2782
Сім тигр в одному будинку
Бразильські тварини люблять, стурбовані поступовим зникненням тигрів, оселилися в своєму будинку сім предків. Чоловік впевнений, що вихованці не мають небезпеки для своїх членів сім'ї.
Арі Боргс, мешканець Марінгиської області Бразилії, купили два тигри з циркового персоналу, щоб звільнити їх від виступів.
Людина ховалася тваринами в заповіднику здобиччю, побудованому власному саду і згортається на розведення програми. Згідно з бразильцями, через кілька років він хотів звільнити всі тигри і таким чином протистояти їх голоду. Недавній, проте, в той же час, тваринний коханець повинен змогти свою селекційну програму, як зооопарк змусив привернути увагу органів влади.
Про це заявив Борис, що він не має дозволу на утримання та породу предятних ссавців сімейства котів. Після отримання офіційного листа з проханням закрити заказник, Арі не був засвідчений: він оселився сім тигр у своєму домі, а потім почав малювати документи для відкриття нового зоопарку. доб.
Зараз в котеджі мешкають сім'ї і хижаки. Сама тварина не бачить нічого дивного або небезпечного в цьому і навіть дозволяє великі коти їсти з їх побутовими членами.
Як тільки тигр народилися, ми почали годувати їх, щоб всі їхні інстинкти могли називатися пасивними. Вважаю їх частину сім'ї і не можна уявити життя без цих тварин.
Його дочка - 20-річний Найара, 23-річної Уяри і 24-річної дизанії - повністю поділитися своїми думками батька. Дівчата ходять смугастими домашніми тваринами в саду і живлять їх руками. 671560
"Я постійно куплю з тигром Томом, щоб допомогти йому залишатися придатними", - сказав Найара. Він тільки потрапляє в басейн зі мною.
Власник менгері настільки впевнений в собі в «пропорції інстинктів» тварин, які він дозволяє маленькому онуку їздити на спині одного з тварин.
Однак не всі члени сім'ї радують наявністю предаторів в будинку. Чоловік і батько однієї літньої дівчини, Рафаель, страхи, які рано чи пізно такі розваги закінчують трагічно. 640621
«Я вірю, що тісний контакт з карніворами буде жирним. Я дуже боявся моєї дочки, тому я спробую побачити її дідусь якомога простіше.
Джерело: fedpost.ru/foto/43810-lyubitel-zhivotnyx-poselil-v-svoem-dome-sem-tigrov.html