Акула фотогаф

Фотограф Todd Bretl продовжує досліджувати океан, збираючи приголомшливі фотографії різноманітної морської фауни. Багато хто бачив свої фотографії оболонок і інших морських тварин, але фотографії акулів, які приймають в тісному діапазоні, дійсно приголомшливі. Незважаючи на репутацію феросійних предків, Bretl вдалося отримати досить близько до них, фотографії та повернення до берега сейфа та звуку. Ці морські тварини часто стають героями всіх видів страшних оповідань, в яких вони діють виключно як фіерце, так і безтурботні предики. Bretl каже, що «небезпека акулів до підводних диверсів значно перебільшена». Акули ніколи не були агресивними до мене. Але, звичайно, це не означає, що фотограф нехтує запобіжниками.

«Препаратінг для акулажу фотографія не відрізняється, ніж підготовка до рибок», – каже Тоддд. «Ви просто повинні переконатися, що ви приймаєте все необхідне обладнання з вами. Важливо заздалегідь думати про те, що ви хочете стріляти.

«Для обличчя на обличчі з акулами завжди досить захоплюючий і важко думати про те, як краще взяти картину, коли він дійсно спекотний.» Тоддд намагається ретельно продумати ідею перед рукою.

Основна відмінність при стрільбі акулів полягає в тому, що ви не можете сидіти з обличчям проти фіксатора. Ви завжди повинні бути оповіщення, якщо акула не дуже доброзичлива або дуже цікава (Ви не любите тигра акула, щоб дізнатися, хто ви є).

Тоддд припускає, що він ніколи не буде зніматися на Великий Білий або Мако без страховика, але з іншими видами акула він може плавати самостійно. Більшість фотографів, які купують на акули, не від них. Це найпоширеніша помилка.

Часто використовується приманка, щоб отримати акули, щоб плавати ближче, так як суперечать поширеній думці, вони не захоплюють диверси в спробі зловити.

Більшість фотографій були взяті біля Багами. Проживала в воді від 9 до 9 р., перебивається тільки на заправку підводного плавання. Якщо фотограф має яскраву кількість часу, терпіння і спокій, акула рано чи пізно купує трохи ближче. Полювання акула є одним з найгірших способів взяти картинку впритул. Вони набагато більше, ніж люди думають.

Коли фотограф просить розповісти про те, що сталося під час своєї фото полювання, він зазвичай розповідає про те, як одна ніч в Багамах він вирішив взяти фото самостійно. Я був під катером і був про початок фото полювання в темному, оточеному десятками акулів. Але раптом акули почали дивуватися, вони переїхала швидше і швидше, наближившись і ближче. На цій точці я думав, що я, ймовірно, хворий з ними камери. Виявилося, що приманка впав з човна і купила біля ноги. Як тільки я пливла, акули заспокоїлися, але за кілька секунд я переживав реальний страх.

р.

р.

р.

1 999 р.

English, Українська, Français...

-img13---

Джерело: www.myмодернmet.com