Сирники Swiss (7 фото)

У літній час більшість людей відпочивають на морі або за кордоном, їдуть за кордон, а деякі мають абсолютно різне життя. Сім'я Муріс не має вихідних: вони працюють 15 годин на добу, 7 днів на тиждень з середини травня до кінця жовтня. Сім'я Муріце робить сир. Це процес, який вимагає максимальної концентрації протягом шести годин. У цьому випадку кожен другий рахує: варто втратити час і сир не буде настільки смачним. Багато чинників важливі тут: наприклад, температура молока вранці і навіть погода. Ви не можете вивчати його з книг.

Сирники Swiss (7 фото)

Жак, 64-тілна голова сім'ї, ніколи не спеціально вивчав сироваріння, він дізнався все на практиці. Кожен «круглий» сирних зважень від 25 до 40 кілограмів. В залежності від часу року можна зробити один або два раунди сиру на добу. З кожним роком родина Муріса складає близько 200 кіл сиру від непастеризованого молока від корів від власної ферми.

Сирники Swiss (7 фото)

5 хв., всі члени сім'ї працюють важко. Олександр і його молодший брат П'єр відводять худобу, а жакети, означають, знімає піну з молока. Олександр погоджується, що він радий залишатися в будинку з батьком, а сировина є саме те, що він хоче зробити.

Сирники Swiss (7 фото)

Найвища пасовища на висоті 1450 метрів. Прогуляйтеся до неї. Тим часом все обладнання фермера піднімає кабельний автомобіль. Сім'я членів сім'ї йдуть в ліжко близько 8:30. Таким чином, коли-небудь орендує найближчий шале і влаштовує вечірки на всю ніч, це викликає роздратування серед місцевих мешканців, які використовуються для тиші.

Сирники Swiss (7 фото)

Наприкінці сезону корови дають менше молока і Мурісу, щоб зробити не більше 1 коло сиру в день. За старою традицією, завжди оберіть корову, яка йде попереду, і продає кошик з речами, покритими червоним вежем, як ознака, що сім'я не має боргів. На шляху від пасовища чоловіки привітають місцевими, пропонуючи їм кухоль пива або склянки вина.

Сирники Swiss (7 фото)

35% молока, виробленого в Швейцарії в 2012 році, використовувався для виробництва 450 різних видів сиру, і тільки 4.58 % було експортовано.
У 2011 році було оцінено, що 8 млн. осіб в Швейцарії їсти 21,4 кг сиру на капіта, яка майже в 2 рази більше, ніж кількість споживаного шоколаду.
• З 2012 року експорт збільшився на 3,7% порівняно з 2011 роком
70,4% швейцарського сиру експортували в сусідні країни (Німеччина, Франція, Італія)
• Близько 6000 чоловік працює в сирній галузі в Швейцарії

Сирники Swiss (7 фото)

Сирники Swiss (7 фото)

English, Українська, Français...

-img8---

Джерело: blogs.reuters.com