Фільми, що походять з СРСР або хвилин ностальгії (10 фото)

Багато з нас, як діти люблять заблокувати себе в темному приміщенні, де білий лист вішати на стіні і скручувати ручку свого проектора, насолоджуватися незабутніми відчуттями. Автор цього посту хоче поділитися з вами ностальгією для тих різнокольорових спогадів про довгострокове дитяче життя.
Продано фільми в Армавірі, поблизу якого мешкала моя родина, дуже рідко. Так я послав їх регулярно через пошту і дивився вперед до кожного пакету. Ми проживали для великої сім'ї не настільки багатим, але мама завжди намагалися виділити гроші на ці корисні покупки, які (я вірю) вплинули на вибір моєї професії.

Як виглядає скринінг пізніх радянських фільмів. Виявляється, що студія "Діафільм" ще жива і продає друковані копії. Не знаю, як мій дитина буде реагувати на фільми. Ось вони реагують по-різному до записів: elder sat і слухали вперше тільки зачарований, але молодший гравець з записом не дуже вражений.

О, до речі, на кожній смузі був ще один екран

Я ще пам'ятаю:

3610Р. 4200Р.

Цей фільм був трохи страшним, щоб дивитися пізно вночі:

Через роки я дізнався, що «Гот з майбутнього» також випустили на плівкових стрічках:

р.

Але якщо цей фільм тепер в дитячому садку показати, то ви можете мати труднощі:

Я хочу сказати кілька слів про фільми, які немає, але іноді продаються в магазинах Armavir. Тепер, якщо вони були відновлені, це буде рідкість, оскільки вони були виготовлені грузинською кіностудії. І їх ціна і коробки дещо відрізнялися від Москви «Діафільм». Грузинські коробки я мав лише 2-3 штуки і я зараз дуже шкодую, що вони не врятували Звичайно, плівкові смуги навряд чи повертаються до використання як вінілові записи. Існує кілька причин. Але ще хочу відзначити рівень ілюстрацій фільмів. Я ще не думаю, що це буде настільки фотографіями. І ці коробки залишаться для нас як іншої пам'яті дитинства.

Джерело: Tele-sat.livejournal.com