Свобода і м'яка влада

Сева Новгородець
Для музиканта звучать головне. Я відіграв джаз на саксофоні і потрібав уст. Я навіть знав, що це було. Це був тільки в Америці.
У січні 67 р. перейшов на Інтуріст, до готелю «Європейський» взяти іспит на мову. Я шукав з цікавості і підозрою - що птах, саксофоніст з Ленконсерта? Але вони все ще зараховуються. Ми повинні навчатися щодня протягом восьми годин, навчати англійських культурних об'єктів.
Коли ще один британський журналіст тепер запитує, що моя улюблена робота мистецтва, я незмінно відповісти: п'ятитонна мозаїка панель, Віолентна циркусія татарського піонера. Я познайомлюся з цим безсмертним створенням в Музеї релігії і атеїзму, який був розташований в Казанському соборі на Невському.
Музей вже не знаю, де з мозаїки пішов мій улюблений піонер. Все, що я знаю, що він боїв богослужіння для свого форескіна, який був захоплений мусульманською вболівальникою з гострим перепадом.

Наскільки я пам'ятаю, що жоден з моїх іноземних клієнтів зацікавився Razliv або Piskarevskoye кладовище. У мене була можливість приїхати до американських студентів, груп англійських школярів, делегацій британського безробітного, але більшість з них були розкішні туристи, які спиралися на індивідуальний автомобіль з хаупуром і особистим довідником, тобто мене. Чотири години вранці, чотири години вдень.

За останні 45 днів. У американці я був дратований гучним словом, не завжди через розум, розтушуючи барвистий одяг в стилі їх національного прапора, нерозвинений почуття гумору. Я здійснила свої упередження через життя і Сполучені Штати все ще проходять.

І все ж, є замкнена життєдіяльність в цій країні, фонтан творчої думки, який кидає в біле світло, яке не думали вчора. Секрет успіху, як кажуть, є створення продукту, який людство ще не знає про, але не може жити без.

Комп'ютерні операційні системи, Інтернет, у всіх його універсальності, пошукові системи, такі як Google, що дає миттєву відповідь на будь-яке питання, соціальні мережі, які підключені люди за інтересами, легкими таблетоками, система електронної книги, світовий ринок бреї Ebay і багато іншого.

Все це не зрозуміло, звідки з'явився в Америці, швидко поширюється через білий світ. Все це не зрозуміло, як створити гігантську хмару грошей, створену зайнятість, будувати економіку практично з нуля.

Ці дні, Твіттера відображається на біржовому біржі, обсяг акцій оцінюється в 17 млрд. Не поганий, враховуючи, що бізнес був створений в 2006 році невеликою групою однодумців, які не впевнені, що їх ідея буде вкорінюватися і бути затребуваною. Сьогодні це явище світового порядку.

Твіттер демонструє нову економічну концепцію, в якій люди демонструють свої переваги. Вони не надсилають твітів, тому що вони змушені, а не тому, що вони подрібнюються в рекламу.

Енергетика мас, виражених в алгоритмах, які вперше використовуються в системі Google, набуває нових форм виразу.

Все це народжується в глибині американського суспільства. Випускає нові технології, які змінюють світ. Ці технології, більш ніж військова влада США, посилюють американський вплив на землю.

Це називається м'якою потужністю.

Це однакова сила, яка створила джаз і рок і рол, гран і рапс, танці та розбиття.

Все не одне навчання.

Все, що народжувався на скрапленому чорному ґрунті американської свободи.
Ваш текст посилання Ваш текст посилання .