Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Пампанк на фестивалі

Минулі вихідні, відбувся фестиваль коміків та різноманітних рольових настільних ігор під назвою Open Worlds Day. Кожен день був тематичним. Представники різних підкультур зробили турніри в різних настільних іграх та організованих майстер-класах. Сьогодні ми будемо говорити про один з днів фестивалю – День Steampunk.

Парпанка або пара пана виник як жанр наукової фантастики серед письменників наук, які в 80-х роках розробили жанр Cyberpunk і прогнозував у своїх роботах темний техногенний майбутнє людства. Вони мали ідею змінити пейзажі і проектувати цю темну реальність в ХІХ ст. епоху індустріальних революцій. Парпанк має ідею розвитку цивілізації, яка відмінно опанувала механіку і експлуатації парових двигунів.

(доб. 3)

Георгій Черьомін є засновником Асоціації Black Rose, який об’єднує творчих людей, які працюють в стилі Steampunk. На фестивалі вони представляють стенд «факторний завод», де демонструють предмети з своїх особистих колекцій, стилізованих для епохи Вікторіянської Англії другої половини XIX століття. Художники створюють костюми, прикраси і навіть складні деталі інтер'єру.

Жорж з дитинства захопився паром. У віці 14 років я побував у теперішньому культовому грі Аркан, в якому дуже глибокий і продуманий світ, в якому магія перепліталася з епоху XIX століття, з паровою технологією. Цей синтез фантазії, фантазії, я був дуже зачарований. Пізніше я читаю Jules Verne, дивився фільми назад до майбутнього 3, Wild West, які також зроблені в цьому стилі.

На фестивалі Джордж виконав як американський Маршал Вятт Ерп, який є культовою історичною особою в США. Вважають, що його діяльність відзначає прихід закону на Дикий захід. Я патріот моєї країни, але я віддаю перевагу зображенням в Steampunk до американських, бо вони більш підходять до естетики ретро-футуристизму. На жаль, наша стара фантастика не мала таких яскравих ілюстрацій, ці образи не впізнавані в популярній культурі. Але зараз команда має ідею звернути увагу на сучасний і срібний вік, оскільки ми бачимо в цьому потенціалі для виявлення нових граней нашої творчості.

Анна Чернишева займається косплеєм, тобто костюмами, вона створює одяг та прикраси в стилі Steampunk. Найголовніше роль грає почуття пропорції і почуття стилю в деталях, тому що людина просто втомилася шукати багато дрібних речей.

Одним з головних елементів костюма є характерні круглі окуляри. Нерідко митці приймають звичайні захисні окуляри в якості основи, які вік і стилізують за допомогою різних методів з використанням унікальних матеріалів.

50406290 р.

Антителепатічні фольги для захисту від читання думки суперником в грі.

Доктор Emmett Браун і доктор Хто.

499.00 Р

р.

Сергій Кузнецов в зоні історичного огорожі.

244033

Андрій Кудрявцев є представником 501 Legion, всесвітньої організації шанувальників Імператорської армії.

доб.

Галина Грузибовська з авторським продуктом «Чікень череп».

р.

Джерело: www.ridus.ru