1112
Маленькі секрети журналістики
Відкрийте маленьку професійну таємницю: кожен з новин має місце у бюлетені. Перша лінія, як правило, війна, терористична атака або Природні катастрофи (цунамі, паводки, пожежі), а також промислові катастрофи (Чернобил, Фукума). Журналісти також люблять фондові аварії та великі банківські збої. Відомі смерті зазвичай оголошуються в кінці.
Повідомлень про цей погляд дивно підготовлені, слова продумуються, вибрані фотографії. Звісно, хтось похилий підготовлений матеріал на покійному, який був тільки вчора живий.
У 16 ст. Замовляли публікації, на які були імена родичів, дати народження та смерті, заголовок.
У 19 столітті редактор англійської газети The Times, John Thaddeus Delan, розумів актуальність жанру і почав запроваджувати своїх ручок гінас, щоб похвалити гідність і досягнення загиблого, опускаючи будь-яку критик. Це не добре або нічого про мертвих.
Це був великий успіх, і протягом багатьох років влада жанру не ослаблена. Сьогодні обітуарія знаходиться в великому гойдалці, оскільки він закриває емоційну мережу шанувальників покійного. Громадська справа вимагає обітуарію.
Хороша обітуарія повинна бути приготована без хати, заздалегідь. Краще довірити фахівця. У Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Віллі це тверда робота, виконана Bob Shondy, яка протягом 18 років був редактором обітуарів. Він тепер опублікував книгу, яку він розповідає про проблеми професії.
Одного разу австралійська колега Боба Шонді приймала участь у вечірній вечір і поговорила з відомим актором Maggie Smith. Вона особливо хороша на ролі аристократів. «Що ти живеш?» вона запитала. На слухання відповідь Маггі Сміт звинуватив його з мовним контемптом, як тільки вона могла.
Боб Шаньд пише, що збір матеріалу під час життя героя непросто. У будь-якому випадку, друзі та родичі відмовляться говорити про свою можливу смерть. Колеги або біографи також полягають обережно, не хочуть викликати неприємності.
Тоні Блер. Він запровадив Боб до прем'єр-міністра: «Мет Боб Шаньд. Він написав свою обігуарія, до якої Tony Blair відповів, "Я не знаю. ?
«Повага життєвого попиту, мертва потреба правда». У жанрі obituary іноді люди, які навчають цю роботу принципу. Вони не соромляться включати тінічні аспекти життя персонажа, романи, кримінальні записи, секретні нахили та ін. Написати для своїх читачів.
В іншому випадку, незважаючи на сліпучу пляму правди, щоб не відхилити сім'ю і родичів. Боб Шонді згадує справу, де дружина загиблого йому не опублікувати інформацію про його кохану, з якою він мав два діти. Боб не давав у тому, що його господиня і її діти заспокоїли його в тій же мірі. Він буде несправедливим, щоб тинути їх.
Написання обігуарів, - пише Боб Шонді, "хто навчив мене багато про життя. Я ніколи не втомився від слухових оповідань про те, як люди прагнули досягти своїх цілей, пристрасть до якого вони зробили так, що компасіон вони показали для інших, принципи, які вони проводилися.
Обітуарії є чудовими історіями, які можуть слугувати для майбутніх поколінь. й