Сева Новгородцев. «Ісландська хвороба»

Сир Річард Брансон, голова Віргінської імперії, оголосив, що він залишає Великобританії і переходить на його острів, частина Богородиці Архіпелаго.
Я прийшов на Віргінські острови 1989 року. У літній період цього року ми провели тиждень у навчанні яхтингу та наші інструктори розповіли нам всі дні про райські місця, де багаті любителі вітрила приходять на Різдво та Новий рік. Після закінчення оновлення ми пішли перевірити.
Після тижня на воді ми прокидаємо на землю. На виделці в дорозі вони не знали, куди повертатися, вони попросили ручну місцеву людину в капелюхі. Ми зустрілися з Clifford Martin, які в кінцевому підсумку продали нам частину землі і стали близьким другом.
Я знала з паперу, що одне з маленьких островів, званих Некером, належить до сера Річарда Брансона. У 1979 році Брансон, потім ще не зацарював, купив острів з англійської аристократа за £270,000.

Акт був практично рекламний - керівник компанії Virgin придбав майно на Віргінських островах. На початку дев'ятидесятих років Брансон зібрав свої гроші і побудував великий 24-х кімнатний будинок на вершині острова.
Острівний архітектор, потім подбали не зіпсувати так звану «лінію неба», силует острова проти неба. Тому вершина гори підірвалася, а в її місці ремісники з Балі побудували тропічний палац на вісім і півмільйона.
Будинок - з повним круговим видом, острів має два власні пляжі, ви можете дістатися до нього тільки на човні, приватний пальчик і так далі. Брансон виділив всю економіку острова до окремої компанії, заробляючи супер-літній туризм.

У 1995 році вся складна вартість $5,000 на добу. У ціну входить вишукана їжа з власного варіння та необмежений шампанське, плюс два човни на круглому годиннику з екіпажами.

На 95-річній поїздці на острови, друг, артистка макіяжу з фільму, пішли з нами. Відомий Мел Гібсон, де він зірвав, завжди наполягався на її кандидації. Під час тривалих заправок, коли актор повинен мовчати, наш друг розповів Гібсон про екзотичний Некер.

Мель мав велику сім'ю, багато слави і грошей, які пішли з ним. На іншому відпустці він пішов з усіма його членами до острова індивідуального профілю, де його конфіденційність була гарантована.

З кожним днем ми прийшли на острови, ми зупинилися на Clifford's, і він орендував нам номери в будинку з Бразильського дуба, ароматне дерево темно-червоного.

Я попросив Clifford, що він зробив під час війни. Келіффорд не знав, що війна він говорить про перший, але потім, коли я пояснив його, він сказав: "О, Гітлер війни!"

Виявилося, що на островах армію не скопіювали і Келіффорд по всій війні роки торгували худоби, провадили одну або дві корови на вітрилах 60 миль до Пуерто-Ріко. Досяглося, що вітер, за добу, але задньої доводилося піти три дні, маневруючи галявину.

Уявіть, на східному фронті - Курськ Дуга, Сталінград, Ленінградський блокад, і молодий Кліффорд в цей час на немоторний слон з скошуванням вітрила несе худобу на тропічному морі.

Келіффорд заявив, що його тітка продала острів Некера до англійського лорда в 1948 році тільки тисячі доларів. До 1979 року ціна зросла до 270 000 фунтів, близько 400 000 доларів, і поточна ціна нікого не здогадується.

До речі, розкішний тропічний будинок на вершині гори нещодавно спалений вогнем. Попри те, що будівля була застрахована, що дозволило її відновити ще краще, ніж раніше.

Ось де сер Річард і його сім'я постійно збираються. Я заздрив його, звичайно, але не дуже багато. В кінці 90-х років я писав екран і пішов до Діви на місяць і навпіл, так що я ледь чекав, тому я був мальований в Лондон.

Місцеві видатки викликають його «остичне захворювання. й