1165
Подорож в Нью-Джерсі
На другий день, мій довгоочікуваний сон, Я, нарешті, взяв їздити в кабіні реальної американської вантажівки. Поки не тільки до сусіднього стану і спини, але вже багато вражень, більше 600 фото і впевненість, що все це буде потрібно повторювати. Тільки в найближчий час Інший кінець країни, наприклад. І вперше в моєму житті, після того, як витрачати весь день в кабіні автомобіля, я був не тільки не втомився, але навпаки був повний міцності і готовий йти, йти і йти.
Про вантажоперевезення я їду, я мав окремий пост. У цей час мій друг Юра мав завдання залишити Бруклін, забравши вантаж в Нью-Джерсі, а потім повернутися до Нью-Йорка. Він не зазвичай робить це, але цей час він мав хорошу причину. Я не міг пропустити цю можливість і пішов з ним. Сьогодні це перша частина. Відправлення з Нью-Йорка і дорога до складу терміналу. Далі Я розповім вам про завантаження, зворотну дорогу та зупинки доріжки. Ось ми йдемо.
Найбільший виклик отримання по Нью-Йорку вантажівкою вибирає правильний шлях. Якщо для мене, наприклад, поїздка в зону аеропорту Кеннеді - це коротка поїздка по трасі, для водія вантажівки це екструзування кисть через нескінченні вогні трафіку і джемки трафіку. Ведуться протягом 15 хвилин, і вантажівка не менше години. Крім того, весь шлях, що він буде захоплений, вирізати і кинути під колесами деякі з найгірших драйверів у всій Америці. Навіть якщо ви не можете їздити на всіх дорогах і вулицях Нью-Йорка, то варіанти для великих вантажівок з напівпричепом менше. Основними проблемами є висота міст і перекосів, а також відсутність простору для маневру. Не кожен перевал зможе переходити, а не на кожному перетині перетвориться в правильному напрямку. Усі це, плюс розбиті дороги, робить Нью-Йорк в цілому і Брукліні, зокрема, одне з найрізноманітніших місць для водіїв вантажівок в США. Деякі драйвери з інших міст просто відмовляються піти на Бруклін, і деякі транспортні компанії оплачують додаткові гроші, щоб подорожувати там.
2,2 км Ми зіткнулися з тими самими викликами, і це був самий незвичайний маршрут з міста, що я бачив.
3. У На перехресті мексиканки чекають будь-яка робота.
4. Мутан.
1990Р. 2199Р.
5. Умань Китайський колектор пляшки.
6. Жнівень Після того, як ми потрапили до Брукліна, ми нарешті отримуємо до нормальної дороги.
7. Про нас Ahead - Verrazano-Narrows Bridge. У штаб-квартирі в Нью-Йоркському Марафоні та пов'язаних з закриттям вулиці, а також фактом, що вантажі можуть лише подорожувати на верхньому рівні місту.
р.
8. У Верхній рівень. Я зазвичай приводив мій автомобіль внизу.
271550 р.
9. Навігація Висока посадка відкриває безпрецедентні перспективи. З вікна моєї Волви, все це просто не видно - паркан заважає. Фото верхньої Нью-Йоркської бухти. Ведуться крани вантажного порту Newark-Elizabeth.
10. The Brooklyn districts of Fort Hamilton і Bay Ridge. У фоні є панорама Манхеттена.
69557047р.
11. З іншого боку, ви можете бачити відкритий океан і кораблі, що проходять через канал Амбрис.
12. На виході з мосту необхідно сплатити за тариф. Для вантажівки, це коштує $75. $15 ось.
481764
13.00 р. Після того, як остров Держн і безкінечний ремонт його центрального транзитного автомагістралі, Державний острів Експресу.
14. Вантажоперевезення вантажівки, як гігантський електродвигун.
15.00 р. Де є ремонт, завжди є трафік.
16.00 р. Під час змикання в транспорті я фотографую товщину бетонної подушки під реконструйовану частину траси.
17.00 р. Машина для наповнення подушки.
18 років Брудна вантажівка від будівництва.
2019 990 Р
19. Напівпричіп з маніпуляторним краном.
20. Від денного Острів ми залишаємо на Götlas Bridge, побудований в 1928 році.
21. Звідси можна чітко побачити Артур Вбив Раїл міст, міст з найдовшим підйомом в світі.
22. У передмісті знаходиться АЗК NYT. З іншого боку крани Howland Hook Container Terminal і NYK Line Ocean Container Ship. На горизонті видно хмарочоси Манхеттена.
23. У Нью-Джерсі ми збираємось на дорогу Нью-Джерсі.
р.
24. Тут система записує номер зміни, на якому ви поїхали на шосе і номер, на який потім з'їсти з неї, і за результатами буде видалено необхідну кількість від вас. Ті, хто не має транспондера для автоматичного платежу, доведеться взяти квиток.
25. Садова держава, що в якому подзвонити Нью-Джерсі, це не сад взагалі. Є багато виробництва.
26. Ми нарешті входимо в світ вантажівок. В дорозі є дві частини – для автомобілів і для всіх. Вантажні автомобілі, куди кожен.
27. Я спробував фотографувати вантажників, але майже нічого не сталося.
3610Р. 4200Р.
29. Нью-Джерсі Turnpike. У цій частині є сім мереж в кожному напрямку.
р.
, Україна
31. Над дорожнею вішайте електронні підписи та інформаційні дошки. Зміна режиму швидкості в залежності від погодних умов і дорожньої ситуації. В даний час є максимум на знаках. 65 км/ч.
32. До правого на асфальті є гребінцем, коли удар, за допомогою якого колеса зроблять сильний шум. Якщо ви закохнулися, то прокинете.
33. Бак. Я ніколи не знав, що транспортується.
Габаритний зображення
35. Юра спить на колесах :. (тільки зв'язаний)
р.
36.00 Р Вид з пасажирського місця. Незважаючи на те, що більше не місць, але реальні стільці з підвіскою повітря. На бамах вони плавно рухаються, з яких я почав спати.
37. На вітрове скло транспондерів для оплати доріг і навігаторів з картами для вантажівок.
р.
38. Безперервно ремонтуються і реконструюються.
39.00 р. У роботі вже завершено і найближчим часом будуть відкриті для руху.
3610Р. 4200Р.
40. Захоплення.
41. Помаранчевий вантажівка на даху. Вантажівки мають багато плавань, і ці речі допомагають поліпшити стійкість доріг і зменшити витрати палива.
42. Вантажівка з власним навантажувачем.
43. Від плавного висування на стільці, я нарешті подрібню мій розум, і я запропонував зупинити чашку кави в зоні обслуговування.
204686
44. На в'їзді всі вантажні перевезення направляють на окрему парковку.
45. У той час як я працюю за каву, Юра перетворилася на двигун в холодильнику так, щоб за часом завантаження було необхідної під-камерної температури.
46. Це не автомобільна зупинка, але є багато вантажівок. Хтось пішов на каву, як нам. Щойно стояв, щоб захопити.
47. Наша вантажівка жовта.
2489107
52. Після пиття кави і їсти сендвіч, ми повертаємося до доріжки.
53. Головний потік.
54. Автомобіль з додатковим заднім багажником.
55. Неприємний чорний Додж, водіння з усіма в потоці, раптово перетворилося на спалахи і почали зупиняти щось непристойним йому автомобілем.
57.00 р. Кондиціонерська конвенція.
58. Світ за вікном різко змінився.
3610Р. 4200Р.
59.00 р. Про те, як витрачається гроші платника податків.
60. Платформа з екскаватором.
61. Ознайомитися з зображенням гальмівного сандалу.
62. П'яти хвилин, щоб відпочити, ви будете жити.
63. Інформаційне забезпечення ремонтних робіт.
64. Далі ми пішли на інше шосе. Безкоштовно зараз.
р.
66.00 Р Єдиний старий автомобіль я бачив на дорозі, який день.
204992р.
67. Ми перезавантажуємо Chijik.
68. Далі ми залишили автомобіль.
69.00 р. Зовні вікна розтягують поля і ферми. Продаж деревини.
70. Сади.
71. Продається дрова і старий понтійський феєрверк.
72. Наскільки ще одна робота попереду.
73.00 р. У вежах енергетичної компанії, які ремонтували дроти.
75.00 р. Три постріли в рядку.
77. Це не Нью-Йорк.
Габаритний зображення
78.00 р. Не Нью-Йорк у всьому світі.
79. Я пішов до нього.
80. Вхід
81. І в середині всіх цих полів, вантажних автомобілів стяжок назад і вперед.
82. Вода.
83. Не всі будинки добре збережені.
84. Знак забороняє випікання. Хтось може пояснити деталі. Я розумію, що це свого роду гальмування двигуна, але я не знаю принципу.
85. Зовні вікна продовжують краєвиди, які «не Нью-Йорк взагалі».
р.
86. Як ви прийшли в іншу країну.
87. Розплідник дерева.
88. Коли ми досягали нашого призначення, ми були в середині невеликого села.
р.
89. Все виглядає дуже пристойно, але я відразу проціджувався численними камерами в ящиках на стовпах. Виявилося село з чорною кількістю населення. Він дивний. Я використовуюсь для того, щоб бути чорним, віпером і камерами на полях, або гідним місцем, білими і без камер. Несумісні. Ну, не Нью-Йорк знову.
Р
90.00 Р З'ясувавши адресу, ми пішли іншим чином. Через два хвилини ми почали перебувати на твердих вантажівках і величезних будівлях логістичних терміналів і складів.
р.
91. Ми на ціль. Це наш термінал.
Продовжити
р.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com
Про вантажоперевезення я їду, я мав окремий пост. У цей час мій друг Юра мав завдання залишити Бруклін, забравши вантаж в Нью-Джерсі, а потім повернутися до Нью-Йорка. Він не зазвичай робить це, але цей час він мав хорошу причину. Я не міг пропустити цю можливість і пішов з ним. Сьогодні це перша частина. Відправлення з Нью-Йорка і дорога до складу терміналу. Далі Я розповім вам про завантаження, зворотну дорогу та зупинки доріжки. Ось ми йдемо.
Найбільший виклик отримання по Нью-Йорку вантажівкою вибирає правильний шлях. Якщо для мене, наприклад, поїздка в зону аеропорту Кеннеді - це коротка поїздка по трасі, для водія вантажівки це екструзування кисть через нескінченні вогні трафіку і джемки трафіку. Ведуться протягом 15 хвилин, і вантажівка не менше години. Крім того, весь шлях, що він буде захоплений, вирізати і кинути під колесами деякі з найгірших драйверів у всій Америці. Навіть якщо ви не можете їздити на всіх дорогах і вулицях Нью-Йорка, то варіанти для великих вантажівок з напівпричепом менше. Основними проблемами є висота міст і перекосів, а також відсутність простору для маневру. Не кожен перевал зможе переходити, а не на кожному перетині перетвориться в правильному напрямку. Усі це, плюс розбиті дороги, робить Нью-Йорк в цілому і Брукліні, зокрема, одне з найрізноманітніших місць для водіїв вантажівок в США. Деякі драйвери з інших міст просто відмовляються піти на Бруклін, і деякі транспортні компанії оплачують додаткові гроші, щоб подорожувати там.
2,2 км Ми зіткнулися з тими самими викликами, і це був самий незвичайний маршрут з міста, що я бачив.
3. У На перехресті мексиканки чекають будь-яка робота.
4. Мутан.
1990Р. 2199Р.
5. Умань Китайський колектор пляшки.
6. Жнівень Після того, як ми потрапили до Брукліна, ми нарешті отримуємо до нормальної дороги.
7. Про нас Ahead - Verrazano-Narrows Bridge. У штаб-квартирі в Нью-Йоркському Марафоні та пов'язаних з закриттям вулиці, а також фактом, що вантажі можуть лише подорожувати на верхньому рівні місту.
р.
8. У Верхній рівень. Я зазвичай приводив мій автомобіль внизу.
271550 р.
9. Навігація Висока посадка відкриває безпрецедентні перспективи. З вікна моєї Волви, все це просто не видно - паркан заважає. Фото верхньої Нью-Йоркської бухти. Ведуться крани вантажного порту Newark-Elizabeth.
10. The Brooklyn districts of Fort Hamilton і Bay Ridge. У фоні є панорама Манхеттена.
69557047р.
11. З іншого боку, ви можете бачити відкритий океан і кораблі, що проходять через канал Амбрис.
12. На виході з мосту необхідно сплатити за тариф. Для вантажівки, це коштує $75. $15 ось.
481764
13.00 р. Після того, як остров Держн і безкінечний ремонт його центрального транзитного автомагістралі, Державний острів Експресу.
14. Вантажоперевезення вантажівки, як гігантський електродвигун.
15.00 р. Де є ремонт, завжди є трафік.
16.00 р. Під час змикання в транспорті я фотографую товщину бетонної подушки під реконструйовану частину траси.
17.00 р. Машина для наповнення подушки.
18 років Брудна вантажівка від будівництва.
2019 990 Р
19. Напівпричіп з маніпуляторним краном.
20. Від денного Острів ми залишаємо на Götlas Bridge, побудований в 1928 році.
21. Звідси можна чітко побачити Артур Вбив Раїл міст, міст з найдовшим підйомом в світі.
22. У передмісті знаходиться АЗК NYT. З іншого боку крани Howland Hook Container Terminal і NYK Line Ocean Container Ship. На горизонті видно хмарочоси Манхеттена.
23. У Нью-Джерсі ми збираємось на дорогу Нью-Джерсі.
р.
24. Тут система записує номер зміни, на якому ви поїхали на шосе і номер, на який потім з'їсти з неї, і за результатами буде видалено необхідну кількість від вас. Ті, хто не має транспондера для автоматичного платежу, доведеться взяти квиток.
25. Садова держава, що в якому подзвонити Нью-Джерсі, це не сад взагалі. Є багато виробництва.
26. Ми нарешті входимо в світ вантажівок. В дорозі є дві частини – для автомобілів і для всіх. Вантажні автомобілі, куди кожен.
27. Я спробував фотографувати вантажників, але майже нічого не сталося.
3610Р. 4200Р.
29. Нью-Джерсі Turnpike. У цій частині є сім мереж в кожному напрямку.
р.
, Україна
31. Над дорожнею вішайте електронні підписи та інформаційні дошки. Зміна режиму швидкості в залежності від погодних умов і дорожньої ситуації. В даний час є максимум на знаках. 65 км/ч.
32. До правого на асфальті є гребінцем, коли удар, за допомогою якого колеса зроблять сильний шум. Якщо ви закохнулися, то прокинете.
33. Бак. Я ніколи не знав, що транспортується.
Габаритний зображення
35. Юра спить на колесах :. (тільки зв'язаний)
р.
36.00 Р Вид з пасажирського місця. Незважаючи на те, що більше не місць, але реальні стільці з підвіскою повітря. На бамах вони плавно рухаються, з яких я почав спати.
37. На вітрове скло транспондерів для оплати доріг і навігаторів з картами для вантажівок.
р.
38. Безперервно ремонтуються і реконструюються.
39.00 р. У роботі вже завершено і найближчим часом будуть відкриті для руху.
3610Р. 4200Р.
40. Захоплення.
41. Помаранчевий вантажівка на даху. Вантажівки мають багато плавань, і ці речі допомагають поліпшити стійкість доріг і зменшити витрати палива.
42. Вантажівка з власним навантажувачем.
43. Від плавного висування на стільці, я нарешті подрібню мій розум, і я запропонував зупинити чашку кави в зоні обслуговування.
204686
44. На в'їзді всі вантажні перевезення направляють на окрему парковку.
45. У той час як я працюю за каву, Юра перетворилася на двигун в холодильнику так, щоб за часом завантаження було необхідної під-камерної температури.
46. Це не автомобільна зупинка, але є багато вантажівок. Хтось пішов на каву, як нам. Щойно стояв, щоб захопити.
47. Наша вантажівка жовта.
2489107
52. Після пиття кави і їсти сендвіч, ми повертаємося до доріжки.
53. Головний потік.
54. Автомобіль з додатковим заднім багажником.
55. Неприємний чорний Додж, водіння з усіма в потоці, раптово перетворилося на спалахи і почали зупиняти щось непристойним йому автомобілем.
57.00 р. Кондиціонерська конвенція.
58. Світ за вікном різко змінився.
3610Р. 4200Р.
59.00 р. Про те, як витрачається гроші платника податків.
60. Платформа з екскаватором.
61. Ознайомитися з зображенням гальмівного сандалу.
62. П'яти хвилин, щоб відпочити, ви будете жити.
63. Інформаційне забезпечення ремонтних робіт.
64. Далі ми пішли на інше шосе. Безкоштовно зараз.
р.
66.00 Р Єдиний старий автомобіль я бачив на дорозі, який день.
204992р.
67. Ми перезавантажуємо Chijik.
68. Далі ми залишили автомобіль.
69.00 р. Зовні вікна розтягують поля і ферми. Продаж деревини.
70. Сади.
71. Продається дрова і старий понтійський феєрверк.
72. Наскільки ще одна робота попереду.
73.00 р. У вежах енергетичної компанії, які ремонтували дроти.
75.00 р. Три постріли в рядку.
77. Це не Нью-Йорк.
Габаритний зображення
78.00 р. Не Нью-Йорк у всьому світі.
79. Я пішов до нього.
80. Вхід
81. І в середині всіх цих полів, вантажних автомобілів стяжок назад і вперед.
82. Вода.
83. Не всі будинки добре збережені.
84. Знак забороняє випікання. Хтось може пояснити деталі. Я розумію, що це свого роду гальмування двигуна, але я не знаю принципу.
85. Зовні вікна продовжують краєвиди, які «не Нью-Йорк взагалі».
р.
86. Як ви прийшли в іншу країну.
87. Розплідник дерева.
88. Коли ми досягали нашого призначення, ми були в середині невеликого села.
р.
89. Все виглядає дуже пристойно, але я відразу проціджувався численними камерами в ящиках на стовпах. Виявилося село з чорною кількістю населення. Він дивний. Я використовуюсь для того, щоб бути чорним, віпером і камерами на полях, або гідним місцем, білими і без камер. Несумісні. Ну, не Нью-Йорк знову.
Р
90.00 Р З'ясувавши адресу, ми пішли іншим чином. Через два хвилини ми почали перебувати на твердих вантажівках і величезних будівлях логістичних терміналів і складів.
р.
91. Ми на ціль. Це наш термінал.
Продовжити
р.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com