Про штампи та інтерв'ю

Чому ви обрали нашу компанію? Де ви бачите себе в п'ять років? А в десять? Що потрібно бути лідером вашої мрії? Що ви кладете, гроші або атмосферу? Чи не ви хворіли ці марки Aychar? Це нерозголошення відповіді? Ці відмови тільки тому, що остання книга, яку ви читаєте, була написана Паланюк, і ви нібито не зможете «працювати» для масового читання? Хто не знає, що Кустурка або Хічччбек. The жах є те, що ви, як перший-градер, тримати грати цю незрівняну гру. Тому що немає вибору. Оскільки Google консультує тих, хто хоче знайти/змінити робочі місця та інші слідувати цим правилам, як біблійні прецепції.

Що я хочу, щоб знебоюватися. Отже, як отримати роботу, розбиття стереотипів:

1,1 км Не відкриваємо двері з стопи.

З повагою, Але зарозу іноді необхідно в будь-якій професії.

Я знаю все про свою першу роботу, від імені компанії до імен і адрес всіх босів. Я просто думав, що це право запитати. І цілком випадково - фактично на вулиці - зустрічав умовний майбутній керівник. Пройшов всі каньйони полум'я, вона приступила і відірвала: «Зробити мене працювати!» Моя дядька була прийнята, спробувала вийти з безглуздими фразами. Але після усвідомлення того, що студент не виходив так легко, він потомно попросив “писати текст”. Ось як я писав тексти – майже три роки і на гідній платній основі.

Я також змінив цю роботу на іншу. Тільки бразенне повідомлення було чутно не у людини, але на телефоні. Придбання правого номера в наш час є трюфельною матерією.

2,2 км Не пізнайте інтерв’ю

Мій друг Микита після розірвання з іншої любов'ю був пригнічений. Після місяця відсутнього Пригнічення погіршується відповідно. Микита лежала на дивані, пити, їсти, спати. У цей час керівництво іншої компанії зловило око свого старого резюме. Запрошення на інтерв’ю. Не тільки те, що це «депресант» на телефоні вперше з'явився протягом тривалого часу, що, кажуть, піти далеко, і, в цілому, година дня - незаперечна рана. Вже після того, як його умови були прийняті, він був пізно для зустрічі. Дві години. Він з'явився і гордий, як король, скаже, що він не зробив нікого чекати. «Я не виходив на обід через тебе». За п'ять років роботи в тандемі.

3. У Відповідь на всі питання Aychar

Для мене 99% питань інтерв’ю, які запрошують аігари.

Якщо вам потрібна робота, ви покажете що-небудь і стільки разів, як ви хочете підтвердити, що ви готові поставити своє життя на вівтарі цього бізнесу. Але, наприклад, будь-яка дівчина копірайтерка, яка пише продаючи тики для магазину взуття, отримав кращу пропозицію від, скажімо, що Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Сіба від старого місця. Якщо вам потрібно залишити швидко, ви забудете про роботу і заробітну плату за місяць. Яка різниця полягає в тому, що вона відповіла в своєму першому інтерв'ю до питання: Хто ви бачите себе в п'ять років? Але тільки правдиві відповіді не потрібні.

Я мав дивний досвід тут, хоча. Інтерв'ю на одному з радіостанцій в Києві можна проводити за стандартною схемою. Але я отруював ніч до. І сердився і зелений прийшов на зустріч. Я сказав так. І після наступної «стампи» і повністю зламав тирду про те, як втомлюються ці щілини, і що досить просто для змивання повітря. Я отримав роботу в той же день.

4. У Не буде іржі на майбутнє босів.

Не бути грубим - поради, в принципі, правильно. Але не вистачає сну і PMS, ви знаєте, їх бізнес в настрої жінок, хоча б зробити правильно. Мій попередній бос, я просто отримав роботу. А у вихідні.

Я хотів змінити щось в житті. Моя друзі надіслала мені кількість деяких Маша і розповіла мені, що вона потрібна сценаристка. У повній впевненості, що це просто «лінк», я занурився на десять годин на ніч. Маша була здивована, щоб попросити перезавантаження в понеділок. У відповідь я сказав, що я хотів би поговорити більш авторитетно в понеділок. Що можна вирішити за телефоном. Після того, як заплановано серію здобичувальних і саркатичних зауважень, зустріч. Я знаходився до директора. Я зустрів Aychar, коли я надаю роботу.

5. Умань Правильно напишіть резюме

Як зробити резюме правильно? Мільйони сторінок з цією інформацією зазвичай призводять до нічого корисного. Деякі експерти говорять, що все повинно відповідати на одній сторінці. Інша протест: потрібно писати якомога простіше. Але кожен погоджується, що добре написане резюме – це щастя, гроші і розмиття.

Якщо вам потрібна робота, ви не можете мати резюме. Але. Для мого короткого, але для інтерв'ю після отруювання, щоб покласти його м'яко, не був навіть у стані спору, що було написано. Всі Я ніколи не дав мій резюме в будь-якому місці. Поточна робота, з незначними відхиленнями, виявлена на першому принципі «лег».

Так, необхідно зробити знижку на сферу. Написання текстів не вирішує рівняння. Але гарно написане резюме не підтвердить як перша майстерність або другий. Добре зроблено роботу, дуже добре зроблено, так. Правила повинні дотримуватися. Але потрібно розуміти, що не завжди специфічне правило в цій ситуації є аксіом. Іноді краще розбити його і виділити з сірої маси абітурієнтів. Успіхів.