Банки в місяць.

Головний вуличний художник світу, британський банкезі, провів спонтанну виставку в Нью-Йорку. Всі Жовтень день в місті з'явився хоча б одна робота – це не тільки звичайний графіті, але і установки, акції і відеоарт. «Графіті – злочин».

«Чому мій новий Йоркський акцент. й

р.

"Ви доповнюєте мене."

р.

Проживання Музика. Ця робота, як багато інших, йде в серію: Банки перетворюють ряд Нью-Йоркських графіті своїми силами.

"Дірті Білизна: A Musical."

«Післяское мафія». Музика.

438344

Рідкі фізичні вправи для банкії в жанрі установки: він перетворив вантажівку в мобільний сад - з водоспадом, веселкою, метеликами. Аудиторський коментар на роботі нещастя: художник "Бамбі" повторює себе.

Крім того, Банки, які беруть участь у відеоарті: в роботі «Rebel Rocket Girl», Муджахіден стріляє Дісней літаючий слон Думбо.

«Цей об’єкт є символом боротьби з пошкодженим серцем для виживання», - розповідає пародія аудіогід.

«Дійкий вирок, я цуце, здавалося б, глибокий, якщо він був підписаний в ім'я мертвого філософа». Плато.

Р

Для фото цього графіті місцеві жителі збираються заряджати туристів $20 — відео про цей художник, розміщений на сайті без коментаря.

"Фудит барани." Зняти ван, який перевозив худобу за забій і примусив його плювати навколо м'ясної млини протягом двох тижнів - тільки тварини всередині були іграшки.

"Фудит барани."

Бетонна конфігурація.

3643354,00 Р

13 жовтня Банки провели гучну акцію місяця: він кладе лоток в парку, з якого він продала оригінальні твори, не розголошуючи їх авторство. Вартість полотна $60; тепер, що їх автор відомий, кожен цінується не менше $30,000.

«Всі ми робимо в життя ехо ввічливості». «Симові люди критикують мене за використання, скажуть, примітивні джерела». Але ви знаєте, що? Ця ворожість тільки зробить мене сильніше, не ослабше, як Келлі Роуланд сказав на X-факторі.

Під час тижня в обідній час з'явився склопластик Ronald McDonald, яке взуття було потерти для блиску живою особою.

Цей випуск вкладки «Нью-Йорк Пост» з редакцією «Кетч Банксі!» митець, що супроводжується гасінням підпису: «Я не читаю, що я вірю в газетах. й

р.

р.

«Ви хочете піти на художні галереї, але ви не маєте могильника в них? Ось виставковий простір для вас: всього два картини, буклет, безкоштовний шведський стіл.

Люди просять мене, чому я поставив виставки на вулиці, але ви побували художні галереї нещодавно? Всі новини

"Це більше, ніж просто інша виставка ..." О, ні, чекати, це. У куті є холодильник, наповнений дешевим вином. Забезпечити галерею традиції запалювання робіт і фокусування на напої. Ця робота надихнула руху вулиці Окупівля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але якщо ідея, що всі ідеї згортають, вона обвалюється. Ну, добре, це вино міцне, я був досить.

Банки перетворили звичайну антілу в Державному острові в об'єкт кандитного мистецтва.

"Гетто назавжди."

«Скопія великого Сфінкса Giza в пропорції 1 в 36, виконаних з розбитих блоків корицею. Випивання копії весняних вод Аравії не рекомендується. Банксі грає з словами: Арабська весняна вода відноситься до обох ключових вод і подій так званої Арабської весни.

«День мистецтва скасовано через дії міліції. й

«Для тих, хто дивує, якщо цей образ був прийнятий з дозволу власника будинку. Ні, не було.

Банкіси їдуть за смерть на поїздках. «Це танець смерті: художник відтворив реапер душі з турботою про те, що мав достатній талант». «Тожиток крихкості існування, тонкого зрізу життя, наданого кожному з нас, щоб залишити позначку на записі людства. Чому ми все тут? Що ми робимо тут? Чи знаєте ви, що за статистикою, один з вас стоїть тут, загинув сьогодні? О, немає, чекати, один з ваших стільникових телефонів є гонна штамп сьогодні. Добре, це ще досить трагі. «Я сказав, що завдання мистецтва – нагадувати чоловіка його смертності. Банки створюють інсталяцію до тих пір, щоб ми були мертвими. Давайте мені процитувати великий вікіпедійський поет, який колись сказав це. . . ?

Банки запропонували власну версію слогана бампера: "Г************."

З 27 жовтня в Нью-Йорку з’явилася можливість покривати банківську колонку. Банкізський критик на сайті Всесвітнього торгового центру «Свобода». "Замініть його з кращим експонатом!"

Заблоковано зображення.

167634

«Баканність банальноїсть зла», полотно, вершкове масло. Робота банку була названа книгою мислителя Ганни Арендта, написаної на матеріалах дослідження Gestapo Adolf Eichmann. На пейзажі невідомого художника, графіті художник пофарбував нази сидячи на лавці. 1 листопада на онлайн-торгівлі за $ 615,000, гроші підуть на благодійність, яка допомагає бездомним і СНІД-клієнтам.

р.

Висловлення аудіо коментаря: О... Це останній день виставки. І я щаслива сказати, що ми закінчили його на щасливій замітці. Найпоширеніший тип графіті в місті, який дав графіті в нашу епоху. Що зробив митець цього місяця в Нью-Йорку? Не привертають увагу рецензентів. Він сказав мені: «Якщо тільки одна дитина була надихнула, щоб зробити щось фарбою і пофарбувати, це буде розчарування, навіть статистично, враховуючи те, що я кладаю.» Банкізія стверджує, що мистецтво повинно жити серед нас, у громадському просторі - провокувати дебатів, висловити занепокоєння, створити і відірвати маски. Що, якщо часовий світ не є вуличним мистецтвом, але, навпаки, всі попередні історії мистецтва, коли картини були вішані в церквах і установах? У світі ми живемо вже регулюємо, візуально не менше, за дорожніми знаками та білбордами. Може бути з причини. Може бути, ми хочемо жити в світі, виготовленому з мистецтва, не просто прикрашений ним? Дякуємо за відвідування виставки.

Джерело: lenta.ru