Він не використовує гроші (64 фото)

Готель знаходиться в 5 км від готелю.
Побачимо, як він робить.

Автор: 1. Я прокинувся телефонний дзвінок. Деякі китайська жінка. Бюблінг був неприємно гучним, швидким, але головне - в Китаї. Я спробував пояснити, що я не говорю з Китаєм. Це не припинило жінку, вона псує як кавовий подрібнювач. Згорнути. Після другого виклику знову і все нове. Я спробував повторити те ж саме на мій англійський. Не допомагає. Вимкніть. По-друге, це кільце знову. Я мав показати свою російську мову у всій її багатості і краси. Слабкий вітер, ніколи не був знову.

2,2 км Я не люблю спати довго вранці. Я не люблю спати довго, маю шість годин. Я люблю спати менше. Це сором’язливий спосіб життя на абстрактних снях. Дійсність мені цікавіше, ніж які підсвідомі розіграші вночі. Іноді важко вірити реальність цього.

2624931

3. У Зараз я жив у центрі одного з найкрасивіших мегаполісів у світі. У розкішних квартирах. Навколо рабів. Періодично приходять передові торговці і не приховує їх заздрість. Я не маю рубців в кишені. Тільки кілька renminbi, які рідко використовують. Я сподіваюся, що в майбутньому я не буду брати гроші.

4. У Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

5. Умань Про нас Моя назва – Сергій Баловін. Ви можете просто, Баловін. З акцентом на О. Але ви можете на E, якщо ви дійсно хочете. Крім того, є Баловін, я художник. Але багато людей думають, що я просто шампан. Ви можете зробити це, якщо ви дійсно хочете.

р.

6. Жнівень Я живу бідну, пити старе вино, їсти сир з цвіль, машину без даху, телефон без коноплі. Не було достатньо цегли для стіни в душовій кабіні.

Я дуже вдячний глядачам від готелю по вулиці.

7. Про нас Все в шафі я купив без грошей. Я отримав все це в обміні для портретів.

Одного разу моя мама вірила в мій талант. Я був п'ять років. Вона прийшла, щоб забрати мене з дитячого садка, побачила птах, намальований вчителям на моєму альбомі, і думав, що це зробив. Я не розчарував маму, але я вирішив навчитися малювати птахів, а також вчителя. А от птахів, я завжди люблю малювати портрети людей. Подаруйте подарунки.

8. У Я люблю цю фіолетову сорочку. Я був переданий мені Олександр від Петра.

І один за ним, зелений, приніс Нестя з Барселони. І, за дивним збігом, з того ж магазину, де я, поки не скористався грошима, купила власні сорочки.

9. Навігація І цей блок стопи, дав мені два місяці тому, я відсканував лише вчора:

Виявилося посилання на мій блог. Спасибі, Ігорян!
Всі ці речі були зібрані в результаті двох подій, що відбуваються навесні в Санкт-Петербурзі та в Шанхаї: «Дрес художника – отримати портрет». Якщо в Санкт-Петербурзі я зумів малювати всіх, хто написав мені (близько трьох сотень додатків), я можу відкрити бутік. Не вистачає часу. В результаті я зумів отримати тільки шістнадцять розеток, шість сорочок, певну кількість шкарпеток, вушну шапку, модне пальто, пару шарфів і чотири джинси (хоча два джинси були великі, а інші два були повністю жіночі).

10. Починався лише один блок ноги, без портрета повернення, навіть перед тим, як почалася історія природного обміну:

Надано мені Мартін Кембел, куратор арт-лабора. На підлозі - малюнок одного з митців, які там експонують.

11. Я вирішив повторити дію в Шанхаї після повернення. В результаті артилерії нових капелюхів з'явилися:

Ще чотири були додані до шестигранних сорочок. Ще одна пара сорочок, штани (це час точно правильні) і кросівки.

12. Але я все ще ходьба в готелі, є дуже чистий і натуральний дерев'яний підлогу.

13.00 р. Ось потерпілі моїх шампанів. Щось тут:

Я не можу розраховувати руки. П'ять сотень, грубо.

14. Цей готель не зовсім звичайний. Тут живуть такі ж малини, як мене: художники, письменники та музиканти з усього світу. Ми купуємо квитки бізнес-класу, познайомимося з чорними Mercedes-Benz, кормами та напоями. Кожні три дні вони змінюють постільну білизну і повісять чистий біле пальто на плечі в шафці. Ми не будемо запитати нічого у відповідь, чисто-фінансовий проект одного годинника tycoon (sorry, я не можу сказати більше, але якщо ви хочете, ви легко знайдете все самостійно). Кожен має шанс бути тут, якщо вони розумні.

15.00 р. Все на рівні, але сніданок в ліжку не подається. Сніданок в загальній кухні.

16.00 р. Але кухня не так погано.

17.00 р. І сніданку відмінно.

18 років Це так великий, що кожен має обід на сніданок.

19.00 р. Ідея полягає в тому, що художники, які живуть тут, повинні зустрітися і спілкуватися. Більшість зустрічей відбуваються на кухні. Також є інформаційний щит, на якому всі обміни новинами та листами оголошень.

20. І тут жителі почали тягнути на сніданок. Данор і Сеголін.

Danor є гей. І пішов Сеголін вранці. Данор заявив, що в Ізраїлі, де він прийшов, 30 відсотків населення є геєм. І сказав Сеголін, що запрошують всіх у ресторані на ніч.

22. Я пішов подивитися папір в художніх магазинах, на одному з сусідніх вулиць. Я пам'ятаю, що вчора я зареєстрував в Instagram і почав натискати мобільний телефон. Все:

23. Відтепер багато фото будуть зняті по телефону, і навіть з усіма сортами фільтрів. Так я спалогізую для вінігра.

24.

25.

р.

26. Зворотній зв'язок Номер очищається. Прогулянка по готелю і натиснути на вас:

27. коридор

28. веб камера

29.

30. Чай, кава, танець.

р.

31. До речі, так, хороша ідея: Я піду до даху з чашкою кави, покажу вам відео.

32. Ліфт не простий.

32. На даху знаходиться бар Shook. Увечері гості зможуть повечеряти в будь-який час.

33. Ось шеф-кухар з босом:

Р

Пропоную їм намалювати відвідувачів на вечерю. Вони, нарешті, подарували походу сьогодні.

34. Змішані відео:

35. На моєму поверсі є загальний номер з комп'ютерами, друкарським обладнанням та великим столом.

Це Кирило, художник з Франції, друк щось. По суті, він робить великий відеоарт.

36.00 Р Добре, кімната була очищена. Увечері група китайських студентів з Університету Фудан повинна поспілкуватися з собакою. Підготовка студії. Відкрита стіна. Він попросив мене принести телевізор і показати вам пару відео.

Р

Не підключено кабельне телебачення.

37. Не скасував студентів.

Ірина Алексєєвна приніс їх. Як бачите, вона також з Росії. Філолог, вчитель російської мови як іноземна мова. Він навряд чи говорить англійську, а не говорить китайці. Це не заважає їй жити і працювати в Шанхаї протягом багатьох років.

38. Він розповів про різні історії. Відповіли питання. Пофарбовані деякі студенти.

39.00 р. Подарували нам студентські обіди.

40.

41. А не просто обід:

42. замість запланованої години наради приймали дві і половину. Здавалося б, Декан факультету дав мені краватку з символами університету. До речі, я не помітив: в Китаї, цінні теги не відірвали подарунки, вони здаються свідомо лівими у видному місці.

р.

43. гон. Ще багато часу на вечерю з Сеголіном.

44. Ви можете перевірити пошту і настойку з маршрутом: в січні я планую почати подорож по всьому світу без використання грошей. Я ходжу, де я називався. У кожному місті я пофарбую портрети в обмін на предмети по списку, від їжі до квитків. Десь я можу зробити невеликі виставки, десь просто обміни.

45. Обід з трофією студентського обіду. Я мапінг зупинки. Три години між собою.

46. Увечері ми зазвичай збираємо на дах для вечірнього тренування. Ціни на меню не турбують нас. Ми всі не робимо. Бар був подряпиний, але він почав дощати.

47. За годину ми збираємось на лобі, візьміть таксі, і поїдемо до ресторану, щоб відсвяткувати відправлення Сеголіна. Для таксі оплатити транспортною карткою - універсальний квиток на всі види міського громадського транспорту. Я отримую карти в обмін на портрети.

48. Хороше місце. Половина дука. Дуже спокійний.

49.00 р. Моя колега думала про порядок довгого часу.

50.00 р. Але це здається з причини.

51. Сніка. Тепер ви можете мати напій. Перевезення

52. Ті, хто подорожував в китайські таксі, знають, що пасажири періодично мають переважне бажання заплутати водія. У зв'язку з цим його крісло захищено кулястійним склом.

53. Ось ми йдемо. Місце під назвою C's Pub. Я знаю цю вулицю добре, але я ніколи не був до цього місця, не дивно.

р.

54. На в'їзді важко вгадати, що чекає всередині.

55. Дуже красиво всередині.

56.00 р.

57.00 р.

58. Я зазвичай приваблює маленький блокнот і пару чорних маркерів: «Друк художника – отримати портрет!» Але в цей час всі лікували до кульбриту.

59.00 р. Сеголін доповнить декор своїми стікерами. Далі я почав малювати його, але закінчився самопортретом.

60 хв Можливо, сьоме скло віскі було непотрібним. Це 2:15. Я думаю, що це час.
Я виходжу назовні і там вони.

61. Барбекю.

І ось я знову. Я ходжу в кишеню і отримайте гроші. Немає волі! Перед тим як розпочати безготівкову подорож, потрібно якось позбутися від цієї звички сходження на кишеню за гроші. Або просто позбутися від решти грошей? Я буду працювати на себе...

62. В той же час в кабіні. Головна:

63. Це день.

Я шукаю фотографії, і я знаю, що це не так. Хтось відсутній ... По суті, навіть якщо було три рази стільки фотографій, то не буде облікового запису на десятку того, що сталося в день. І це не те, що я мовний фотограф. За лаштунками є бесіди, звуки, запахи і багато іншого, з усім бажанням, не вичавити в рамки монітора. Як для життя без грошей, писати і я розповість вам більше. Ми можемо погодитися на природний обмін; якщо хтось в Шанхаї в найближчі місяці, приїжджайте до нас!

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com