Темний Господь або Верховний?

Прикольний хлопець Глен Бек згадував президент США Барака Обама у своїй програмі. Добре, що велика угода? Може бути, людина має особисту дискотеку президента США або деяких інших внутрішніх мотивів. Однак він супроводжував цю вимогу з невеликою приміткою, що можна згадати, вони кажуть. Тільки алегорично. "Чому чоловікові," "хто хлопець", "Мр. Президент". Я не задуха, Обама - хлопець. Але до такого ступеня...
Люди відразу мали асоціацію з бездіяльністю ім'я темного пана з Поттерського епіка. Ви можете додати заборону на згадку про ім'я Господнього. Я думаю, якщо ви намагаєтеся важче, ви можете знайти подібні аналогії.
Добре, це дрібно. Не погана ініціатива. Важливо визначити конкретні чіткі слова, щоб уникнути плутанини. Прикріпіть одну фразу до президента так, щоб кожен зрозумілий і використовувався для нього. Я рекомендую вибрати індійські імена. На вибір є багато. Наприклад, «Фаст-легований олень, що переповнений залізним конем». Потім оберіть відповідні імена для безпосередніх оточень. Чому? Щоб дістатися до дна, щоб дістатися до дна. Що ви живете? Що. Нам необхідно відзначити традиції.
Це трохи складно при прийомах спочатку. Але нічого не звикли до ведмедя і ведмедів.