Це зробить мене.

Олександр Миколайович Енгельхардт, емінесцентний вчений, сільський поміщик і 19-го століття громадський діяч, написав у своїх 12 листах з села:
«У чоловічому розумінні кислота є необхідною складовою їжі. Не пропустіть вечерю. Кислота є майже більшою потребою для роботи чоловіка, ніж м'ясо, і він буде досить їсти сором'язливі з кришкою, ніж неохайний суп з яловичиною.
Відсутність кислоти в їжі впливає на кількість праці, здоров’я та навіть моральний стан працездатних людей. У харчуванні військ у походах війни питання кислої капусти, кислоти, є питанням першочергового значення. й
Давайте пам'ятаємо традиційну - "Шах Да кашу". На цій дієті російська армія показала дива. Тим не менш, з часом ідея була вразливою.
У щоденній пошті читач пам'ятає свого батька, який служив у британській експедиційній силі в Дункірку і Аль-Аламіні, і попросить - що це їжа тоді?

У кожного батальйону було польська кухня з плитою на бензині, на якій готують різноманітні страви. М'ясо та овочі для кухні були доставлені в великі банки. Крім того, в батальйонному кварт-майстері було готівку купити яйця, фрукти або свіжі овочі. Їм запечують хліб на польових кухнях.

На передній гарячій їжі, що поставляється в спеціальних човнах, якщо ситуація дозволяє. Часом з фронту в зміщеннях з'явився обід біля задньої частини.

В умовах бойових дій було надано щоденне сухе раціонування, так зване композитне позначення, або компо для короткого. До цього входять сухі продукти - сухі вівсяні в порошок, сухий суп і сухий чай. Чайний завод перемішують з цукром і порошковим молоком.

М'ясні консерви були куркою, свининою або яловичиною. Прикріплений до раціону консервований ніж і кілька аркушів туалетного паперу.

Сухі раціони були картонною коробкою розміром 7 на 5 дюймів (18 на 13 сантиметрів), всередині яких вставляються інструкції з приготування.

Щоб нагріти воду, солдати дали так звану томатну плитку, сухий спирт. До кип'ятіння води додається вода.

Вони використовуються для їжі в парах. Один зігрітий і варений, інший стоячий охоронець.

Завдання штабу батальйону було планувати і доставити раціони і боєприпаси. У військовій науці та логістиці було відправлено поставку солдатів на бойові ділянки, а також залишається, головне.

Зберігаючи на розумі вчення Енгельхардта про важливість кислоти, я прийшов з напоєм. Магазин в нашому мікрорайоні продає сауеркрасу в герметичних пластикових пакетах. Я ріжу кут з ножичками і вичавити сік в коктейльне скло.

Якщо у мене є час, додайте лід. Смачні як будь-які martini.