Фотозвіт про життя Карибського моря

Олександр пише: Я є звичайним твердим працівником, який працював як галі раб протягом 5 років у важкій сфері телекомунікаційних послуг, але мрії про життя морем з довголегованим, гарячим і засмаглий Conchita.

Коли робота є багато і добре оплачена, немає часу для відпочинку, але все добре, неприпустимо, рано чи пізно приходить до кінця і з'являються нові можливості. Можливості для того, щоб зменшити все і піти в Карибський басейн. Основними цілями є реалізація довгострокових снів і простих бажань:

1,1 км Життя біля моря

2,2 км Перейти на Кубу

3. У Навчання Іспанська

4. У Нові емоції та враження

5. Умань Світ побачити і показати.

Як зробити це?

У своїй роботі почали суттєво зменшити кількість босів, які змінюють робочі умови, стають більш складними, колеги звільняються. Хороший старт, це не так?

На вулиці є сірий Санкт-Петербург, якийсить, і попереду є виражена російська зима, коли не в носі замерзає, а вії покриваються заморозками. Тому, маючи деякі заощадження, відсутність візової вимоги до 3 місяців і встановлені контакти зробили свою роботу.

Я купив рейси в острів Маргарита на Карибському басейні.

Фінансова сторона питання (Я буду писати ціни в рубри або доларах, оскільки ціна валюти постійно змінюється):

Авіаквитки в Маргариту, придбані посередниками в Венесуелі, з урахуванням вартості трансферу мені 30,000 рублів (але зараз я знаю, як літати набагато дешевше)

* Авіаквитки в Кубу з Маргарита (і назад) - близько 6300 рублів * Корпус. кімната в позі через посередники вартість мене 300 доларів на місяць, тобто 600 доларів за 2 місяці. ( реальна ціна склала близько 180 - 200 доларів)

Їжа: Я не врятував на їжі. Розрахунок було близько $ 10 за добу, тобто близько $ 600 за 2 місяці.

Ім'я * Для розваг, мовного навчання, спорту, ресторанів, екскурсій та транспорту виділено близько $ 1,500 за 2 місяці. Русо - економічний туризм!!!

Ім'я * А деякі гроші були встановлені біля поїздки на Кубу.

Колекції та тренінги:

Приготував для поїздки з особливою обережністю, навіть взяв намет. після всього, вперше в Карибському басейні.

Отримайте відмінне страхування на 100 bucks (за весь період) Він був упакований активованим вугіллям, левоміцином та іншими компонентами першого набору.

Я купила гумові вироби (право в разі).

Також для прихованого носіння грошей,

водонепроникний чохол для Yablophone, трубка, маска, надувний матрац, москітна сітка (який повинен бути вішалка над ліжком), сонце крем з високим ступенем захисту, комарів. навіть ходьба з водою.

Політ

Перший рейс!

Він був страшний на перший! Дуже дивний! Думки різні в моїй голові ... Ну, я думаю, що груба поїздка є про початок ... Я почав думати про те, що я був завершений всі роботи в цьому світі, і чи є я час отримати пластиковий пакет, в якому випадку я повинен був. Е, чому я вписав в цю пригоду (сніппети випадкових думок проковтнути через голову) ... О, як не хочеться стати шматочком гарячого алюмінієвого торта з м'ясною начинкою ... Ну, принаймні, не аерофлот... На своїх рейсах немає атеїстів: Молитви!

Плюс, вони, здається, розсіяти пасажирів в повному обсязі:

Вони показують, як носити жилет, який, на борту літака, повний ... І ось парашути, Bl%@#, немає !!! Багато людей можуть плавати, але вони можуть літати.

Нарешті, літак почав йти... він йде і йде, йде і йде ... 10 хвилин, ймовірно, пішли ...

Коли ви остаточно збираєте?

І, oh дива !!! Так плавно і акуратно відірвав землю, що я відчував у дитячій площині парку розваг (для дітей до 3 років)... це початок я чітко сподобалося :. Тоді було привезено їжу, а брухти відійшлися, сервіс!!! Що про Vi Hotseli? Luftwaffe ... oh, я маю на увазі Lufthansa, але !!!

Митниця

На дорозі я кладаю на красиві червоні шкіряні взуття, але деякі дизайнери idiot вирішили подрібнити металеву пластину в підошвку заводу і I, звичайно, закруглену життєрадісно на кожному кадрі ... OK, якщо я відчував гарячих катуваннях ... Я хотів би носити залізні стовбури на цьому випадку ... але чоловіки шукали : Що таке? Майже кожен кадр !!! Два пересадки !!! Поговоримо про хороші речі.

Перші враження (від карибського щоденника):

Політ, звичайно, довгий і складний, два перекази, але я зустрівся, влаштували, підказали, розповіли. Ви не знаєте, як це зробити! Вранці птахи співають, сад дуже красивий, пальмові дерева з кокосовими кокосами, альтанка з міні-басейном, квітами, фруктами, свіжим повітрям, все росте і борошняні...

Кожен навколо є полоіміт, соковитий, позитивний, посміхається на вас, Buenas Dias кажуть...

До того, як я був час, щоб літати з Франкфурта, коли два юні студенти з Мітуріна зустрічали мене ... ми говорили в суміші іспанської та англійської ... Навігація безкоштовні навчання в Норвегії. В цілому, освіта безкоштовна як в школі, так і в університеті, навіть за кордоном! У школах немає паління або пиття! Ракизм і релігійний щит теж! Діти люблять вчителям (на хорошому шляху).

Як для торменторів ... контакт простий! У тій же площині я допомогла цікавою леді скидати її багаж... так вона посміхалася на мене весь шлях і сказала щось в іспанській... в кінці польоту ми говорили про її трохи...

Місцеві функції

Медикамент безкоштовно (з урахуванням). Вони не просять документів і дізнаються, чому ви і з яких... вони будуть приймати і допомогти.

Продукти харчування дешевше, ніж наші, особливо фрукти ... І вони заборонені GMO! Є магазини для дуже бідних людей. Продукти однакові, тільки діапазон менший. Все, що вам потрібно. Терміни терміну придатності та терміну придатності є такими ж, як в регулярних магазинах!!! Шавун Про нас

Як для всього іншого, я детально навчаюся. Також я хочу зрозуміти більше місцевих мартирів ... Я чув, що вони не люблять затримати цей випадок на всіх ...

Але є й деякі особливості: Багато торменторів просто мають величезні буфери !!! (.) (.) Силіконові ін'єкційні операції в Венесуелі не дорогі, тому деякі краї краси перекачують його в себе навіть в (_Y_)! Що про фрібі і сир хлору?

! Але вони здавалося б, подумайте, що фігура зараз ви не можете слідувати всім, і з'їсти все «смажити їжу» через шість років. І ви вірите мене?, деякі страждають такі складки !!!

Машини.

Автомобілі в Венесуелі – спеціальна тема... рай для антикваріатів. Ті, хто приводять більш життєрадісним чином на таких розривах, які важко вірити, що вони можуть їздити на всіх. Але тут немає поліцейського трафіку, тому для того, щоб познайомитися з автомобілем без чисел, без фар, без вітрового скла, без оформлення інтер'єру, це нормально тут ... є припущення, що деякі не мають права! І вони приводять на цих руїнах, як якщо вони втомилися від життя :

Але є інші автомобілі... Добре, дорогі... і є багато з них... багато джипів і просто хороші автомобілі. Це переважно заможні люди з материка приходять до Маргарита.

Але на Pajero jeeps (Іспанська для Pajero), тут немає ніяких дисків. У іспанських країнах ви не знайдете машину з такою назвою. Не твердий, як приїхати на машині, ім'я якого перекладається як «Отаніст» або як «кар'єр соломи» :

р.

Погода на острові відмінна, море тепла, є пляжі з хвилями, і є тихі бухти, дощів вночі, їжі і таксі є дешево, бензин дуже дешевий, освіта і медицина, як правило, безкоштовні ... соціалізм, однак!

Я був дуже дивний, коли водій таксі Ruta Court (локальний мікроавтобус) заряджав мене за тариф близько 10 рублів !!!

На наступний день я був налаштований Wi-Fi і я зміг зв'язатися з близькими, які були серйозно хвилювалися про мене, бачив зомбі коробка. Немає нічого хвилюватися про ... це не Каракас... це спокійно. На пляжі є відділення Національної гвардії з мотоциклами.

Туристична міліція їздила на блакитних велосипедах (я розповім про цих нетрадиційних поліцейських пізніше). На пляжі засмаги залишили пакет речей і почали дивитися його з моря. Не один підійшов його або навіть запитав його, хоча люди пішли.

Після того, як я отримав трохи акліматизації, я пішов, щоб отримати крупу. Я витратив близько 1400 рублів (в Санкт-Петербурзі всі ці продукти будуть коштувати мені 3000 або більше рублів !!!) Наприклад, 800 грам смачного сиру вартість мене 85 рублів, вартість ананаса близько 25 рублів, пляшка хорошого венесуеванського рома Agnejo Diplomatico 0.7 літрів, вартість мене близько 120 наших дерев'яних.

Margarita Island - це безкоштовна зона, тому ціни на квиток до міста Венесуела. Всі Чунга Чан !!!

Копт (local.tourist. на блакитних велосипедах) Я пішов, то на ринок купити собі шорти. Я ходжу, все більше, в легких штанах і білій сорочку, а потім я зустрівся з карибським сміттям на блакитних велосипедах. Покажіть їх, пан Паспорту і деякі сделу (засвідчення від місцевих) ... Я хотів би, я Русо-туристо, дружба між людьми, паспорт в домашніх умовах і в цілому, я нічого не знаю. Вони просять копію паспорта. І я знову збираюся, що, як, пасапорт, торкнувшись... Після цих слів, ментос попросив мене показати вміст кишень та міні-наплічника. Ну, я думаю, що я отримав ... якщо тут пристойні люди, то що вони роблять з непристойними людьми? потім вони називають десь... потім вони попросили мене, де я живу і що моє ім'я, я сказав, і я показала фото з камери, де я живу, тому що я не маю точну адресу... так само, як в пісні Ленінградської смуги...

Це просто те, що немає числа в Венесуелі. Вони мають назву. І якщо ім’я повторюється, це проблема постмана! потім вони дивилися в мій ноутбук (який мав фрази іспанською мовою, як, я хочу купити капелюх і шорти і будь ласка, дати мені знижку) ... потім вони сказали, що все добре і я можу піти ... Найцікавіше, що я одягався в штани. Ось в Санкт-Петербурзі я був зупинений тільки в 3 рази за останні 30 років... і коли я пішов з великим пакетом, і коли я поїхав з країни. А потім пристойний джентльмен зупинився : Не дуже позитивне. По-перше, я ніколи не розумію, що вони вийшли з Колумбії. Але я носила фотокопію мого паспорта.

Місцеві торги.

Я ходию на дорозі минулого зупинки автобуса, а потім 2 собаки з найближчої позбавляючої пускової доріжки на мене дуже сердитися. Горщики, звичайно, невеликі, але хропіння потворні. Я припинив... Поруч стояв молоду вегетаріанську жінку з дитиною... як вона візьме важку каменю, як вона запустить ці собаки... так вони віджимали! Здається, що з таким темпом, коня може зупинитися на скокі, і піти в горіння хати :

Не локальні тенти...

За моїми спостереженнями, найкрасивішими дівчатами є відвідувачі з материка.

А місцеві торментори не вразили мене дуже багато (фото не було посту).

Але мені сподобалося Lisette краще ...

Моє місце :

На острові Маргарита Я жив у Посаді (приватний міні-готель з квартирами)

Апартаменти скромні, але просторі...

постіль і диван

Вранці є сад з птахами.

Так, з тими ж птахами, які люблять брудні сторони міні-басейну.

Ціни на Маргарита приємно дивуються...

У центральних туристичних місцях і Порламарі вони, звичайно, вище, але для нас це ще не дорого, наприклад (ціна вказані в рубриці):

Полуниця свіжовичавленого соку (свіження) і кавунового соку (свіження), неперевершений - близько 110p (55+55)

Поїздка в кінотеатр (в центрі) за 3D-фільм - 200 рублів за два, тобто 100 рублів за людину !!!

Поїздка в Суші ресторан (в центрі) на два - близько 500 рублів (ми просто ate).

І більше суші.

Поїзд в найбільший торговий центр – 40 рублів за людину

Поїздка в вечірній парк розваг (прокат стільки, скільки ви хочете) - менше 300 рублів за людину.

У нас є майже безкоштовно! про долар на повний бак !!! Це PPZ!

Таксі в великому місті близько 80 рублів (дешево варіант) Таксі пізно в нічному домі від бізнес-центру - майже 300 рублів! Очікується, але один раз ви можете...

Чоловіча стрижка в перукарні - 120 рублів (якщо в центрі, кажуть близько 200 - 250 рублів).

Кафе в центрі столиці Ла Асунсьон (в центральній площі): Кава - 20 рублів, Тірамісу - 60 рублів!

Ціни на одяг досить недорогі, навіть для брендованої ... Жіночий одяг також досить недорого, всі сорти гламурного взуття вартість майже 400 рублів ... Це краще не подивитися на ці тарифи, а потім з такими цінами для жіночого одягу і перед тим, як змінити підлогу далеко не (joke), хоча накачування силікону тут також не проблема... Звісно, ви обов'язково не привезете своїх жінок тут, або вам доведеться бігти після них в будь-який день в торгових центрах і перетягнути важкі торгові пакети... потім навіть задоволення : Тепер уявляйте, що всі ці речі на площині:

Для того, щоб не бути незрівняним і переконливо відповідальним за ваш базар, я віддаю перевагу підтвердити ваші слова з текстурами, тобто перевіряє :

р.

Веселі фотографії або особливості іспанської мови

Для тих, хто знає тільки Buenas Diaz іспанською мовою, це буде дуже незвично знайти щось схоже:

Дитячий напій Huesitos! (Сон, ви хочете сік?) О, тут Huesitos для вас !!!

Або напис в Музеї Хуесо де Балена.

Або знак "Curva Peligrosa".

Насправді це гідні слова. Але це не все.

Пердидо, Пройбідо і Сука є дуже культурними словами (останнє перекладається як цукор).

Перші два слова не означає, що ви думаєте... Якщо ви є програмістом, ви не дуже задоволені інтернетом, не скажете про те, що ви не пропустили пінг! Це слово є дуже непристойним, особливо на Кубі. Хоча, якщо ви є чарівним програмістом, і ви, безумовно, можете. Ви відразу ж підкресите ... від власників цих пінгів :

Риболовля

Уранку 5 січня я рушила рибальство біля незайманих островів Лос Фралеса.

Навантаження було заплановане для купання з маскою (санклінгом), і ми з мандрівників (фун туристів з Ростова до Дону) і з місцевим рибальцем вирушили риболовлю.

Між островами, хвилі досягали метра і половини (на мій погляд) і стрибали на хвилях на великій швидкості на рибному човні з двома потужними двигунами. Сільне обприскування на обличчі і свіжому вітрі. За кілька хвилин я відчув, як корсар, що плаває повні вітрила з іспанського флоту.

Він відчуває себе великим. На дорозі потрібно захопити мокру куртку, щоб не замочити від такої пригоди. Але найголовніше, не забудьте покласти життєздатну куртку під вашими асами. Я, просто, щоб зберегти ваші справи буквально! Коли ви стрибайте на хвилі, сидячи на дерев'яному брусі, ... після того, як все рибальське катер, і під але, вам потрібно покласти щось ...

Ми швидко досягали островів. Плавання з маскою. Красивий і неглибокий.

Красиві корали, риба ...

Мені сподобалося.

р.

Далі ми пішли риболовля. Риболовля лягла з неймовірною регулярністю, витягнувши 2 риби на одній лінії і два гачки !!! І я знову зробив, що я не рибалки!!!

Але, найголовніше, після того, як не приз, головна участь ... ми ставимо до пельменя, попередньо підготовленого, у разі «фігури», соковитих парго, які наш капітан приготовлений для нас на вугільних вугіллях, разом з рибою, що спійманий на риболовлі ...

На будь-який смак і напої. В цілому, все було продумано і заплановано заздалегідь, і ми мали великий час! Я навіть заготів, щоб покласти на сонцезахисний екран і ноги були трохи спалений.

Мартін. Власник Посади (міні-готель - квартири) на 8 номерів.

3610Р. 4200Р.

Яскравий чоловік, 60 років, як справжній німецький любить пиво і німецькі ковбаси, любить жартувати, не пропустіть можливість компліментувати красиву леді.

Говорить кілька мов, цікавих, гідних, доброзичливих і непрямих.

Іноді влаштовує вечірки в міні-басейн в хорошій і дружній компанії.

Барбекю, Куба лібре, весела музика...

Простота розмова, простий зв'язок і навіть танці :

На території Посади є чистота і порядок. Тексти пісень, а це означає: І хто-небудь буде залягати на місці !!!

р.

Stupid Gringo або Curva Peligros :

Один день ... власник пози Мартін збив на мої двері і дуже живо (іспанською мовою) почав називати кудись.

Р

Це Vanessa, Мартін Вона сказала: 浜у 涓 蹇

І це, говорить Саша, Ruso Caballero, він буде грати в настільний теніс з вами, і зробить компанію.

Чоловіча інтуїція, натякаю мені, що немає нічого втрати часу, дівчина скромна, красива, я безкоштовно.

р.

Ми повинні діяти!

До того ж, не затримують цей випадок.

Мої дії були блискавки швидко. Я відразу запропонувала, що вона грає настільний теніс, щоб дізнатися її краще. Тоді я натягував, що я був фотографом, і без затримки запропонував оформити фотосесію для неї в саду. вона була дуже веселою ... але чоловіча інтуїція (у вигляді червоної лампочки) почала підказувати, що щось було неправильно. Але мої думки працювали в іншому напрямку.

Vanessa був дуже радий. На наступний день я запросив її до фільму... Шукаю фотографії з фотосесії, я вже уявляв, як цукерка і букетний період летить перед мною в блимку очей, і я можу почати активну дію прямо в кіно! До того, як з'явився в кіно, Мартін підказував мені дуже дипломатично (Німецькі пунктуальність, після усього), що вона не була Європи, але Латинська Америка, і Кабалеро було виплатою для леді. Я сказав, Мартін, це те ж саме в Росії! Ruso Caballero є платним! Зареєструватися Але проблема! Після цього він привели нас до гніту, загрожуючи мене пальцями, як строгий тато, довіряючи свою улюблену дочку до вулиці бульді. А булька була одягнена 100%: Червоне взуття, легкі штани, біла сорочка ... Я навіть поголені!!!!!!!

Фільм був іспанським, але я пішов бачити фільм?

На початку фільму, руки були зайнятими, тому перше, що я вирішив зробити було позбутися від закусок, а потім піти на десерт. Але це не було. Венасса не відверто підказали мені, що не можна пускати руки тут, відразу ж діти дивляться, і люди дивляться ... і в цілому, є кінотеатр. РЗ!

Ну, я вгадаю, що я добре. Захопити тебе. Я отримав всю ніч перед мною, тому я думав, що я буду хворим.

Хто заперечує дівчину, той, хто танець її, підказав мені чоловічу логіку, досить вичерпається від такої жіночої психіки : Тоді вони пішли їсти "Національна московська їжа" - Суші! за 500 рублів, так що перша земля "відреставрована в стілець" :), в той же час, вечірній парк розваг Дьєрланд був скоро відкритою, і знову, розрахувати (як я думав) кілька кроків вперед, запросив її піти на поїздку на карусель. Як добре я був (до себе) при уяві рішучої дії я б взяв в вечірній парк... наїв.

Парк розваг був веселим. Колесо Ferris, бунгало, карусель ...

Vanessa вдалося назвати її матір і розповісти її як великий вона має задоволення тут. Я думав.

Російський роликовий берег тільки додано адреналін. Але мені довелося перенести плани знову!

Не слухайте мене, як вона сказала... і вам не потрібно поцікавити мене... це не так часто... Люди дивляться !!!

Чоловіча логіка в цей раз нервово копчена в бічних лініях, і тільки чоловіча інтуїція знову почала підказувати, що щось було неправильно тут ... якось дивно вона поводиться. з одного боку продемонстрував свою зацікавленість у мене, але одночасно збудував себе з дотику (хоча, на першому засіданні вона поведіла дуже життєздатно і непередбачувані).

р.

Навіть в нічних таксі, які приймали нас додому, мої спроби зробити неможливим. Вона, як якщо спеціально підібрані джинси на сьогоднішній день, здогадуючи, як прогулянка в легкому одязі може закінчитися ...

Я не можу зрозуміти одне: коли? Це майже третій день знайомств, і зараз! Але, скромні фото на плиті, як якщо підказка: Розумний, скромний, економний і практично ваш! А коли я вводжу смачний суп, соковита піца, ніжна ласагна, мм, слина вже протікає. З таких снів я crave ... кульки ... я ... і літати :

У процесі спілкування з Vanessa я зрозумів, що це непросто знайти роботу на острові, і як джентльмен, я вирішив допомогти їй.

Я зробив резюме з фотографією для неї, роздрукував його в комп'ютерному клубі, і навіть назвав мій випадковий друг (Мілагрос), який працює в готелі, який постійно текстував мене, а потім отримав телефонний дзвінок.

І я почав говорити, що мій друг дійсно потребує роботи, що вона є Komsomol, спортсменом, і що вона дійсно хоче працювати !!! Ззовні він виглядав як ніби у нас була гаряча кавказький хлопець просить отримати його Санкт-Петербург подруга роботу: Як, daraga, васма, pagealuist, що дівчина в роботі! Горизування, вид, розумний кавек! І почула позитивну відповідь. Приїжджайте за два годину!!!

Я займав Vanessa в руках і перетягувати її для задоволення Milagros !!! Я даю вам резюме!!!

Ну, я думаю, що вона знайде роботу зараз...

У робочій формі відмінно виглядає. і на комп'ютері, і з садовими граблями в саду ...

Вай, що дівчина!!!

Після інтерв'ю ми пішли на прогулянку в місті Ла Асунсьон.

Не обмежувався мій комплаєнс. Як добре я (до себе, тепер - обов'язково "dessert" буде мій !!! Чоловіча логіка розслаблена трохи, розуміючи, що все близько до щасливого закінчення ... інтуїція не проціджувала або ... пішли в магазин, вона почала вибирати її брови олівець ... А ціни на Маргарита – це просто радість для дружби! Чи може джентльмен пропустити таку можливість? Побачивши свій скромний вигляд, я сказав, що до продавця, Por Favor Esta, пара Señora! Ви хочете лак нігтів, теж? Рожевий ... Він купив всі види жінок для неї. Дуже задоволена! Ви повинні побачити її!

Після того, як вона сказала, що вона була втомлена, і це було час, щоб зупинитися! До ОПТЕК!!! і додому!!!

Чоловіча логіка та інтуїція відразу ж відроджена!!! Я відразу ж «звернулася до зеленої лампочки».

І я зрозумів: Це це !!! Іноземці Я ніколи не бачив більш очевидного підказка!

Але я ніжний... Хочу поспішати на десерт.

Ведуться довгоочікуваний вечір і я, розчісуючи волосся і щітаючи зуби, взявши комплект джентльмена зі мною, пішли на квартиру Ванесса.

Вона вже сидить на дивані, в прозорому півніоні, перегляд телевізора.

Я не плутався... сіла поруч з мене, захопивши мене, почав сказати компліменти... наголошуючи, що завтра ми будемо шукати роботу, і у мене є кілька ідей...

А потім вона раптом говорить мені англійською мовою! Саша, що ви хочете ???

Чоловіча логіка почала висихати нервово в судах, а інтуїція від сюрпризу так f***, що червона лампочка ніколи не припинила блінкінг!!!

Але чоловіче задоволення дозволило мені спокійно відповісти на те, що, як я хочу, щоб отримати вам роботу, і в цілому, ви дуже красиві, я хочу вам.

Відповідач був синикальним і безшумним:

Звісно, Саша дуже добре допомагає мені працювати, але якщо ви хочете продовжити, це буде коштувати вам 500 доларів! До того, як я мав час, щоб падіння моєї щелепи в сюрпризі, вона додала: За час

Це була повна ППП! Я не чекав такої події! Я не маю достатньо іспанських слів, щоб висловити свою справу! Чи можна платити гроші?

На мій шлях до дверей я сказав, що знезаражений голос, що я був так добре, і що, так як вона була, я можу подякувати мені правильно, принаймні, відповідно до світлової версії, до якої вона вічно сказав, що цей сервіс коштує її 300 боліврів !!! РЗ!

На наступний ранок Мартін приходить побачити мене і говорить дуже тривожно, що хоча він не має доказів, він підозрює, що Vanessa не шукає роботу, і що вона може бути трохи брудним. Я розповідаю тебе, 23 роки! Для чого Мартін сказав, що вона, ймовірно, тільки торгувала трохи тіла, тому раджу мене не робити фокі-фокії з нею, просто в разі :) і що якщо він був впевнений в собі, він буде зловживати!

Ну, як ви можете бачити, росіяни не занурюють свого сусіда, тому я просто подякував Мартіну за попередження і сказав, що я буде більш обережним.

Джерело: forum.awd.ru