1226
Чи простий холодильник?
Я завжди "розумний" за допомогою деяких рішень, які дозволяють виглядати абсолютно звично і просто в новому вигляді. Наприклад, що може бути більш звичайним і знайомим, ніж холодильник, з яким ми спілкуємося щодня (в будь-якому випадку, я спілкуюся)?
Ви можете зробити це! Італійський виробник побутової техніки SMEG сильно наполягає на цьому. Цей сімейний друг може бути виготовлений не тільки довірений утримувач продуктів, але і вираз власної ідентичності. Ви можете зробити це ретро-патріотичним, ви можете зробити його космополітом, що б, за принципом.
Також дуже серйозно підходити до компанії до колірного діапазону продукту, а отже, вирішити це питання запрошують дизайнерів з світовою назвою - Renzo Piano, Mark Newson, Guido Canali та інших товарів.
Також зазначимо цільовий підхід. Якщо виріб, заточений під «ностальгією за порадами» і виконаний в стилі «ЗІЛ» 50-х років минулого століття, зрозуміло, що виріб в основному зосереджений, то, наприклад, робота, одягнена в джинсовому тканині буде затребувана всюди. До речі, тканина з особливим покриттям на відміну від всіх видів забруднень і спокійно переносить вологе прибирання.
В цілому використовувати і висловити себе на здоров'я!