Іграшка катер

Відмінна інструкція і фотозвіт автора, який вирішив зробити крутий човен своїми руками. Зареєструватися Катер, який був прикріплений до журналу "Великі вітрильники" I, як і багато колег-будівельників, відразу не сподобалося. «Зробимо шматочок Слюміну і пофарбуйте його за кольором дерева» – Вам потрібна ця «мазкова модель»! Вирішили добре робити. Я шукав моделі човна з іншого набору. Прийміть з комплекту "Вікторія" того ж Diagostini (в надії на деякий день, щоб прийняти на цьому кораблі). Є різні ваги, але є більший човен. А якщо ви кладете лавки через одну і опускаєте непотрібну вітрильну зброю тут, то ви отримаєте дуже те ж саме.

Я думав, як вбити дві птахи з одним каменем. Випишемо з фанери рамки "Вітор", встановлених на плиті (в інструкції). Отриманий напівфабрикат був використаний як матриця для виготовлення човна для галеону. Щодня рамки фанери долучаться до шкіри і стане життям для перемоги. Хоча перед цим буває, його можна використовувати як матриці багато разів.

Отже, беремо дерев'яні палички для перемішування кави, пари і гнилі. Існують різні техніки: замочити в гарячій воді і вигинати на матрицю; можна тримати над парою і вигинати (докладно безпосередньо в паровому струмі), а потім закріпити до матриць до висихання; можна замочити, а потім прасувати або паяльним залізом на місці. У будь-якому випадку слід негайно зафіксувати майбутні кадри (по краях корабля). У цьому випадку прийшла затримка. Якщо не планується зробити рятувальник з матриці, отвори в фанери не пиляють, а потім залишається тільки шпильками (офісні гвоздики).

Далі кладемо на кел.

Почати шкури. Рекомендації такі ж, як і для шкіри корабля. Не кладемо перший рукав на носі (на келихі) вгору. Розділіть решту довжини каркасів на рівні частини і навігуйте ці позначки товщиною плівкових дощок в різних секціях. В цілому кожна дошка вузька з двох сторін. На парі. Наклейки. Далі, поверх останнього ряду, одягаємо ще одну штангу (гарячо).

Габаритний зображення

Нарізаємо ніс кел (так само як і називається), «зцілення». Також необхідно збільшити кел в крадіжці частини (кел повинен сформувати пряму лінію).

Кеди виготовляються з паличок морозива. Підлога виконана з тих же кавових паличок. Стерн гриль - окрема історія. Покриття шкіри - куріння. Імітований змащування наступним чином: суміш ПВА і чорного чорнила наноситься шприцом в щілини. Надмірне шліфування. Вилка дуже брендована і добре проникає в дерево, тому не буде зайвої точності.

20

Фінальна обробка - покриття з лляною олією

У комплекті «Великі вітрильники» катерні оари не завершені. У Вікторії є, але метал. І вони не прокидаються в кращому вигляді. Я не хочу копіювати. А чому ж робити оари олов? Для заточування - застібка немає. Але це не складно зробити їх від непроваджених засобів.

Для виготовлення оар, зубних паличок, манікюрних паличок (для кутикули), необхідно помади для перемішування кави. І деякі інструменти.

Р

Випилюємо манікюрну паличку (дерландське дерево) приблизно сантиметр. Просвердлити через вісь. Так як деревні волокна йдуть строго уздовж осі, отвір не ведеться до сторони. Але краще свердлити по обидва боки. Змиваємо гострі кінчики зубних паличок. Залежно від довжини весло потрібно, можна використовувати один зубний пальчик. Але мені потрібно трохи довше. З'єднання прихована в середині великої частини.

Р

Потім досить тонка точка: потрібно вирізати слот в зубочистці під «блідом» оару. Я зробив його з лобзиком. Не складно. Мабуть, варто подякувати за властивості бамбука (або з яких китайські гострі зубні шкарпетки). Ну, потім вирізаємо лезо з кавової палички. Лезо має про однакову товщину, як і діаметр зубної палички. Так ви повинні зробити пази в точці з'єднання. У мене була деревна різак для цього. Покладіть його на клей. Це все.

Джерело: master-klass.livejournal.com