути очищений.

49.00 р. І ось скільки місця займають різні об'єкти.

50.00 р. Це четвертий і кінцевий пельмен. І мій снек перед ним.

51. Тим не менш, це виявилося, що я все ще мав використовувати доступ когось до Wily, тому що я мав заповнити цю форму, щоб отримати шахту. О, я не говорив про Wily? Це фільтр, який працює за принципом інтроскопії - неінвазивне спостереження. Підключається до робочої програми та збирає різні дані про неї - обертовий простір, переробка процесора, доступ до бази даних та багато інших важливих і необхідних деталей. На графіках, які ви побачили вище (з нуля архітектора) генеруються інтрооскопом.

52. Зайшов співробітник. Зацікавлена на Google одна цікава помилка. З Я не маю нічого робити, я шукаю інші геніальні рішення.

53. Чоловік, ознайомлений, повідомляє, що він нарешті половив холод, що батько його непривабливий, і що він не може залишити Бушу з одним бабусям. Тоді мій найкращий друг викликає і каже, що її дочка також хвора, і не буде йти до гімнастики. Як правило, у вівторок, чоловік забирає Бюсню з дитячого садка, залишає її батьками, а потім бере Ліза і моя найкраща другова дочка до гімнастики. Він йде в тренажерний зал під час навчання. Після роботи я збираю Busya від моєї матері-управління. Це не так звичний сьогодні. Пошкодження. Мені потрібна ще одна закуска!

54. Я збираюся в магазин. Кетч.

55. Час повернення. Я продовжую моніторити тестування, переглядаючи форуми JBOSS і відповісти на питання працівника. Мій inbox є повний сьогодні.

56.00 р. Наш архітектор вирішив виконати свою обіцянку та надіслати мені запит на подальше тестування. У день припиняється нудно.

Р

57.00 р. Додайте їх до програми, перевірте їх.

р.

58. Запитати уточнення питань.

59.00 р. Я повинен йти додому. Ліза вирішила не піти на гімнастики, але замість навчання допомогти їй бабуся з автобусом. Вона зазвичай тренує 5 разів на тиждень. Незважаючи на пізній приїзд, я повинен залишити на сьогоднішній день.

60 хв Чоловік назвав і в нещасливому голосі попросив yada за щось холодне. Я не знаю що. І молоко для дочок. Я працюю в нашому суді.

61. Я дуже люблю квітковий відділ. Нагадуємо, що скоро день всіх закоханих. Листівки на фоні.

р.

62. Не там, але й тут.

- відео

63. Вибір товару величезний. Я повністю плутаний і консультую з фармакологом. Тоді я подзвонив чоловіка, і я залишаю відділення майже нічого.
Я в молочній кімнаті зараз. Я отримую холодильники морозива на шляху. Покажіть мені, це!

64. Встановити знак.

65. Моя ловка - Кларитин для автобусів (і вона не розкрита, але мій чоловік наполягає на ньому дуже багато, і я не росла - щоб не пережити холодну людину) і молока. На шляху я ще підбираю курку, яка не зловила в кадрі.

66.00 Р Я натискаю інший кадр. Автосервісні чеки всі шахти.

67. Час залишити парковку.

68. Під час прибуття діти одягаються в вікно. За минулу годину Ліза здавала мені кілька разів. На камеру я не збираюся до свого батька-в-право, наступна фото позначається час нашого приїзду додому. Ми живемо близько один до одного.

р.

69.00 р. В офісі вже ховали. Бюстія просить води, Лізка заливає.

70.00 р. Сьогодні діти категорично відмовилися вечеряти з їх бабусями, незважаючи на те, що вона варила улюблену курку Лізкіна. У вас є можливість швидко провести вечерю. Ми зазвичай їсти разом. Лізка отримала обсмаження кроликів на її пластині. Я попросив її покласти виделку, щоб зробити цей постріл, голодний дитина дуже нещасливий.

3643534 Р

71. Я так втомився і нерв, що я не хочу їсти. На дно цієї пляшки рівно одна склянка вина. Я пишу його сиром.

72. В той час як у нас є вечеря, я скажу дочку про зйомки мого дня. Ліза захоплює камеру прямо і знімає мене. Далі ми говоримо про те, які їм цікавлять. Я не витрачаю весь день з моїми дітьми, тому я намагаюся зробити якість. Я з ними.

73.00 р. Lizka відчиняє душ після вечері, а Busia допомагає мені розвантажити посудомийну машину.

74.00 р. Мій помічник. Так, я ховаю маму, я навіть не змінився малюка, але дав час, що ми отримали додому, я хотів годувати їх, так що я просто зняв її вуличні штани і светр.

75.00 р. Кухня вмирає (зберемо слово для неї), заливаємо дві банки молока - один на даний момент, а інший кладемо в холодильник, щоб вночі не змусить зайвих рухів.

76.00 р. Час на плиті. Розмитий, але ще раз.

77. Ви пішли зліва, ви йдете в Лізку.

78.00 р. Ви йдете прямо до буса. І наша спальня справа. Чоловік знаходиться в офісі, ви можете тільки дістатися до нього, якщо ви йдете назад. Я не фотографую.

79. Я повертаю на Beady Nightlight з кресленням Lizin минулого року.

80. Помешкання розташоване в 5 хвилинах пішки від Busya.

14540 р.

81. Я входжу в роботу.

82. Lisa приходить в сказати добре ніч і takes фотографії з мене в її pajamas.

170092 р.

83. Я проходжу тести після бесіди з архітектором (навійшли на стоянку разом) і починаючи з нового циклу завантаження. Я вже після того, як журнали. Ми можемо вимкнути.

І в той момент, Буся прокидається. Я не маю міцності, щоб породити її, тому я просто взяв її до мого ліжка і піднялася під нею бочка. У мене є ранній перерви сьогодні. Доброго дня!

Дякуємо всім, хто провів цей день з мене. Під час написання повідомлення я успішно пройшов проект, мій чоловік відновив, і колесо було замінено російськими майстрами.

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com