Насосний автомобіль

Хороша форма важко приховати навіть погану фарбу, але це можливо.
У цей час вдалося кілька радянських заводів виробництва побутової техніки.
Серед найрізноманітніших продуктів були багато успішних прикладів, тут є один з улюблених - настільних вентиляторів Харківської рослини.
Вони були розроблені для нашої оборони і подаються в морфоті, на кораблях і навіть підводних човнах.
Бездротові мотори працюють в цей день, дійсно нічого не ламаються, гумові леза висихають, дроти згинаються і коги втрачаються, а двигуни продовжують працювати належним чином.
Додати до цього лиття алюмінієвого сплаву і винахідливий дизайн з функцією повороту голови і перед нами супер-розробник.
Як хороший старий автомобіль з товстим залізом тіла, вічні форми і нічого зайвого. Ось порівняння з автомобілем і підкаже мені ідею «пампінгу» вентилятора, це насправді те, що він виходить.
За технологією я не буду входити в деталі, все зрозуміло тим, хто більш-менш знайомий з ремонтом тіла і тюнінгом, шліфуванням, грунтом, розписом, лаком, шкірою ... Технічний паспорт.

Технічний паспорт, оборот.

Стан перед

Обробка процесів, рубль, дует, полірований - сушіма)

Полір, це буде без фарбування, просто лакування.

Газети початку 20 століття під лаком, до речі, реклама в цих газетах не менше, ніж в поштовій скриньці) парфуми, порошок, мазі з усього і т.д.

р.

шкіра

За допомогою дерев'яного бруса мокра шкіра може бути перетворена в будь-яку бажану.

фітинги

, Україна

Hothrod, мотиви з першого кола асоціацій

Шкіра і хороший стібок половина оповідання.

Цей комрад в стриманих тонах

Гірський козячий хутро

Чорний Довг.

1990Р. 2199Р.

Джерело: рибальська сітка