Місто Канди та його реліквія

Канди - місто "високий" в центральній частині Шрі-Ланка, розташованої в центрі країни. Висота його майже 500 метрів над рівнем моря. Його головна визначна пам'ятка - Храм Тото Будди, який можна побачити в сьогоднішньому фото звіті.

Я був в Шрі-Ланці під час так званого дощового сезону і в Канді часто був потоплений дощ. Канді стала столицею наприкінці 16-го століття, коли король Раджасінг виграв феодальну війну і перемістив місто країни тут. Зараз шостий за величиною місто в Сієлоні.

Р

У Шрі-Ланці окрема освіта є школами для хлопчиків і дівчат, які також є спадщиною від британських, дівчат, які ходять в цій класній шкільній формі, але з 1956 року вже були загальноосвітні школи. У 17 столітті місто чотири рази протистояли своїх атак, а потім голландці.

Що здивувало мене про Канди, що в місті знаходилися джеми трафіку, і я провів там час. Але батько на велосипеді несе дівчину з школи, така картина є абсолютною нормою життя для тропічного острова. Спочатку португальська, а потім голландська «закуплена» частина острова, але все ж центр Шрі-Ланці залишився незалежним. Останній король Шрі-Ланці, Шрі Вікрам Раджасінге, заслужила невизнання людей і його головного міністра, поєднаного з британськими, які вже підкорили всі володіння голландськими, і допомогли колонізаторам зайняти місто. Англійці були більш успішними, ніж португальська і голландська завойовує острів, а в 1915 році весь острів став колонією Британської імперії.

2 березня 1815 р. останній король Шрі-Ланці скорочено, закінчив монархію 24-го століття та 225-річну незалежність князівства Канди. Останній королівський капітал згорнув. Також є залізнична станція в місті, побудована під британською мовою в середині 19 століття, я зараз шкодую, що я не гуляю там, це дійсно цікавий пам'ятник історії.

На день мого прибуття в місто відбувалися вибори місцевих органів влади, які прибули сюди, а місто було

У Канді є цікавий «символий» озеро, побудований останнім королем. У центрі озера є невеликий острів, на якому Сри Вікеррам Раджасінге зберіг свої гарем. Англійська "лорда" любила покататися на озері на човнах і будувати красиву стіну навколо. Це більше, ніж рекомендація, де ходити в Канді, я також не встиг доїхати до озера.

618475

У місті знаходиться місцева архітектурна пам'ятка. У 1864 р. було побудовано британську мову.

Р

р.

Р

Це прохолодний знак, який я бачив в публічному відпочинку в Канді, і якщо це було на продаж, я купую один в домашніх умовах. Цей інструктаж унітазу дівчинки, щоб тримати сидячи по всій "обробці" і хлопчиків, щоб отримати трохи ближче, тому що це може бути коротше, ніж вони думають.

р.

Канди дуже цікавий місто, я хотів би пройти кілька годин по своїх вулицях, фотографувати людей, але замість того, як я пішов на місцевий ботанічний сад. Я повинен зупинитися на ботанічних садах, оскільки це не цікавить мене. Королівський ботанічний сад Перадені був заснований в 13 столітті і служив місцем для прогулянок роялами. А в 19 ст. тут переведено ботанічний сад з південного західного узбережжя острова. Є сад орхідей, де зібрані близько 1000 видів, жінки люблять приїхати сюди і візьміть близьку картину їх обличчя поруч з білими квітками, такими як «Орхідея красива і я красива». Дія є глибоким інтелектом і дуже популярною серед «красних» сексу багатьох національностей.

Цей квітка називається Pigen (Dove) і є чудовим для того, що всередині нього є родзинка або тичинки, я не пам'ятаю, що це називається, що дуже схоже на голубку. Непросто розібратися, де голубка без скла.

Alley of "Cabbage Palms" або Euterpe в парку. Перадіння є одним з найбільших ботанічних садів світу, площею близько 60 га. Для любителів ботані, тут близько 45 тис. видів рослин, але улюблена рослина – канабіс.

Ботанічний сад має величезну кількість літаючих лисок, які висять з дерев практично без руху. Щоб принести хоча б якусь «зварювальну» потрібно перейти до дерева, на якому вони висять і досить засихати її.

Потім ви можете побачити їх початок літати. Не намагайтеся кинути камінь на них, ви не вдарите їх.

Сам парк є величезною зеленою зоною, де можна ходити, розслабляючи і відпочивати від земляних турбот.

Виготовлені пальмові дерева ботанічного саду, вони називаються «чорними деревами» або варильними шпильками.

Величезна бобова дерево, ці дерева набагато цікавіше в Африці, коли вони ростуть природно, такі як Сенегал.

Після відвідування Пераденії я читаю в довіднику, що багато голів держави висаджують свої дерева в саду. У 1891 році останнього імператора Російської імперії Миколая 2 висаджував залізне дерево тут, є ще й дерево, висаджене першим космічним

Але найголовніша туристична і релігійна пам'ятка міста Канді, безумовно, храм Далада Малігава або храму Тоота Будди. Індійський князь Будда народився близько 600 років до Ісуса Христа, досягнуто «просвітлення» і загинув у віці 80 років. З одного варіанту, один з його учням, в момент обриву земного тіла Будди, настояний божественним зубом з похоронного пір'я. З іншого варіанту, після обриву, видобуто 4 зуба з багаття, які слідники Будди поділилися на 16 частин і давали різні храми для зберігання. Я ніколи не змогла знайти інформацію, на якій інші храми містять частини зубів Будди, відповідно до другої версії. На першому варіанті зберігався єдиний зуб Будди в Індії, але в 371 р. н.е., індійські принцеси Гемамаль приніс його до Кейлону, приховавши його в її волосся. Реліквії вперше зберігали в Анурадхапурі, потім в Полоннаруві і тільки в 18 столітті до н.е. Для зберігання цього святині був побудований храм Далада Малигава або храму зуба Будди.

Габаритний зображення

Довідники кажуть, що храм найкраще відвідав під час пуджа, церемонія поклоніння зуба, що відбувається щодня о 6:30, 10:30 і 19:30. Я знайшов вечірню церемонію і зробив висновок, що краще відвідати храм, коли немає церемонії. На Пушкінській в Москві в 90-х роках звучать музичний пучок туристів і буддій і величезних ліній, які стояли в першому ресторані в McDonald's на Пушкінській в Москві. Я відчуваю себе краще, коли речі трохи спокійні. Зуб Будди знаходиться в семи каскетах, прокинувся один в іншому за принципом ляльки.

Тут в цій золотій степії є святий релікв. Увечері 3 рази на добу подають 42 різні страви, які щодня приймають 30 кілограмів рису, а ввечері 8 напої подаються. І не дарма, що Леонід Ілич Brezhnev сказав: «Економіка повинна бути економічна. й

Не можна потрапити в приміщення самому, де зберігається реліквія, можна побачити тільки всередині і побачити золотисту коробку у вигляді степи, але я віддаю перевагу її стріляти з афарю на «телевичці». Для того, щоб побачити зуб Будди живий є великою кількістю електрики, така честь була надана на прикладі до англійської королеви Єлизавети 2 і російської космонавти Валентини Терешкової.

Ще одна цікава статуя в храмі Будди – золотий будда.

У храмі для любителів живопису є «пайтинг галерея», що демонструє історію Шрі-Ланці.

До лівої частини храму стоїть будівля з 78 стовпчиками, тут в 1815 році підписано Договір Канди та історія держави Канди. Шрі-Ланка увійшла до складу Британської імперії та пізніше підписали договір про незалежність від британських загарбників.

Останній погляд на храм. Цікавим фактом є те, що право за храмом в самому серці міста повністю занурюється джунглі. Це був «заборонений ліс» кандських царів, коли Канди був столицею кандського стану. Ліс знаходиться в безпосередній близькості від храму Тоофа Будди і Королівського палацу, перед тим як не було жодного, але королівських осіб. Тепер цей ліс-заповідник може побачити і туристів. У 1998 році терористична організація визволення тигрів Таміла Еелама, які я написав про в попередньому пості, здійснила терористську атаку в Канді. На територію цього храму зламали чотири бойовики. вибух стався біля головної буддійської святині країни, коли загинув 7 осіб і 25 осіб.

На території храму знаходиться пам'ятник монаху, який зробив героїчний акт. Він був виведений, що 2 березня 1815 р., навіть перед підписанням Кандської конвенції про визнання Шрі-Ланки як британської колонії, британський підняв прапор з ранку, хоча підписання документа було заплановано на 6 с. Він знизив англійський прапор і знову підняв прапор Шрі-Ланці, для якого він швидко виконав і швидко став національним героям. Це місто Канди, про що Шрі-ланки гордо говорять, хто був у Шрі-Ланці і не бачив Канди, він не бачив дива.

Джерело: mikeseryakov.livejournal.com