Краса як фактор природного вибору

Ви не бачите лінію в Лондоні часто. Що це, вони можуть підкреслити автобус, але це чергу мимовільно, але для людей, які добровільно стоять один за одним, назад в голові, чекаючи можливість піти в магазин?
А ще не так довго, на центральних вулицях були лінії. Чи можливо, як в сапці, придумати і попросити: що ви стоячи, громадян? І вони скажуть, що новий телефон відкидався!
На стендах будь-якого мобільного магазину - десятки різних моделей для будь-якого смаку, але в лінії виходять за останні пристрої. Професійна етика не дозволяє мені назвати компанію і модель, але не складно вгадати.
Щось у цій квартирі блискучий пристрій доторкнеться душі струнами людства, підкорює його внутрішнім і зовнішнім красим. Коли це відбувається, ви просто повинні відкрити руки.
У мене були моменти в житті, коли краса ослаблена в колінах, збиваючи під ложкою, серцебиття. Я думаю, що це безумовний рефлекс. Чи можна побачити, де сталося, чому природа чи еволюція дають нам цей рефлекс?
У Південній Африці від берега Індіанського океану, в печерній системі Бомбо археологи знайшли кам'яні розчини, на які ранні люди рубають пігментом, а також морськими оболонками, в яких ці кольори були змішані.
Вік пошуку вражає - 100,000 років. Атропологи ще вважали, що походження людської естетики відбувалося близько 50 тис. років. Про це свідчать печерні картини аборігінів Австралії або приголомшливі картини в французькій печері Ласка.
Після відвідування печери Альтаміра на півночі Іспанії, Пабло Пікассо зауважив, «Після роботи в Алтамірі, все мистецтво занепадало». Він не торкався.

По дорозі газета Times сьогодні повідомляє про нові дослідження печерних картин в печерах північної Іспанії. Вони базуються на відкритті британського біолога Джона Маннінг, що довжина середнього і пальцевого пальця у жінок відрізняється менше, ніж у чоловіків. Десятки тисяч років тому це було ще більш очевидним.
Вони виглядали на руках і вони майже всі жінки. Зображення були зроблені простим, трафаретним способом. Вам необхідно взяти охре у роті, натуральний барвник, росити до рідини, нанести руку на стіну і розпилювати фарбу з рота, як від спреюючого пістолета. Тепер ці руки практично всі жінки.
Цей простий факт подарував всю теорію структури доісторського суспільства. Чоловіча мисливська і розписна гра на стінах печер, але жінки варених м'яса, витримують вогнище і займалися художньою прикрасою житла.
Незлічене бажання до краси, здається мені, слід вважати ширшим і глибоким, так як краса існувала до Гомо сапірена.
Припустимо, наприклад, пишний різнокольоровий, метал, як спортивний автомобіль, ебб хвіста, краса якого якось здатний оцінити його сіру саму.
Давайте подивимося на електричну світлову гру глибинних істот, що живуть в темряві, на комплексній хореографії танців раю, яка виконує дивовижну солону кількість заради розмноження.
Вся природа передається з красою як фактор природного вибору, і новий вихідний телефон є просто ще одним посиланням в довгому ланцюжку краси.
Джерело Ваш текст за посиланням. й