928
Великі істоти.
Туристичні претензії, які вдалося взяти неймовірні фотографії, які слугують переконливим доказом існування Бігфу. фотографії вже зацікавлені в організації, які беруть участь у навчанні Єти. 57-річний Джон Кам’янман (Джон Кам’янман) був повернений у свій автомобіль з фестивалю, що відбувся в Американському місті Бредфорд, коли він помітив таємничі фігури в лісі. Чоловік безглуздий вказував на величезні істоти до своєї подруги, а потім вийшов з автомобіля, захопивши камеру.
Згідно з Американським, він ретельно підійшов до хутряних мешканців лісу і взяв кілька картин. Кам'янець-Подільський не міг бути ближчим, тому що він не відданий від автомобіля. Пару було 200 дворів (180 метрів) від дороги, тому довелося виїхати з авто. Я не можу залишитися занадто довго, тому що автомобіль занадто вузький і я просто заблокував його. Для того, щоб не викликати зупинки руху, я повинен діяти швидко – натисніть на камеру і повернутися назад за колесом. 337136
Повернувшись додому, мандрівник перевірив зображення на екрані комп'ютера і, відповідно до нього, зрозумів, що він захопив не "стосувати" ведмеді, але пара Bigfoot (ім'я великого волосистого ходу на двох ногах).
Кам'янець впевнений, що він знайшов переконливі докази існування Єти і готовий до вирішення з ким-небудь, хто вважає, що правду його слів. Чоловік сказав, що він вже відправив кілька копій зображень до організацій, які навчаються Єти.
Джерело: mirfactov.com/