9м соняшник

р.

Влітку 2012 року в Англії був одним з найбільш вологих і несприятливих для сільського господарства. Тим не менш, садівник Річард Надія зумів виростити найвищий соняшник у Великобританії та другий високорослі у світі. До абсолютного рекорду йому не вистачає 10 сантиметрів. Рослинний завод виріс на 8,8 м.

Але Річард Надія, який вирощував гігантські соняшники за останні 30 років, надзвичайно оптимістично: Цей соняшник є результатом 30 років розмноження. З кожним роком я можу досягти більшої висоти. Сьогодні Я прийшов близько до світового рекорду, тому що я розвивав супер-напруження покоління гігантізму в клітинах рослин.

Я мав би боротися з важкими дощами, хмарними лижами і ранніми заморозками, щоб виростити цей чоловічий чоловік два оповідання. Навіть зараз, як починають падати, соняшник продовжує підніматися. Стародавній британський запис становить 7,7 метрів, і я перезапускав його на кілометр. , Україна

Ще одна секретна зброя Річарда - органічні добрива, які тільки для цього соняшнику потрібні 15 мішків. Ще одним аспектом успіху в вирощуванні реєстраторів в саду є постійний догляд. Спочатку рослини висаджують в теплиці, після чого їх переносять до відкритого повітря. Необхідно постійно стежити за тим, що вони не висихають і не переплітаються, так як ці дві неприємності однаково несприятливі для росту рослин.

Джерело: mirfactov.com/