Підліток

У наметовому таборі, розташованому на північно-центральному Міннесота, був шокуючий інцидент: вовк намагався з'їсти голову спального підлітка.
За даними CBS News, 16-річної Нои Грахам і його друзі пішли на табір, щоб провести вихідні в природі. У п'ятницю ввечері підліток вирішив не спати в наметі, але на березі озера Віннівеликошіш.

На 4 м. Ноя прокинулася від дивного відчуття і знайшов голову в роті вовка. Відреагував підліток: він охопив обличчя предатора і почав витягнути затискну частину черепа.

«Напад був безшумним і раптовим», 16-річний згадував. Звіря мене загинула і захопила спину голови. Звільнившись від щелепи вовк, американський почав їздити його від себе, але кричущими і прокидними руками не відлякулися агресивного мешкання лісу. Звір відступив лише тоді, коли інші відпустки прийшли до допомоги Грахем.

Відразу після нападу поранений підліток приймав до лікарні, де лікарі діагностували його укусом рани м'яких тканин спини голови. Хірургам довелося застосувати 17 стебел, щоб зупинити кровотечі і з'єднати краї ран.

Батько потерпілого, Скотт Грахам сказав, що його син відчуває себе добре, і в даний час проходить щеплення від рабів. Відділ природних ресурсів Міннесота знизився і загинув вовк, який атакував чоловіка. Експерти, які досліджували корпси тварини, виявили, що предатор мав вроджену деформацію щелепи. Це спостереження пояснює причину безпрецедентного нападу.

«Деформація значно скоротила шанси вовка успішним полюванням. Так він пішов в наметовий табір, який шукає бруків або їжі, і, очевидно, плутати голову хлопця з ними. Але я хочу, щоб держава не вовкнула атаки в Міннесота, і це не типово для них, щоб підходити людям, - сказав полковник Ken Soring, який розслідував інцидент. Лісова служба США заявила, що наметовий табір був тимчасово закритий після атаки тварин.

Джерело: fedpost.ru/sobytiya/43601-prosnuvshijsya-podrostok-obnaruzhil-svoyu-golovu-v-pasti.html