Сонячні ефекти

А штучний тан перетворив життя американської сім'ї в справжню нічну марку: жінка, яка не виходила з солярію, зумовила її чоловікові, щоб бути вогнем з роботи і блювотні її діти в школі.
За словами резидента Нью-Джерсі Патрикія Стентіл, вона з раннього віку прагне зробити себе красивим за допомогою тан.

«Я не можу пам'ятати, коли я блідаю, тому що я провів години на сонці на пляжі або в саду, коли я був молодий. В темряві мій тан став, більш привабливим був. Близько 12 років тому я побував в солярію вперше і був вражений – через кілька хвилин я отримав той же ефект, як і через багато годин впливу сонця.

Так як Patricia дізналася про процедуру, запропоновані в салонах краси, її життя, як і решта сім'ї, різко змінилася: жінка почала витрачати більше і більше часу під ультрафіолетовими лампами, не розуміючи, що вона розвиває психологічну залежність від УФ-променів або анорексії. З кожним візитом до солярію шкіра американської жінки стала темніше, що привертало увагу лікарів.

«Доктори сказали, що ця звичаю, бо вона сприяє раку». Але я заспівав цей шлях протягом багатьох років, і мій здоров'я відмінно. Так що вони знають? Krentsil просить спокою і продовжується. Небезпечні хобі, такі як куріння або вживання наркотиків. І засмаги мені не завдає шкоди, даючи мені естетичне задоволення. Я відчуваю, що я просто повернувся з відпочинку.

Жінка з анорексією не тільки ігнорувала попередження лікарів, але спробувала залучити свою дочку Анни в небезпечних процедурах: мама взяла дитину з нею в салон City Tropics, який надав необмежену кількість сеансів на 99 фунтів на місяць. Пиріг на обличчі червоно-шерстої джгутної дівчини помітив шкільний медсестра, який назвав темно-коричневого батька для розмови. Але Patricia pleaded не guilty, кажучи, її дочка постраждала опіками, граючи в саду.

Ця історія була широко оцінена і призвело до звільнення від 47-річного чоловіка американського Річарда, який був єдиним членом родини. Крім того, після інциденту з Анною, Патрикією інші діти - Ашлі, Алека, Остін і Аддісон - атакували однолітків, які бажали їх і матір їх. У салонах краси також не витримали і закривали двері на обличчі небажаного клієнта.

«Я знаходився в світ, хоча я люблю своїх дітей більше життя. Моя сім'я членів сім'ї роздратовані, щоб виїхати з мене за страхом позбавлення і зловживання. Мій чоловік не працює і ми не маємо грошей, що залишилися. Але гірше всього, я не можу піти в солярій. Це життя вбиває мене і я торкнувся весь час. Єдина річ, яка тримає мене надії, є думка про переміщення в Лондон, де ніхто не знає нас. Крім того, Британці більш виготовлені і менше п'яти людей, говорить жінка, розтираючи її тіло з танкою.

Джерело: fedpost.ru/lydi/41599-solyarij-prevratil-zhizn-semi-v-koshmar.html