Як їхати в Kitae (49 фото)

Якщо ви відвідуєте Китай принаймні один раз, ви ніколи не забудете спосіб руху місцевих водіїв. Не має нічого зробити з європейцями і американцями, але це виглядає як нам. Сьогодні Я поговорю про китайські дороги, правила дорожнього руху і звички тих, хто їздить. І є досить багато всіх водіння.

1 час Поки я був лише двома містами країни, а найбільші - Пекін і Шанхай. Це також одне з найбільш щільно заселених міст на планеті. Громадський транспорт тут дуже красивий, я написав історію про китайський метро, який незабаром буде попереду всієї планети, як в плані кількості станцій, так і довжини доріжок. З дорогами досить багато, і китайці розуміють, що є багато з них.

1 час Таке зростання необхідно, дорога життя. Будівництво здійснюється безперервно, як в містах, так і в сільських районах. Вони будують шосе, не соромляться вчитися від тих, хто вже їсти собаку на цьому. Так, включаючи корейці. Вони серйозно допомагають сусідам з розвитком дорожньо-транспортних мереж.

3 хв Будь ласка, зверніть увагу, що всі ознаки дублюються англійською мовою. Пекін і Шанхай, знову. Я не маю ідеї, як це буде в сільському Китаї, але я сподіваюся, що вірний навігатор, подорожуючий супутник-інтерпреттер і савви допоможе подолати всі труднощі наступного джерела на великому шляху.

4 000 р. До послуг гостей: Платіжні термінали оформлені дуже дивно, в традиційному стилі.

5 хв Чи можна уявити, чи не було транслітерації в метро, на вулицях, на дорогах Китаю? Це, мабуть, правда, але далеко від великих міст. Але це те, як іноземці приходять до Росії. Включаючи Москву. Вони не знають Cyrillic, вони не знають соромно!

р.

6 хв Так, дорожні будівельники Пекіна і Шанхай є твердими п'ять!

7 хв Практично всі міські дороги діляться в напрямках. І це не просто. Для безпеки, звичайно.

418765

8 Відокремлюються ударні вогні. Окремо для автомобілів, окремо для велосипедів, окремо для пішоходів.

Є 9 циклів країни. Якщо я можу назвати Таїланд землі мопедів, Китай є землею велосипедів.

10 хв Це те, що виглядає ідеально. Експрес-лінії та локальні, з поворотами на вулиці. Верхній провулок на в’їзді в іншу дорогу, дивіденд потоків ... це повинно бути третій транспорт в Москві по всій території. І він ніколи не застрягає трафіку, робить будівельників розумними. Китаянка зробив.

вул. Нормальна, 11 Зверніть увагу, що в кожному напрямку є тільки один провулок. Один з них паркований. Тепер подивіться на паркований другий ряд. Наскільки не стоять Цей ряд для коротких зупинок: перезавантажити щось, почекати старої бабусі, зупинити таксі. У цих вулицях! Якщо є дволанцева дорога, то право повністю зайнятий паркованими автомобілями (незалежно від того, що ви!), хтось інший намагається стояти «за хвилину» в другому ряді... але навіть якщо тільки один ряд зайнятий, джем руху все ще утворюється. Чому? Все про розмітку. Тут дорога була спочатку влаштована таким чином, щоб кожен був комфортним і зрозумілим. Ми маємо ці праві рядки на розмітках - повні частини дороги для руху. І вони не йдуть.

Р

12 красивих перехрестя.

13 Такі перекоси почали будувати в Москві.

14 тунелів в місті.

р.

15 Англійська на кожній вулиці!

16 Smiling Пекінська поліція трафіку.

Е-17 Ви повинні думати, що все добре на дорогах Китаю, як у всій Європі, так і в Америці? Ви йдете, це Китай! Країна переживає безпрецедентний економічний бум, побудувавши всі міста з нуля, але люди і їх психічність не змінилися. Будь-яка хороша дорога може стати пекою. Чоловіча стяжка між рядами автомобілів, самі автомобілі іноді не знають, де вони збираються, і все це ароматизується пучком моторики і циклістів.

18 Посмішки не завжди допомагають. Трафікна поліція бореться, але ...

156268

19 мар Які ж мешканці кельтеської імперії? Вам потрібно написати окрему історію, але ще раз. Тільки кілька ескізів зараз.

20 хв У цій країні ви знайдете безліч європейських, американських, корейських і японських автомобілів. Але майже всі моделі мають власну назву, а іноді абсолютно різні бренди. Тут популярний автомобіль в Росії Chevrolet Lacetti. У Китаї Buick. Звісно, все це одне занепокоєння GM, але на Американському ринку Buicky виглядають дуже різні. І існує безліч подібних прикладів.

21 мар Я ніколи не зустрівся з молотоком лімузином в будь-якій країні, крім Росії та Китаю.

22 мар Це китайські бренди автомобілів не так багато. Це дивовижна. Що таке, як ви знаєте? До речі, майже всі, ймовірно, 99% від українського флоту виготовляються в Китаї. Volkswagens, Chevrolets, Toyotas, Land Rovers ... уряд наказав захисні обов'язки на імпортних автомобілях, податок на два сотні відсотків вартості, тому виробники повинні побудувати свої заводи тут. Розглянуто спеціальний шик для приводу «оригінального» іноземного автомобіля, хоча як це зробити інші?

23 мар Але немає проблем з таксі. Це нормальний громадський транспорт, вони йдуть на лічильник, всі посадові особи. Ви можете оплачувати з такою ж карткою, як для автобуса, так і для метро.

р.

24 Понтас. Щиро дякую! Китайська любов все блискучі, дорогі і західні. І вони роблять. Продаються офіційно, на аукціонах.

р.

25 Спеціальний колір дає +20 для прохолоди і +10, щоб неслухняність. Ви не можете зупинитися на лінії зупинки.

р.

26 Пряжки цього кольору знаходяться далеко від однієї екземпляра.

27 мар Абсолютно всі автомобілі в Китаї настоюються. Я ніколи не зрозумів, що це був понт або необхідність їх клімату. Передні вікна розфарбовують все, залишаючи невеликий шматок так, щоб хоча б щось видно в дзеркалі.

28 мар Це виглядає дуже колхоз.

12595616

29 мар Цей хлопець має плоску овальну овальну під прямокутним дзеркалом. Натюрморт.

Р

30 хв Мені здається, що настоянка все ще не повністю правова, так як деякі люди замінюють її за допомогою штор. Чи є це все, що вам подобається?

31 Привіт, кошеня!

р.

32 кв.м. Трохи про благоустрій міста. Пішохідні переправи (разом з ліфтами), плитка, в тому числі для сліпих. Виготовляється грамотно, не вибірково перед перехрестями, але по всій довжині тротуару. сліпа людина зможе прогулятися на цих плитках, не боятися потрапити на автомобіль.

33 Красивий і комфортний. Пільці так не застрягають на тротуар.

Габаритний зображення

34 кв.м. Але ви не забули, що це Китай, ви? Так, їх реалізація хороших ідей також іноді ламе.

35 хв Як може статися?

р.

3610Р. 4200Р Але різниця між Китаєм і Росією полягає в тому, що іноді виникає освітлення. Плитка зламала - поставте попередження.

р.

37 хв На відміну від наших дворів, є дійсно корисною метою. І не забарвлюється в гельських тонах.

38 кв.м. Але цивілізований світ 21 століття схожий на місяць. Людина на скутер є водіння прямо вниз по пішохідному пості. По догляду за тілом.

39 Сепараційні паркани не перешкоджають проходженню по дорозі в неправильному місці. Це одне з цілей їх установки...

40 хв І ці стовпи були налаштовані спеціально проти таких свердловин. Ні, він скеледець з його микіком!

1 час Стоп на пішохідній перетині - так що!

Р

42 км А де потрібна поліція? Вони припаркували себе на тротуарні!

до 50 Про нас Припинити автомобіль, закривши вихід на інші, і не залишилося телефону.

440.00 р. Блок пішохідної переправи? Але ви не повинні йти далеко до автомобіля!

45 Китайська вчиться з світу. І іноді не тільки добре. Нова мода - залиште кошик у порушенні правил? Прийміть номер з вами, потім ви не будете добре!

6574877 Габаритний зображення

Вибрати 46 _ Я не даю всіх, я хочу, щоб я хочу!

47 кв.м. До великого щастя китайської нації поліція різко порушила на такі порушення. Кількість свердловин на дорогах менше Москви. З вікон прогулянку по стопі і кладуть дрібні речі. Ми ще не думали про це, а не «паркони» ніколи не вирішить проблему.

р.

48 кв.м На всіх зовнішніх хаосах я тільки бачив одну аварію, неповнолітній. Може бути, тому що китайська не має головного – агресія за колесо? Це дуже важлива точка безпеки дорожнього руху.

Джерело: macos.livejournal.com