840
Нідерландська Wima Hofa
Девід Блейн дуже далеко від голландського чоловіка Wim Hof, який не відчуває себе холодним у всьому. У той же час його тіло не страждає від холоду, навіть в самих екстремальних умовах. Ну, наприклад, він неодноразово підкорив гірські вершини в його нижньому білизні, або покладіть в лід довгий час.
Після тестування, проведених лікарями, виявилося, що його тіло не піддається змінам. Нечутливий до холоду. Вчені не можуть пояснити це, і Wim Hof продовжує дивувати людей, відчувати нормальність в умовах, які будуть смертельними для будь-якої іншої людини.
Йога зазвичай асоціюється з Індією, теплотою. Але 52-річний голландець Wim Hof славиться робити йогу не на комфортний килимок, але на льоді, будучи майже голим, але абсолютно спокійною. Для цього прізвищував "Полярний Провідник".
Hof вже встановив світовий рекорд вісім разів, зберігаючи температуру нижче заморожування. Два роки тому він змагався в півмарафоні в Фінляндії і вигравав 22 км в 20-градусних заморозках окремо. У 2008 році провів 73 хвилин і 48 секунд під водою в отворі. Р
Його фотограф, Ганна Бугерт, яким вони зустрілися більше 25 років тому, скомпільував рахунок всіх «експлитів». Хофа. Він говорить полярніца часто бачив в Амстердамських парках взимку, сидячи в середині заморожених озер, роблячи йога або читання книги.
Дві друзі також прокручуються разом на льодовиках Антарктиди і сідають в величезній морозильній камері, граючи шахи. «Я не міг виграти шахи, це не моя гра», – згадує Бугер. Я просто спробував мене краще не замерзнути до смерті.
На щастя, це не просто холод у житті. Вони також подорожують на теплі місця, такі як Майамі, де Hof навчає людей власним розумом і техніками контролю тіла. «Чому навчає своє тіло з раннього віку, і він твердо вірить в тріумф розуму над матерією», додає Бугер.
Джерело: mirfactov.com/