Кольоровий фестиваль

У останній день літа на пляжі Токорево зібрали кілька тисяч молодих людей, зібраних на пляжі Токорево, щоб посипати, запобіжити і розмазувати один одному з різнокольорових кольорів. Вперше в Владивосток відбувся всесвітньо відомий фестиваль Holi. Дві години до початку фестивалю, довга черга тих, хто бажає отримати брудну лінію до місця проведення - сайт на Майдані. Вишиті в більшості «не життєздатних» і більш надійно приховуються гаджети, вони чекали на їх частину позивності у вигляді мішків з кольоровою фарбою.

Кольоровий фестиваль

Фестиваль почав о 14:00. З перших хвилин молоді люди, які розбилися в периметрію сайту, почали бурхливо кидати один одному з кольоровими «холодними». Не вдалося залишатися чистим.

Кольоровий фестиваль

Як організатор фестивалю кольорів Holi в Владивостоку Денис Шаров, на захід, крім сотні кілограмів сипучих індійських фарб, десятки літрів гуашів були зібрані: «Всі, хто хотів отримати один, хто чотири пакети фарб, в залежності від квитків, також ми маємо вільний доступ – гуаш. Але це для хлопців, щоб практикувати, зрозуміти, як можна кинути фарбу один на одного і який ефект він має. Дві години до фінального сала кольорів – від 17.00 – ми почнемо продаж сумок, щоб кожен міг взяти участь у фінальній салі. Ми протестували фарбу на себе. Не варто харчуватися, але добре змивається. й

Кольоровий фестиваль

На сайті відкрився різні «інтерактиви». Кожен може заряджати пістолети з фарбою або звичайною водою або заповнювати пластикові пляшки. Найвагоміший пішло поплавати в море безпосередньо в їх одязі, щоб, промивши стару фарбу, вони будуть покриті свіжими візерунками.

Кольоровий фестиваль , доб. 5

Кольоровий фестиваль

На сцені DJs та музичних колективів міста, які виконуються перед різнокольоровою аудиторією. Родзинкою програми стали сонячні марліни.

Кольоровий фестиваль

Більшість відвідувачів на яскравому заході є школярами та студентами. Ці кольорові і щасливі хлопці пояснили кореспонденту VL.ru, що фестиваль був найкращим способом розбити до початку навчального року. За два дні літо буде річ минулого, що дає можливість освітити повсякденне життя, а зараз - сонце, море, музика і тисячі щасливих однолітків.

Кольоровий фестиваль

Данило, 14: Моя любов'ю Я не мав нічого спільного. І коли ви ще можете пофарбувати так. Одяг – це не життєрадісна, вона була чудовою. Тепер я думаю, як отримати додому – автобусом, напевно, сподобається всім іншим. й

Кольоровий фестиваль р.

Наталія, 19 років: Я прочитав про фестиваль в Інтернеті, здавалося б, дуже цікавий захід. Марліни їдуть тут, і я люблю цей гурт. Приходьте на фестиваль, в якому гірше, хоча, кажуть, все промивається. Нагадуємо мене про мій дитинства. Я використовував, щоб носити фарбу, коли я був трохи.

Кольоровий фестиваль

Владислав, 18 років: Це моя третя участь у такому заході. Першим був в Москві – з'явилася битва з фарбою з сюжетом – потрібно було зберегти дівчину на будівельному майданчику. Друга була в квартирі. І в цей час мій друг і я пішов до цієї партії і отримав готовий, отримав респіратори. Я сам графіті, я малю. І, нарешті, наша влада зрозуміла, що молоді люди повинні відпочивати в певному цікавому вигляді. й

Кольоровий фестиваль

Влад, 18: Я є волонтером, допомагаючи організаторам в цій великій справі від самого початку. Щоб прикрасити наші сірі дні. У нашому місті є багато сірих людей. Це чудово, щоб побачити їх весело, забути все. Я не дуже збираюся отримати брудні, я виконую на вулиці мистецтва сьогодні. Але з тих пір не можна залишатися тут, я думав, що це буде чудово, якщо я прийшов, щоб читати мої вірші, як це. Це творчість, спроба відірвати від стереотипу, що всі люди повинні бути чистими. Багато людей боїться отримати брудні. Всі тут однаково розфарбовані - вони не будуть виглядати на вас, як клоун. Я знаю, що люди запам'ятають цей теплий день на холодних зимових вечорах. й

Кольоровий фестиваль

Після фінальної битви тисячі розфарбованих молодих людей запустили сотні різнокольорових кульок в небо. На фестивалі кольорів «Emotion» завершився фестиваль квітів.

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль р.

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль

9973222 Р

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль

Кольоровий фестиваль