998
Затримаєте землю.
Сьогодні мій друг Слава Дружин захистив свої права. В суді. Українська Від популярної GAI.
З 27 вересня по Черкаському. Дві ранку. Автомобіль старий Ланос. У той час, як він потрапив в там, добре, Славік припинив розібратися в чому. Весь ранок, що входить, з багажника інструментів, виходив (на складах та господарстві). Тільки один раз знову сісти в салоні, як з'являються два прокладки з токенами і палицями. «Ми стоячи в неправильному місці? й
І не слухаючи відповіді, вони вимагають документів і починають малювати протокол. Слава намагається досягти універсального - скажеш, громадянам, ви принаймні попросите причину для зупинки, але зверніть увагу, що знак за листям не дуже помітний. Невеликий дощ вранці. Вони роблять. Я спробував бути загальним почуттям, бо я буду сперечатися будь-яким чином, ви пан Черкаси не прийде сто поодів. Ви втратите, і пляма на вашу форму. Він написаний з целом.
Ну, я шпижу на персуазії, звичайно. Повернувся і подав адміністративний позов проти наших вихованців. Тест був короткий. І при відсутності захисників (які сумніви) відновили зловживані права пана Дружинина. Не потрібно розсіювати протоколи. Так, друзі, залиште свою землю до кінця.