Одеські двори

Одеський двір вважається одним з головних визначних пам'яток міста. Намагайтеся з'ясувати, чому блогер проходив через барвисті двори і побачила все своїми очима. Я довго хотів відвідати Одеса. Перш за все, через Одеські двори, про які розповів Жванецький. Одеський дворик - це велика комунальна квартира, де кожен знає всіх, кожен знайомий один з одним, їсти, одяг, боротьба, скоба і піти в гості. Я завжди хотів бачити його власними очима.

Анонси в Одесі. Коли фото було опубліковано в Instagram, вони сказали, що такі шматки паперу висять в Києві, Дніпропетровську та Донецьку, риторику, яка здавалося б, популярна для України:

Нерідко будинок в Одесі закритий з усіх боків і єдиний спосіб піти всередину через арку.

На вулиці були стільці. Звісно, при відсутності магазинів люди повільно знімають меблі на вечірні збори:

Цікаві книги руїни:

Збір проблем в алгебри 1961 р. Вартість 40 рублів.

Як часто справа в пострадянському просторі центральна вулиця сяюча чистою і замовленістю, і п'ять метрів по куту, якби пропущено бомбардування. Як дівчата в каблуках ходити на такий асфальт незнімний:

Назви багатьох ресторанів і барів в Одесі запозичені з кінотеатру:

... літератури:

... і етап:

Я бачу це вперше: на вулиці є п'ятниці, з якої заварюється кава. У Одесі вони зустрічають на кожному кроці, очевидно, це локальний ноу-хау:

У пошуках високої точки в місті вони пішли на Лунарний парк і знайшли дамське колесо. Купити квитки, сідати. Хлопець починав тяжіння, не відвертаючи від іграшки. Ми зробили півколо, захопивши коротко в повітрі на самому вершині, взяли фото і почали спускатися. Про те, щоб вийти як кабіна, яка пройшла і почала знову підніматися. Він сказав: «Що більше разів!»

Так ми стали хостами цієї розваги:

Ми вирішили стріляти:

р.

Ще один мобільний магазин кави. У Одесі люблять поетичні слогани:

Відомий український ресторатор Збережно Лібкін поставив свої ресторани по Дерибасівській стійці, щоб ви могли спробувати кухню:

Р

«Чоловічий та жіночий одяг» в Україні виглядає як «людо і жіночий»:

Оперний театр:

499 р.

Олександр Вулиця є найбільш центральною, найкрасивішою і найкрасивішою вулицею в Одесі:

У одному з арки будинків знайшли старовинне фарбування:

Готель Брістоль. За останні роки був найрозкішніший готель в Одесі. Тут герой фільму «Дея ву» залишився:

вул. Пушкінська. На лівому синагозі перетворена в документ репозиторію:

Наприкінці вулиці наш гід показав нам особливий будинок. Ми піднімалися на дах і фотографували центральну частину міста з висоти. Типова картина: низька будівля не відрізняється яскравим ремоделлю високого класу:

У багатьох будинках, нагрів духової шафи, які добре видно з дахів, що об'єднують труби:

Впродовж тривалого часу з'ясування "Капінг" - це переклад слова "Центр"?

Одеські двори неможливі без сходів - це один з основних атрибутів:

І балкони. Є різні довжини, висоти і довжини:

На подвір’ях, і вся Одеса, носова кількість котів. Вони люблять, подаються і не лікуються з ресторанів, коли вони опиняться всередині:

Р

Тут і розвивається багатобарвні вітрила листів і ковдр:

Типовий Жванецький дворик, як уявляю його. Жванецький сказав цей жарт: «Я дуже легко знайти: приїжджайте до мого двору і потріть гучно кілька разів: «Рабінович!» Всі вікна будуть відкриті, крім одного, що є шахтою.

р.

І це типова жінка з сцен Жванецький. Вона виходила в підгодівлі з її головкою, розслабляючись з балкона і почала знеособлювати когось по дворі.

В цілому жителі не люблять туристів, які надходять на двір. Після того, як подвір’я в розумінні Одеси є частиною особистого простору. Побачити дива про те, як не дивно, як зустрічати його у передпокої:

Деякі двори дуже дрібні. Знайти людей, які люблять парковку:

Ви можете побачити порт на відстані.

Джерело: sergeydolya.livejournal.com