1375
Новорічна купання.
Хто йде в баню 31 грудня? І це дуже чудова традиція, вже освячений протягом десятиліть. (Важко щось від радянської спадщини без списання і сметани. І хто, як альтернатива цьому, напевно зачаровує, але не завжди корисний для здоров'я і життя події, воліє плавання в морі 1 січня. Плавання в морі проблематично. (Хто на 1-му? З повагою, Що ще Це не Червоне море або Карибський басейн. Або в будь-який більш-менш підходящий температурний режим для ванн. Це, за мить, Північне море. Звісно, це не Баренцове море або Лаптевське море. Але вона надала охолоджену температуру +8 градусів Цельсій на перший день Нового року. Тим не менш, не зупинився на сорок тисяч людей, які бажали розбризти в своїх непристойних скрабних водах.
Тепер питання для заповнення. Яка країна зазнала масового плавання? Якщо це не для моря, то подумав Росія. Проте, є ще один однаково божевільний народ в Європі. І це голландська. (Для деяких причин я ніколи не дивився)
І це були вони, які розквітали сірі північні води з сороками тисяч помаранчевих купальників.
Зареєструватися Хтось каже мені, що або люди Нідерландів або росіяни зможуть побити його, якщо вона болить їх.
Чому?