Сирники Swiss (7 фото)

У літній час більшість людей відпочивають на морі або за кордоном, їдуть за кордон, а деякі мають абсолютно різне життя. Сім'я Муріс не має вихідних: вони працюють 15 годин на добу, 7 днів на тиждень з середини травня до кінця жовтня. Сім'я Муріце робить сир. Це процес, який вимагає максимальної концентрації протягом шести годин. У цьому випадку кожен другий рахує: варто втратити час і сир не буде настільки смачним. Багато чинників важливі тут: наприклад, температура молока вранці і навіть погода. Ви не можете вивчати його з книг.

Жак, 64-тілна голова сім'ї, ніколи не спеціально вивчав сироваріння, він дізнався все на практиці. Кожен «круглий» сирних зважень від 25 до 40 кілограмів. В залежності від часу року можна зробити один або два раунди сиру на добу. З кожним роком родина Муріса складає близько 200 кіл сиру від непастеризованого молока від корів від власної ферми.

5 хв., всі члени сім'ї працюють важко. Олександр і його молодший брат П'єр відводять худобу, а жакети, означають, знімає піну з молока. Олександр погоджується, що він радий залишатися в будинку з батьком, а сировина є саме те, що він хоче зробити.

Найвища пасовища на висоті 1450 метрів. Прогуляйтеся до неї. Тим часом все обладнання фермера піднімає кабельний автомобіль. Сім'я членів сім'ї йдуть в ліжко близько 8:30. Таким чином, коли-небудь орендує найближчий шале і влаштовує вечірки на всю ніч, це викликає роздратування серед місцевих мешканців, які використовуються для тиші.

Наприкінці сезону корови дають менше молока і Мурісу, щоб зробити не більше 1 коло сиру в день. За старою традицією, завжди оберіть корову, яка йде попереду, і продає кошик з речами, покритими червоним вежем, як ознака, що сім'я не має боргів. На шляху від пасовища чоловіки привітають місцевими, пропонуючи їм кухоль пива або склянки вина.

35% молока, виробленого в Швейцарії в 2012 році, використовувався для виробництва 450 різних видів сиру, і тільки 4.58 % було експортовано.
У 2011 році було оцінено, що 8 млн. осіб в Швейцарії їсти 21,4 кг сиру на капіта, яка майже в 2 рази більше, ніж кількість споживаного шоколаду.
• З 2012 року експорт збільшився на 3,7% порівняно з 2011 роком
70,4% швейцарського сиру експортували в сусідні країни (Німеччина, Франція, Італія)
• Близько 6000 чоловік працює в сирній галузі в Швейцарії

English, Українська, Français...

-img8---

Джерело: blogs.reuters.com