Незвичайна toad (15 фото + 2 відео)

Яким чином він виглядав?
Так само як Піпа Суринам.
Детальніше про неї.

Піпа Суринам (Pipa pipa) характеризується потвором, майже чотирикутним і плоским тілом, трикутним, заточуючи голову до обличчя, яке не відокремлюється від тіла, а тонкі передні ніжки. пальці пальців в кінці мають кілька процесів, тому піпу називають «старим бійцем» (Asterodactylus); задні ніжки щільніше і досить довго, з довгими гострими пальцями, пов'язаними повноцінними плаваючими полотнами; у старих тварин шкіра на спині складається, а у старих жінок навіть клітинних; перед очима, з боків верхньої щелепи, помітуються одна або дві пари натяжок, а ще одна пара повисає біля кутів рота.

Розподілений в Південній Америці. Район охоплює Болівію, Колумбію, Еквадор, Перу та Бразилії. Ведуться водний спосіб життя, розкладання, як правило, в невеликих природних водоймах або в поливних каналах на плантаціях. Рід Pip має 7 видів. Його представники не залишають води протягом життя.

При отриманні їжі папа використовує стратегію сміття. З її пальцями вона занурює грунт, обтираючи муфту, і відсмажуючи харчові частинки від неї. Використовується для продуктів харчування та фіксованих предметів.

Для обслуговування піпсів використовуються просторі акваріуми. Обсяг повинен бути не менше 100 літрів на пару, але краще 200 - 300. На дно можна залити невелику гравію, хоча пекти роблять без грунту. Акваріум можна прикрасити живими і штучними рослинами, необхідно хорошу фільтрацію води. Оптимальна температура - 26 градусів. Їжа - великий молитва, черв'яки, невелика риба.

Немає мембран на передні ноги, але є довгі тонкі пальці - так само, як музикант! Однак, за допомогою своєї допомоги, папа не грає фортепіано, але розсипає нижню мулу, витягуючи щось їстівне звідти. На пальцях є шкіряні зіркові придатки, для яких пальці Сурінам часто називають зіркою.

Сильні задні ніжки з нормальними криговими мембранами служать їх для руху в воді. Колір плащового двадцять-сантиметрового тіла дорослих піпсів відрізняється від чорно-коричневого до сірого. Живіт легкий, але іноді темна смуга проходить над нею.

Якщо ви хочете розпочати це диво природи у вашій квартирі, вам доведеться купити просторий акваріум на 100, або краще за 200 або 300 літрів, прикрасити його живими або штучними рослинами і залити невеликим гравієм на дно. Вода повинна бути теплою (близько 26 градусів) і добре протерти. Суринам пекони можна порізати молотами, черв'яками і невеликою рибою.

Колишні мандрівники стверджують, що піпа живе в темних лісових тампонах, повільно і розумно красить на землі і поширюється пронизливий запах схожий на запах горіння сірки. Спостерігачі переважно описують дивний спосіб розведення папи, що підтверджує інформацію, яку повідомили Сібілла Меріан, а також переробляючи тільки її помилкове припущення, що молоді пальпи народжуються на спині матері.

П'ять жарозів і торців живуть практично повністю в водному середовищі. Для цього у них плоскі органи і відносно великі мембрани на лапах у порівнянні з рештою тіла.

Багато рептилій розвивалися вздовж унікальної еволюційної доріжки в відносно невеликій географічній області.
Є кілька різних видів кормів Surinamese. Відомий торф краще відомий як загальний торф імені.
На відміну від інших язиків, На кінчиках передньої лапки маються нарізні тони. Вони не мають кігтів і в основному відсутні.

Коли люди вперше побачили, що сталося в Піпа Суринам, вони не могли вірити власні очі: діти на папі з'явилися безпосередньо з спини.

І не деякі, але повністю сформовані. І не один або два, але кілька десятків. Чудовий поцілунок природи і тварин, англійський природний Я вже здивився багато різних пологів. Але тільки з рідкісних випадків зробив те, що я побачила всмоктування і астонішаю мене, як на цю ніч.

Звичайно, поява дітей з спини папи не є пологами в істинному розумінні слова. Яйця і личинки папи розвиваються, як роблять яйця і личинки всіх інших земноводних. Тільки буває в незвичайному місці.

Як тільки жінка кладе яйце, чоловік підбирає його і ретельно кладе його на спину жінки, в спеціальній комірці. Він робить те ж з другим, і третій, і четвертий, і всі інші яйця. Щоб зберегти їх в хорошій формі, вони зможуть триматися на грудях. Клітини, в яких закладають яйця, кожен день стають більш глибокими і набувають шестигранний, схожий на форму медом, і яйця ростуть в спині жінки. При цьому верхня частина кожного яєчника висихає, утворюючи напівпрозорий купол. Тут, в цих медобах, під напівпрозорими куполами, все, що повинно статися.

Спочатку з'являються ембріони, потім з'являються личинки, вони занадто розвиваються і перетворюються на крихітні палички. Зволоження в таких клітинах досить, харчування ембріонів і личинок отримують через стінки клітин від тіла матері. Утворившись, крихітні істоти підняли куполівку, розглянувши ненавидимий світ і, збираючи мужність, отримавшись з їхніх крадл. Не разом з матір'ю, але незабаром залиште її і починайте незалежне життя.

р.

3610Р. 4200Р.

Суринам Піпа

Суринам Піпа!
Чи знаєте ви її без сумніву?
А незнайомець?
Як прийти?
Ось ми йдемо!
Aye-aye-aye!
Я за тебе!
Панда не може знати.
Український