Салон

У Щербинці, і більше, зокрема, на території ВНДІЖТ і експериментального кільця, розпочався міжнародний залізничний салон Expo1520. У перший день салону я поїхав туди, щоб оцінити як новинки залізничної галузі, так і перевірені часом рішення. Неочікуваний старт для посту про залізничний салон, але все-таки : Модель поїзда Siemens Inspiro

Салон

Siemens чітко хоче отримати контракт на постачання автомобілів в метро :

Салон

Може бути, маючи реальний конкурент, Metrovagonmash зупиниться на створенні незакінченних мил у вигляді 81-760/761?

Салон

Складні сидіння. Я не розумію. У автобусах, які з'єднуються з тим, що навіть в метро...

Салон

Панель управління.

Салон

Взагалі макет дає враження про досить авто. Але ось прохід. Рай для спамерів і бджіл. (Так, я знаю, що я можу запустити cholivar зараз.)

Салон

Locomotive 2ES10 "Граніт". Всі ті ж самі Siemens у вигляді компанії «Урал локомотивів»

Салон доб.200

Електричні вантажні локомотиви 11201

130652 Р

Кабіна

Салон

Комплекс «Норт». О, скільки літер. Як ми?

Салон

Місце оператора. Не запитайте мене, що я відповідальний за :

Салон

Ну, так як я почав говорити про цей вид послуг, ця тема продовжить. Найчастіше вони виготовляються на основі легкових автомобілів (в порівнянні з подряпинами, або реворкінгом з старих).

Салон

Це один з автомобілів. Тут працює калібрування метрологічного обладнання

Салон р.

У таких автомобілях (принаймні в цьому, але я не думаю, що в інших ситуаціях ситуація відрізняється) працює на ротаційній основі.

Салон

Переміщення починається 2 тижнів, потім зміни.

Салон

Все тут обладнано для цього.

Салон

Навчальний центр на базі автомобіля. За допомогою таких машин, звичайно, є більш економним, ніж утримуючи навчальний персонал на кожній станції.

Салон

Салон

Вітальня. Ординарний пуп, але якось... «будинк» або щось.

Салон

Вагон - Екологічна лабораторія

Салон

І це змащувач вагона. Змащування бічних поверхонь рейок необхідно зменшити шум і носити колісні пари

Салон

Сервісний автомобіль на основі електромоторісу (візуально - два паровані «головки» поїзда)

Салон

Використовується для доставки ремонтних екіпажів на місце роботи

Салон

Гість з Казахстану - локомотив KZ8A

Салон

Кабіна

Салон

Якщо вам цікаво, що всередині автомобіля, подивіться.

Салон

Газотурбінний тепловоз GT1h

Салон

Модифікація комбінованого інсульту Mercedes Unimog (з можливістю переміщення на рейки)

Салон

Ще один пристрій комбінованого інсульту від UralVagonZavod - TMV2

Салон

І два з Тевми.

Салон р.

Мотолокомоти - ТЕМ19

Салон

ТЕМ31Г

Салон

ТЕМ ЛТ (Я, латинська)

Салон

Трансфер машини

Салон

На початку виставки була перероблена версія ED4M поїзда (не новинка, два роки тому він вже був). Я не знаю.

694836

Всередині немає фундаментальних відмінностей (і нічого іншого). Ви можете поставити ці місця в будь-який час.

Салон

Я нічого не чув про перспективи ЕДШКА. Це проект MetroVagonMash з використанням технології Stadler

Салон

Салон без фріл, досить милий. Але, власне, неприпустимий відрізняється від вищезгаданого EDSHKI

Салон

Продовжуємо тему Стейдлера. Флірт дизель поїзд. На аналогічному поїзді (але електричне) пішов до Мінська, і цей поїзд знаходиться з Латвії.

Салон

Панель управління

Салон

Багаторівневий салон з платформами, які дозволяють висаджувати з рівня відповідної платформи

Салон

Добре виглядають сидіння. Варіабельне планування - 2 + 3 / 2 + 2 і складні набори

Салон

У таблиці сміття

Салон 181818

Унітаз великий. Маси ручних для інвалідів

Салон

Але складні сидіння і поруч можна побачити шматочок сміття

Салон

Салон

Російська залізниця принесла два авто - двоповерховий (фронтовий) і розмір Ritz для міжнародного зв'язку (повернення)

Салон

Великий купець.

Салон

Ось де ми йдемо. Кондиціонер

Салон

Купе. В принципі є верхні полки, але при складанні вони не вловлюють очей на всіх.

Салон

Ми складаємо полки і робимо дивани для сісти. Ми піднімаємо стіл і там... Мийка! Не потрібно пити, але можна мити руки.

Салон

Гарбаж під столом і традиційним

Салон

Показати в машині. Щодо того, як я пам'ятаю, поточна використовується залізничні вагони на блоці показують тільки одну температуру.

Салон

Туалет

Салон

І перейдемо на подвійну машину.

Салон доб.

Пупе досить схожа на купу в нових автомобілях, що виробляються ТВЗ. На другому поверсі кут даху не похилий, на першому поверсі його немає. Це різниця.

Салон

Основним недоліком є відсутність третьої полиці для багажу. У світлі цього рішення поставити ці автомобілі на південних напрямках дивний Якщо пасажир подорожує з дитиною, ви можете звернутися за цією ареною.

Салон

Лампи для читання

Салон

Сходи вузькі, в кутах є панорамні дзеркала з гарним видом.

Салон р.

Туалет (туалет навпаки)

Салон

Підтримувані пасажири визначаються в перевезеннях. Підйомник знизився на рівень землі

Салон

Салон р.

Унітаз великого колеса

Салон

Спеціальне відділення з сидінням для супроводження

Салон

Всі кнопки підписані в тактильній мові сліпих.

Салон

Подано старі, рідкісні екземпляри. Серія "Ов" (так звана "Шеп"). У 1891-1928 рр. та діяли до 1960-х рр. В цілому було виготовлено понад 900 локомотивів серії Про різні показники.

Салон

Серія «Ю», побудована в Луганську в 1912 році. В цілому, з 1912 по 1957 рр. виготовлялися понад 11 тис. одиниць, завдяки яким в Гуіннесській книзі рекордів перераховуються парові локомотиви серії Е.

Салон

Товарний локомотив CO18 (серго Орджонікідзе). З 1934 по 1951 рр. в кількості понад 4500 одиниць.

Салон

Пасажирські локомотиви серії Су. Розроблено в 1925 році парові локомотиви цієї серії, до середини-1970-х років.

Салон

На Коломині, Брянських та Ворошиловських заводах у 1945-1955 рр. та працювала до початку 1980-х років.

Салон

Двигун P36. Проект даної локомотивів був створений в 1949 році. У нього була дизайнерська швидкість 125 км / год. Працює до 1974 року.

Салон

ЛВ - останні основні локомотиви в СРСР. З 1952 по 1956 рр. До середини-1970-х років було повністю знешкоджено.

Салон

У 1938 році на заводі «Динамо» був побудований електролокомотив ВЛ-22 (Владімир Ленін). У 1977-1980 рр. більшість електролокомотивів були позбавлені.

Салон

Автомобільний тепловоз ТЕ3 серії. З 1953 по 1973 рр. В даний час

Салон

У 1958-1968 рр. у 1958-1968 рр. було вироблено маневрену локомотиву ТЕМ1. Виготовлено всього 1946 одиниць

Салон Р

Електричний тепловоз ВЛ-8. З 1953 по 1967 рр. У Росії в даний момент не працює, але використовуються в декількох країнах СНД і Грузії.

Салон ,4 кв.м.

ВЛ-23. Побудований в Новочеркаську з 1956 по 1961

Салон р.

ВЛ-60К. VL-60 - перший головний електролокомотивів AC. З 1959 по 1965 рр. У 1960-х роках була одна з основних залізниць СРСР.

Салон р.

Електромобілизатор DC2 був виготовлений в Чехословаччині на заводі Škoda від 1958 до 1973. Збудовано загальну кількість 944 одиниць.

999 р.

ChS4 - змінний струм основних електролокомотивів. Виготовлено на заводі Škoda від 1965 до 1972 року. Перша локомотива з м'яким підвісом на залізницях СРСР

Салон

ЧС4Т - модифікація електролокомотивів ЧС4. Обладнаний ріостатовим гальмом. Виготовлено на тій же заводі "Скода" у 1973-1986 рр.

Салон

В Луганську з 1964 по 1994 рік був побудований локомотив М62. В даний час в експлуатації тепловозів М62.

Салон

ВЛ-80К. Локомотів ВЛ-80 був побудований в Новочеркаську в 1961-1995 рр. В даний час ми працюємо.

Салон

ChS-200 - це високошвидкісний пасажирський електровозок. Для більш ніж 30 років з поїздами «Аврора і Невський експрес». Виготовлено загальну кількість 12 одиниць.

Салон

2ES5K Єрмак. Виготовлено з 2004 року

Салон

2ES10 "Граніт", електролокомотива з двигунами асинхронного тягу. Уральські локомотиви виготовляються з 2010 року

Салон

EP20. Двосистемний локомотив (може працювати як на лінії змінного струму, так і на DC). Виготовлено разом з Alstom з 2011 року

148980.

2TE25AM - вантажний локомотив з асинхронним приводом для тяги. Виготовлено на Брянському машинобудівному заводі

Салон

Складається з двох гондольних вагонів моделі 12-9828 для перевезення вугілля.

Салон

Пасажирські локомоти TEP70BS. Виготовлено з 2006 року на заводі «Коломна». Призначений для проведення поїздів на не електрифікованих секціях на швидкості до 160 км / год

Салон

2ТЕ116УД, виготовлений на Луганському тепловозобудівному заводі

Салон

Трисекційний тепловоз 3ТЕ116У. Створено на основі 2ТЕ116У. У центральній секції є перехідне відділення з панеллю управління для ремонту та шунтування робіт на трасах депо.

Салон

TEM14 маневреного локомотива. Виготовлений з 2011 року для роботи в зонах з помірними кліматами (на зовнішній температурний діапазон від -50 до +40 градусів)

Салон

ТЕМ9Н. Маневвер локомотивів з інтелектуальною гібридною електростанцією

3610Р. 4200Р.

ХМЕ3 3Д. Модифікація твердого працівника CHME3. Коли я був малюком, я дуже сподобалося CME3, але в ті роки це був «зелений двигун» для мене.

Салон

Газотурбінний тепловоз GT1h. Виготовляється на теплоносіях Воронеж. Перша локомотива світу з газотурбіною

Салон

Мобільний дефектоскоп на основі модифікації комбінованого інсульту УАЗ Патріот

Салон

Технологічний апарат комбінований інсульт. Призначений для перевезення робочої групи та обладнання для реставрації робіт

Салон

Комбінований навантажувач

Салон

Сервісний трекер AS-01. Призначений для перевезення екіпажів трасних робітників та інструментів на місце поточної роботи

Салон

Модернізована випрямляча машина PMA-1. Призначений для комплексного вирівнювання залізничних трас 1520 мм

Салон

Комбінований екскаватор

3610Р. 4200Р.

Камаз на комбінованому курсі для перевезення робітників та обладнання для перевезення робітників на місце проведення робіт

Салон

Джерело: kronos.livejournal.com