Перший лід

У першій половині листопада я пощастив достатньо, щоб подивитися родину ведмедя, що складається з мами і двох добре зроблених бутонів. Ведмеді зберігалися біля гирла річки Виччини, що протікає в озеро Куриль, розташоване на півдні Камчатського федерального заповідника. Ці звіри, у присутності людини, продовжували йти про свій бізнес, тому нам вдалося отримати блиск кількох «сезонних» моментів, таких як це, коли ведмедя вивчає властивості льоду.

Перший лід

Перший лід

Не тільки тварина, але й людські кулі. Кожна осінь, мої школярі ніколи не пропускають можливість красти або бігти на першому тонкому льоді, щороку вони падають і запускати додому вологим. Що про дітей – Я не можу стояти про згинання льоду під вагою людини: це не буде або не – а також, буває, я приходжу додому вологим:
Щоранку я сидів з камерою біля замороженої пудри на березі озера, що замерзає один раз через кілька років тільки в найсильніших заморозках. Ведмедя риболовля в роті річки, а ліктів були свічені. Один з них пішов до своєї сторони і знайшов шпинделя, вкриту льодом. Він був дуже цікавим і провів наступну половину години вивчення властивостей льоду.

Перший лід

Перший лід

Перший лід

й